reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Cześć :-)

Muszę si wam pochwalić: wczoraj leżąc już w łóżku Karolek powiedział sisi. Myślałam, że to ściema, ale zaprowadziłam go do pokoju, nie chciało mi się ściągać pajaca, więc tylko rozpięłam, zdjęłam pieluchę i podstawiłam mu pod siusiaka pojemnik z nocnika. I wyobraźcie sobie, że mój syn zrobił siku na stojąco jak prawdziwy facet! Ale byłam dumna :-).

Co do bajek, to Karol najbardziej lubi "Autobusy", "Traktor Tom", "Tomek i przyjaciele" i o dziwo "Wilk i zając", "Sąsiedzi", "Muminki", "Kot Leopold". Ale zwykle to jest tak, że popatrzy parę minut, a potem idzie się bawić, a bajka leci w tle. I nudzi co chwilę żeby puścić inną, grzebie w płytach, wybiera, potem znowu chce inną :rolleyes2:. "Teletubisiów" i "Dobranocnego Ogrodu" nie lubi :no:

hej
mój M też na urlopie, kupił sobie we wtorek nową gierkę i teraz okupuje kompa:wściekła/y:wczoraj siedział do północy, mam nadzieję że ją przejdzie do końca i wtedy będzie spokój:-D

dzień dobry

Brawa dla Karolka

elehar a jak poszukiwania niani? Ja dzisiaj zaczęłam, bo nasza niania miała odejść za 2 miesiące- ale noga jej puchnie i chyba będzie musiała wcześniej. Ech..

Mam już drugą nianię, przychodzi od poniedziałku. Była raz i moja Madzia ją zaakceptowała. Mam nadzieję, że się sprawdzi.

sypnęło u nas trochę tylko po co :confused::baffled: chce już wionę;-)

\U nas też biało i niestety błotnisto bo śnieg się szybko topi. Też mam dosyć takiej pogody, tych kurtek, swetrów i czapek. :wściekła/y:

hej dziewczyny
znowu mamy kontakt ze swiatem :-)
ale narzie trzeba zajac si ejakimis ustawieniami wiec musze odstapic kompa mezowi
puzniej napisze cios wiecej
napisze tylko ,ze moje chlopaki naprawede super , zeby jeszcze tylko dawali mamie wiecej pospac ;-);-);-)

reklama
miloku właśnie fotki i nie napisałaś nam nic o porodzie :no: nawet nie wiem ile młody ważył przy urodzeniu:confused:

Do góry