reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Cześć :-)

Muszę si wam pochwalić: wczoraj leżąc już w łóżku Karolek powiedział sisi. Myślałam, że to ściema, ale zaprowadziłam go do pokoju, nie chciało mi się ściągać pajaca, więc tylko rozpięłam, zdjęłam pieluchę i podstawiłam mu pod siusiaka pojemnik z nocnika. I wyobraźcie sobie, że mój syn zrobił siku na stojąco jak prawdziwy facet! Ale byłam dumna :-).

Co do bajek, to Karol najbardziej lubi "Autobusy", "Traktor Tom", "Tomek i przyjaciele" i o dziwo "Wilk i zając", "Sąsiedzi", "Muminki", "Kot Leopold". Ale zwykle to jest tak, że popatrzy parę minut, a potem idzie się bawić, a bajka leci w tle. I nudzi co chwilę żeby puścić inną, grzebie w płytach, wybiera, potem znowu chce inną :rolleyes2:. "Teletubisiów" i "Dobranocnego Ogrodu" nie lubi :no:

hej
mój M też na urlopie, kupił sobie we wtorek nową gierkę i teraz okupuje kompa:wściekła/y:wczoraj siedział do północy, mam nadzieję że ją przejdzie do końca i wtedy będzie spokój:-D

dzień dobry

Brawa dla Karolka

elehar a jak poszukiwania niani? Ja dzisiaj zaczęłam, bo nasza niania miała odejść za 2 miesiące- ale noga jej puchnie i chyba będzie musiała wcześniej. Ech..

Mam już drugą nianię, przychodzi od poniedziałku. Była raz i moja Madzia ją zaakceptowała. Mam nadzieję, że się sprawdzi.

sypnęło u nas trochę tylko po co :confused::baffled: chce już wionę;-)

\U nas też biało i niestety błotnisto bo śnieg się szybko topi. Też mam dosyć takiej pogody, tych kurtek, swetrów i czapek. :wściekła/y:

hej dziewczyny
znowu mamy kontakt ze swiatem :-)
ale narzie trzeba zajac si ejakimis ustawieniami wiec musze odstapic kompa mezowi
puzniej napisze cios wiecej
napisze tylko ,ze moje chlopaki naprawede super , zeby jeszcze tylko dawali mamie wiecej pospac ;-);-);-)

reklama
miloku właśnie fotki i nie napisałaś nam nic o porodzie :no: nawet nie wiem ile młody ważył przy urodzeniu:confused:

Do góry