reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej:-)Ewelina,Madzik ja sprzatalam ,a Julka byla z dziadkiem na spacerku ,a pozniej sie bawili.Dobrze ,ze jest moj tata bo tak to by byla d....,ze sprzatania.Jutro biore sie za duzy pokoj:tak:A dzis bylam w Fokusie i troszke zaszalalam,kupilam sobie 2 bluzeczki.Dostalam kase na prezent gwiazdkowy od meza i taty.No i jestem zadowolona:-)Fredzik biedna jestes,spokojnej nocy:-)Ewelina jak Maly lepiej juz?No to ja uciekam,a Julka ma katar ,daje jej witamine C .Mam nadzieje ,ze to nie poczatek choroby.Bo co ja jej jeszcze moge dac?

reklama
hej :happy:

Roksi - jak funkcjonuje?...hmmm... jako tako:rofl2: nieraz "troszke" nie wyspana jestem :blink:

Fredzik - trzymam kciukasy za Wasza nocke :tak:

Ewela - jak Piotruś?

ja dzisiaj mialam z Mala klopot z usypianiem :-( plakala strasznie i ciagle chciala sie tulic i na raczki wiec ja bralam tulilam i lezalam z nia, ale jak juz chyba trzeci raz chcialam wyjsc z pokoju bo rzekomo spala i znow oczka otworzyla i zaczela wrzeszczec jakby ja ze skory obdzierali :-(to sie zdenerwowalam i zostawilam sama w pokoiku :-(stalam za drzwiami ...az usnela..

Witam:tak:
mam dzisiaj wolne więc kończe sprzątanie:tak: nie lubię tego dziwnego szału porządków przedświątecznych:baffled: ja zazwyczaj myje okna, piorę firanki, dywan, płytki w łazience wyszoruje, kratki wentylacyjne poprzecieram z kurzu:tak: moja mam ma schizy i sprząta po kolei w każdej szafce:szok: każdy cm mieszkania:szok: a ja się zawsze śmieje i żartuje że ci co zapuszczają mieszkanie muszą sprzątać na święta dokładnie a ja sprzątam na bieżąco i nie muszę męczyć się przed świętami:-D

Fredzik może to jakiś kryzys chwilowy ze spaniem:baffled:
Sandi kupiłam młodej takie gwiazdki świeciące w ciemności:tak: przyczepiłam do żerandola i zasypia ładnie:tak: patrzy na nie i zasypia:tak: w tamtym tygodniu trz mi użądzała takie sceny pod drzwiami:baffled:
Agnes ja wyberram się na szmatki w niedzielę:tak: u nas handlowa więc wszystkie sklepy otwarte:tak:
pooka więcej energi życzę:tak: ja jak wracam z pracy to nawet do zmywarki nie chce mi się nic włożyć:-D powera dostaje rano:tak:
miloku halo:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Cześć :-).

Elahar, ty to na pewno będziesz miała porządek na święta - nowe mieszkanko świeżutkie :tak:

Fredzik współczuję.

A propos sprzątania i roztoczy - miała któraś z was do czynienia z mopem parowym? Ciekawa jestem, czy to jest skuteczne...

hej:tak:
Dzięki za życzonka (co do nocki). Bilans wygląda tak: 1,5 godz przerwy z czego godzina krzyków (nie płaczu) takiego wymuszania żebym z nim siedziała w pokoju (nic z tego, chodziłam uspokajałam i tłumaczyłam, że noc jest i spać trzeba) + dwie flaszki mleka. Wiece co, on chyba głodny jest w nocy :baffled:

Ewela, jak u ciebie?

Aiwyls, Szymek w dzień śpi ok godziny albo w ogóle.

Blue, ja mam taki: H2O Mop-mop parowy, który ułatwia sprzątanie
jest niezły ale nie można nim za czesto parkietu myć albo odłączać parę i dawać tylko chwilowo.

Witam z rana.Roksi ja tez biore sie za robote.Blue moja kolezanka ma takiego mopa parowego ,niby fajny tylko jak czysci nim panele to zostaja smugi:tak:Dobra nie ma na co czekac biore sie za robote;-)

Hej :-)

Roksi - ja mam taka lampke co wyswietla na suficie obrazki z bajki :tak: zawsze ja wlaczam i Malutka ,zawsze pieknie ogladala i usypiala :tak:a lampka po 5min sama sie wylacza :tak:niewiem co jej bylo :no:moze faktycznie kupie cos "stalego" na sufit:confused:

Miloku - wlasnie gdzie jestes?:confused:

i tez musze sie za robote zabrac ...tylko lenia mam mega:zawstydzona/y: ...

Fredzik super ten mop:tak: kurcze na moje gresy polerowane by był idealny:tak: bo po zwykłym mopie mam zacieki i muszę przetrzeć płynem do szyb i miękką ściereczką:baffled:

reklama
Do góry