reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej, ja też jeszcze się nie wzięłam za sprzątanie. I chyba się nie wezmę ;-). Teściowa rano sobie okna umyła w swoim pokoju, a u nas pewnie zostaną brudne. Chyba że w weekend przelecę jakimś sprayem ;-).

Poza tym kibel nam się zatkał :szok:. Dobrze, że mamy drugi :-p

Fredzik, dzięki za info o mopie :-)

Agutek, a co ty byś chciała? Żeby kawę robił? ;-):-D

no to do samego mycia nie opłaca mi się kupować :-D
tym bardziej, że Fredzik pisała, że nie bardzo można tym parkiet traktować, pozostaje mi tradycyjny mop ;-)

Agutek, już odpowiadam, nie odkurza i kawy nie robi;-):-D a mógłby. Szczerze powiedziawszy też sądziłam, że odkurza ale ja go dostałam więc nie musiałam się zastanawiać... ale mimo wszystko wolę to parowe ustrojstwo niż normalnego mopa bo dla mnie po normalnym mopie podłoga śmierdzi :baffled:, a tu gorąca para i żadnych płynów się nie używa. A co do parkietów to ja po prostu daję mniej pary - rzadziej (to się przez naciśnięcie reguluje) i powiem szczerze, że chyba mniej się namacza niż zwykłym mopem, którym nota bene też nie powinno się zmywać parkietów.

Właśnie czytałam ten artykuł o bezpieczeństwie w sieci :eek:

A ja z rana troszkę się pobawiłam :rofl2:
A co nie wolno? Pierniczki ozdabiałam lukrem i tak mnie to wciągnęło że nie zauważyłam że już po 10:szok: no ale mnie generalnie prace plastyczne pochłaniają na maksa :-p

Dzień dobry:-)

fredziknapisz proszę jak lukier robisz:tak:
ja wczoraj upiekłam piernika staropolskiego i czek na ozdobienie:tak:

Domyślacie się co od rana robiłam:-p
mały pokój lśni, wczoraj do 23 kuchnię pieściłam, ale tak na spokojnie, nawet przyjemność mi to sprawiało:tak:
zaraz popryskam sprayem szyby jak to blue mówi:-D

mnie do porządków mobilizują nie tyle Święta co wizyta całodniowych gości w niedzielę:-)tyle się ogotuję (obiad, deser, ciasta), że potem już nic nie będę robić bo Wigilia poza domem;-)

soppanaa ja zawsze myślałam, że Ty samochodem jeździsz i zastanawiałam się jak Ty to robisz prowadzić i smsy pisać:-D

fredzika drogie to cudeńko parowe? na panele można?
ja mopów nie uznaję, zostawiają smugi i włosy:baffled:nie ma jak szmata i na kolana, jeśli chodzi o dokładność.

agutek jakieś przemęczenie wyczuwam, czy tak?

sandia co się dzieje z tym zasypianiem?

reklama
fredzika drogie to cudeńko parowe? na panele można?
ja mopów nie uznaję, zostawiają smugi i włosy:baffled:nie ma jak szmata i na kolana, jeśli chodzi o dokładność.

sandia co się dzieje z tym zasypianiem?
co do mycia podlog to sie zgadzam :tak:nie ma jak to szmata i kolana :tak:

ad zasypiania jest masakra :-(wrzeszczy takjakby ja ze skory obdzierali :no: wczoraj to nawet walila mi niekapkiem w drzwi :szok: i wywalila wszystko z szafy :dry: a jak tylko wchodze do pokoju to humorek dopisuje :confused:

Do góry