reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hop

melduję się:-)

elahardowiedziałam się dla Ciebie jak się czyści tynk japoński otóż: przecierasz suchą szmatką tak długo aż będzie czysta a potem deliktnaie wilgotną
jak dla mnie dużo zachodu:dry:

agnesteż chcę wiedzieć co córa robiła jak sprzątałaś:blink:
ja zaprowadzam do babci jak sprzątam g-e-n-e-r-a-l-n-i-e:-p

fredzikbidoku, jak Ty funkconujesz?:confused:cóż to się podziało Szymkowi

malaga, pookamacie po klapsie:-p;-)

dzień dobry

Ja się witam na chwilkę bo jestem w trakcie przeprowadzki i przygotowywania nowego mieszkania po remoncie. Ledwie żyję ale do końca tego tygodnia będziemy już w nowym miejscu.

Nie doczytałam wszystkiego ale widzę, że choróbska grasują. Zdrówka dla wszystkich. :tak:

madzikm dziękuję za informację. Sposób czyszczenia rzeczywiście bardzo uciążliwy. Na razie się wstrzymaliśmy a pewnie zrezygnujemy z tego tynku. Ściany mam już ładnie pomalowane więc koniec kombinowania.

dzień dobry

Ja się witam na chwilkę bo jestem w trakcie przeprowadzki i przygotowywania nowego mieszkania po remoncie. Ledwie żyję ale do końca tego tygodnia będziemy już w nowym miejscu.

Nie doczytałam wszystkiego ale widzę, że choróbska grasują. Zdrówka dla wszystkich. :tak:

madzikm dziękuję za informację. Sposób czyszczenia rzeczywiście bardzo uciążliwy. Na razie się wstrzymaliśmy a pewnie zrezygnujemy z tego tynku. Ściany mam już ładnie pomalowane więc koniec kombinowania.

to dodam jeszcze, że na jedną ścianę w pokoju 25 metrowym wchodzi 5 worków a jeden kosztuje 100zł:confused:

Hej :)

ja nie wiem jak Wy to robicie pracusie :)
ja przychodzę z pracy, zajmuję się Mikim, a jak coś już robię to musi być jego asysta, więc np wyciąganie ze zmywary i wkładanie trwa i trwa....
jak już pójdzie spać to mi się już nic nie chce...
albo Wy jesteście bardzo pracowite albo ja bardzo leniwa... wole pierwszą wersję... ;-)

madzik, on zawsze sypiał bardzo kiepsko ale teraz to jest już masakra :-(, szczerze powiedziawszy zastanawiam się nad wizytą u neurologa (jak znajdę jakiegoś dobrego) bo moze mu coś dolega a my nie wiemy co :baffled:
no nic, dzisiaj w nocy jak się obudzi to metoda 3-5-7 powróci do łask i zobaczymy. Zmykam bo padnięta jestem...

reklama
Witam :-)
U nas znowu choróbsko :-(

Malaga to masz obowiązek z pieskiem, ja to bym mojego wysyłała, sama wolałabym pospać ;-) bom piecuch ;-)

Madzik, brak mi słów, twoja jadalnia urzekła mnie,bez zbędnych detali, super.
O jakim tynku piszesz ?

Ewelina moje dziecię brało też Bactrim, na szczęście dawałam jej tylko trzy dni, bo potem wszystko sie unormowało.
Ja w Boże Narodzenie jem to co zostało z Wigilii, juz taką mamy tradycję, że w ten dzień nic nie robimy, nawet nie gotujemy...no a dań na stole mamy naprawdę 12 :-)

Fredzik i Ewelina, moja mała wstaje o 6, ale wiecie co, pozwala mi pospać,sama bawi się bajkami obok mnie :-) Fstrętna matka jestem, co nie :-p

Fredzik jak śpi synek w ciągu dnia ?

No nie,już 13 ,jak nie więcej kichnęłam...pod rząd, i kicham dalej...ratunku !!!

Do góry