reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry. Moje starsze dzisiaj już drugi raz pod rząd ogląda Don Chichota. JAk widzi osła to woła IHA IHA IHA. Mały śpi, byłam u lekarza z jego morfologią, ma mały niedobór żelaza, przez moją dietę i dostał syrop. dalej jest na mieszanym karmieniu bo musi przytyć no i możemy juz jeśc obiadki i deserki tylko powoli.

Teraz znowu ogląda na DVD "Mądrego malucha", najgorzej że nie ma ochoty przestać, no ale cóż trudno. Ide ogrnąć chałupę, dać młodemu butlę.

Przed chwilą spytałam, czy chce na nocnik. Ka, więc daje nocnik a ta nogi ściska, jak tylko usiadła to siur i melodyja gra.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hejki
Blu super,brawo dla Karolka:-)
Miloku fotki,fotki Malego:tak:
U nas tez w nocy popadalo sniegu ,ale teraz to tylko jest bloto.Gdzie ta wiosna:szok:

To sie kobieto ciesz!!!!:tak:
Laura jest najszczęśliwsza jak po włącza wszystkie TV jakie są w domu, chodzi od telewizora do telewizora i mówi "mamo tam też!!!":baffled:
Rano pierwsze co robi to idzie do pokoju babci i pokazując na TV woła "baba mini mini!!!":-:)baffled: albo "baba la-la-la!!!" (czyli "babciu włącz Vh1"):tak:;-)

Ale ja bym była najszczęślisza na świecie jakby chociaż godzinkę dziennie Wojtek chciał przed TV posiedzieć. Nie mam z tego powodu wcale wyrzutów sumienia. Za parę lat nasze dzieci i tak będa wisieć na kompie i się ich oderwać nie będzie dało.

Elehar a jak w końcu ją znalazłaś. Przez niania.pl? czy jakoś inaczej ?Ja się zarejestrowałam na tym portalu ale ciekawa jestem czy to coś da.

I nas problemów z zasypianiem drzemkowym ciąg dalszy. Wojtek od pół godziny w łóżeczku śpiewa i ani myśli zasnąć.No cóż..

Elehar a jak w końcu ją znalazłaś. Przez niania.pl? czy jakoś inaczej ?Ja się zarejestrowałam na tym portalu ale ciekawa jestem czy to coś da.
.

Ja też byłam zarejestrowana w portalu niania.pl i zgłosiło mi się 12 Pań ale niestety oprócz jednej wszystkie miały około 20 lat. A ja wolę Panią koło 50-i i taka znalazłam.
Zadzwoniłam do kilku opiekunek z anonsów, spotkałam się z nimi i jedną wybrałam. Ale powiem szczerze, że przychodziły tak różne osoby zupełnie nie nadające się do opieki nad dzieckiem więc trzeba na prawde wyczuć, zadawać pytania żeby w miarę dobrze wybrać.

hej :-)

kaskada- a nie jest tak zle ;-)moja juz od dluzszego czasu nie sypia w dzien ;-)na poczatku bylo (mi):-pciezko ,ale teraz spoko;-)

moja wlasnie tez oglada baje wiec moge chwilke odsapnac i zrelaksowac sie przy kompie ;-):-)a dzisiaj do pracy wrr:dry:

spacerek juz mamy zaliczony :tak:Niunka na wlasnych nozkach :tak:obiadek sie robi wlasnie (zur) mniam :-p

Sandi ja też lubię żur :-p:tak:
U nas też błoto, wiatr i zero wiosny :-( (dopiero luty a ja już bym chciała kwiecień. :-pjuż nie moge sie doczekać jak zaczniemy jeździć na działeczkę:-p)
Dzisiaj zadzwonili do mnie w sprawie pracy. Jutro ide na rozmowe.:happy: Trzymajcie kciuki bo już nie mam motywacji do dalszego rozsyłania CV i słuchania "dziękujemy, zadzwonimy" :crazy:

reklama
Do góry