reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

jestem jestem dziewczynki :-):tak:
spokojnie nie rodze jeszcze
ale gosci dzisiaj z lotniska odbieramy wiec urwanie glowy w domu:szok:
sprzatanie ( zreszta ja ciagle cos sprzatam) gotowanie , jeszcze zakupy i jeszcze prezent musialam kupic
a ostatnio bez weny jestem:crazy:
ide teraz odsapnac bo kregoslup bo;li mnie jak cholera i macica sie spina:-D:-D:-D
jakis bunt u mnie w brzuchu :-D:-D:-D:-D:-D

ale mi dobra zupka pomidorowa wyszla :-)
juz druga miche zjadam:szok::-):tak:
uciekam na odpoczynek :tak:

roksi ty to sie tych kafelek naszorujesz kobito :szok: az wspolczuje

u mnie wszedzie blysk , juz wam pisalam ze pod koniec ciazy to jakas pedantyczna sie zrobilam:confused::confused: wiecznie sprzatam :szok::szok::szok: to do mnei nei podobne:baffled::baffled::baffled:
nio dobra uciekam :-D:-D:-Dpuki mlody spi:rofl2:

reklama
Witam,
Jade z pracy juz 40 min a Ignaś na mnie w żłobku czeka! Korki ze szok,cala bydgoszcz rozkopana!
Ja cały poniedziałek sprzątałam,Ignaś mi pomagał,dałam mu szmatkę,zmiotke i sprzątał:) na jutro mamy łazienkę. W takich sytuacjach sie cieszę ze tak pracuje, bo jak sie wraca 17-18 to niewiele mozna zrobic!
Oki wysiadam,miłego wieczoru

Hej :-)
Ja tez zastanawiam się nad czymś takim parowym.
W domu pełno sprzątania, brak już sił,a tu za tydzień Wigilia.
Szczerze pisząc to do pisania brak weny, więc tylko podczytuję.

Hej:-)Ewelina,Madzik ja sprzatalam ,a Julka byla z dziadkiem na spacerku ,a pozniej sie bawili.?

mała pod opieką, to fajnie:-), my dzis zrobilismy mnóstwo zakupów, bo mogliśmy zostawić małego pod opieką:tak:, a z takim katarem to on nie nadaje się do sklepów, bo by go jeszcze bardziej rozłozyło

Ewelina moje dziecię brało też Bactrim, na szczęście dawałam jej tylko trzy dni, bo potem wszystko sie unormowało.

No nie,już 13 ,jak nie więcej kichnęłam...pod rząd, i kicham dalej...ratunku !!!

no ja daję drugi dzień, ale wstrętny ten katar, mały cały czas sapie:-(

na zdrowie:-D

hej :happy:

Ewela - jak Piotruś?
..

dzięki za pamięć:tak:,
no niestety chyba się sprawdzi powiedzenie, że katar leczony trwa 7dni, a nie leczony tydzień:baffled:

Ewela, jak u ciebie?

dziś spał w miarę, ale ten katar go męczy strasznie, a nie chce przesadzic z kroplami:no:

potem moze jeszcze zajrze, na razie:tak:

blue, ostatnio jak zmywałam podłogi, nie chciało mi się zmieniać tej końcówki do dywanów i przeleciałam dywan i wykładzinę w przedpokoju tą do podłóg i bardzo ładnie się odświeżyła, z dywanu zeszły nawet picassa Szymka tworzone flamastrami:crazy: a już mysłałam że po dywanie a on jeszcze troszku podycha jak widać :-)

roksi, do twoich kafelków byłby idealny, moi rodzice mają odkurzacz karchera na parę do tych diabelnych kafelków ale mają ich sporo :baffled:

Ewela, no z katarem to tak bywa - tydzień nie wyjęty, oby nie dłużej

Widzę, że was dopadło szaleństwo przedświątecznych porządków .... ja się nie nadaję, sprzątam jak mnie coś napadnie, a nie jak jest akcja :baffled: Jakoś hasło "świąteczne porządki" działa na mnie demobilizująco i nie sprzątam:-p
Agutek, odpuść sobie, spędźmy święta w brudzie :rofl2::-p:-D
miloku, do wyra, odpoczywać ale już!

soppana, ale masz wenę w tych środkach lokomocji miejskiej, podziwiam bo ja jak mam smsa napisać to mnie szlag trafia :angry:

ja jeszcze nic nie ruszylam z porzadkami swiatecznymi :no:mam lenia i koniec jedyne co dzis zrobilam to pranie ,poszlam na zakupy i solarke i obiadek - i dalej sie lenie :zawstydzona/y:

z Mala kolejny dzien problem ze spaniem :-(

Jestem dzis wykonczona:tak:Caly duzy pokoj wysprzatałam okna,firanki,podloga,mebloscianka i jeszcze kafle w łaziennce i wc.A o 18 poszlam na cwiczenia,pozniej z M pojechalam po choinke kupilismy mala i pachnie lasem,uwielbiam ten zapach:-)Sandi solarka obowiazkowo musi byc i len tez:-DDobra ide do wyrka spac bo jutro dalej jade z koksem ,jeszcze zostal mi jeden pokoj i koniec sprzatania:tak:

reklama
hej

Fredzik ja też nie lubię sprzątać, bo wszyscy tak robią...raczej nie robię wielkiego miszmaszu przed świętami, że z mebli wszystko wyrzucam :-D na razie wyprałam firanę i roletę, ale okna to aż się proszą o umycie, a ja się zabrać nie mogę za to...nawet jakbym miała na to czas to byłam sama z młodą i nie mogłam otworzyć okna na pół godziny i sobie myć :dry:

A ten mop parowy to do mycia/prania tylko?
Ja mam w pokojach parkiet, reszta w kaflach to pewnie skoro na parkiet często nie można to by się u mnie nie sprawdził tak?

Do góry