reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
dzień dobry
U nas jeszcze piękna pogoda. Zobaczymy jak długo. Właściwie to nawet ludzie narzekają na suszę.

roksi mówisz, że tak kiepsko ze świętami? Ale chyba jest przepis, że jak święto państwowe wypada w sobotę to chyba dostajemy dodatkowy dzień wolny czy jakoś tak?

Tak chyba jest więc nie powinno być źle. :tak:

U nas pada :-( A my umówieni ze znajomymi na grilla :-D
No cóż, grill gdzieś pod wiatą się będzie robił a my będziemy w domku siedzieć :-D

Ale się dzisiaj nawalczyliśmy z położeniem małej na drzemkę :rolleyes2:
W kółko złaziła z łóżka :-D
Ale w końcu jak poszła spać to na prawie 3h :-)

P.S. wreszcie mamy pierwszy medal na olimpiadzie :-p

U nas na szczęście się wypogodziło :-) Ciekawe do której, bo w nocy chyba będzie padało.
Ja miałam taką walkę przedwczoraj z moim bobasem. Prawie godz usypiania a potem ponad 2 - 3 godzinki spania :-)
Dzisiaj Ewunia nam rządzi, w końcu o 16:45 skończyła równe trzy miesiące !!!. Marudzi, może w nocy będzie spała.

u nas rano nawałnica straszna:szok: do 17 było dość ładnie i teraz znów burze i leje:baffled: błyska się ze wszystkich stron:szok::szok::szok:
Natalka też mi dzisiaj pospała 3 godziny:tak: teraz z tatą robią w wannie aqua park:-D

Witam :-). Wróciliśmy :tak:.

Na wsi Karolek rewelacyjnie zasypiał - albo w łóżeczku, albo się przytulał do mnie na łóżku i zasypiał w 15 minut. Wróciliśmy i afera o spanie :baffled:. Nie wiem o co chodzi :no:.

Muszę przeczytać co tam naskrobałyście ;-).

Ja tez sie witam:-)

Melduje się z Gdańska Osowej. Dojechalismy cało i sprawnie nawet ale taka noc bez spania to porażka. Gdybym to ja prowadzila to ze 3 razy bysmy sie gdzies rozwalili bo mialam kryzysy spaniowe. Na szczescie mąż nei zasnal.

Jeśli przez caly nasz urlop będzie taka pogoda to ja zastrajkuje.... porażka.... nie po to czekałam 2 lata na wakacje żeby teraz w domu siedziec bo za oknem leje i leje.... No ale na poludniu Polski ponoć niezle nawalnice :szok:! Jak wyjeżdżalismy wczoraj w nocy to sie nieźle blyskalo.

Mam nadzieje, ze jutro nie bedzie caly dzien lalo bo planujemy po sniadaniu ruszyc "w teren" oczywiscie zabezpieczeni w cieple ciuchy :baffled:.

Od poniedz. pewnie bedę pozbawiona netu ale wole nei miec przez kilka dni netu niż pogody....:wściekła/y:

Dobrej nocy bo ja ide odsypiac wczorajszą :tak:

dzień dobry

U nas nie spadła ani kropla deszczu. Jest parno i duszno :-(
Wyruszamy w chłodniejsze rejony do rodzinki ale pół nocy nie spaliśmy bo Madzia też nie chciała spać. Tylko mocna kawa nas uratuje.
Pa

reklama
Witam:tak:
a u nas całą noc były burze i lało:szok: 6 razy wstawałam w nocy zamykałam okno bo tak waliło że nie dało się spać i otwierałam bo było duszno:baffled:

Do góry