reklama
elahar
mama Madzi
dzień dobry
U nas jeszcze piękna pogoda. Zobaczymy jak długo. Właściwie to nawet ludzie narzekają na suszę.
Tak chyba jest więc nie powinno być źle.
U nas jeszcze piękna pogoda. Zobaczymy jak długo. Właściwie to nawet ludzie narzekają na suszę.
roksi mówisz, że tak kiepsko ze świętami? Ale chyba jest przepis, że jak święto państwowe wypada w sobotę to chyba dostajemy dodatkowy dzień wolny czy jakoś tak?
Tak chyba jest więc nie powinno być źle.
A
Agutek
Gość
U nas pada :-( A my umówieni ze znajomymi na grilla
No cóż, grill gdzieś pod wiatą się będzie robił a my będziemy w domku siedzieć
Ale się dzisiaj nawalczyliśmy z położeniem małej na drzemkę
W kółko złaziła z łóżka
Ale w końcu jak poszła spać to na prawie 3h :-)
P.S. wreszcie mamy pierwszy medal na olimpiadzie
No cóż, grill gdzieś pod wiatą się będzie robił a my będziemy w domku siedzieć
Ale się dzisiaj nawalczyliśmy z położeniem małej na drzemkę
W kółko złaziła z łóżka
Ale w końcu jak poszła spać to na prawie 3h :-)
P.S. wreszcie mamy pierwszy medal na olimpiadzie
U nas na szczęście się wypogodziło :-) Ciekawe do której, bo w nocy chyba będzie padało.
Ja miałam taką walkę przedwczoraj z moim bobasem. Prawie godz usypiania a potem ponad 2 - 3 godzinki spania :-)
Dzisiaj Ewunia nam rządzi, w końcu o 16:45 skończyła równe trzy miesiące !!!. Marudzi, może w nocy będzie spała.
Ja miałam taką walkę przedwczoraj z moim bobasem. Prawie godz usypiania a potem ponad 2 - 3 godzinki spania :-)
Dzisiaj Ewunia nam rządzi, w końcu o 16:45 skończyła równe trzy miesiące !!!. Marudzi, może w nocy będzie spała.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Witam :-). Wróciliśmy .
Na wsi Karolek rewelacyjnie zasypiał - albo w łóżeczku, albo się przytulał do mnie na łóżku i zasypiał w 15 minut. Wróciliśmy i afera o spanie . Nie wiem o co chodzi .
Muszę przeczytać co tam naskrobałyście ;-).
Na wsi Karolek rewelacyjnie zasypiał - albo w łóżeczku, albo się przytulał do mnie na łóżku i zasypiał w 15 minut. Wróciliśmy i afera o spanie . Nie wiem o co chodzi .
Muszę przeczytać co tam naskrobałyście ;-).
debiutantka
Marcówka 2007
Ja tez sie witam:-)
Melduje się z Gdańska Osowej. Dojechalismy cało i sprawnie nawet ale taka noc bez spania to porażka. Gdybym to ja prowadzila to ze 3 razy bysmy sie gdzies rozwalili bo mialam kryzysy spaniowe. Na szczescie mąż nei zasnal.
Jeśli przez caly nasz urlop będzie taka pogoda to ja zastrajkuje.... porażka.... nie po to czekałam 2 lata na wakacje żeby teraz w domu siedziec bo za oknem leje i leje.... No ale na poludniu Polski ponoć niezle nawalnice ! Jak wyjeżdżalismy wczoraj w nocy to sie nieźle blyskalo.
Mam nadzieje, ze jutro nie bedzie caly dzien lalo bo planujemy po sniadaniu ruszyc "w teren" oczywiscie zabezpieczeni w cieple ciuchy .
Od poniedz. pewnie bedę pozbawiona netu ale wole nei miec przez kilka dni netu niż pogody....
Dobrej nocy bo ja ide odsypiac wczorajszą
Melduje się z Gdańska Osowej. Dojechalismy cało i sprawnie nawet ale taka noc bez spania to porażka. Gdybym to ja prowadzila to ze 3 razy bysmy sie gdzies rozwalili bo mialam kryzysy spaniowe. Na szczescie mąż nei zasnal.
Jeśli przez caly nasz urlop będzie taka pogoda to ja zastrajkuje.... porażka.... nie po to czekałam 2 lata na wakacje żeby teraz w domu siedziec bo za oknem leje i leje.... No ale na poludniu Polski ponoć niezle nawalnice ! Jak wyjeżdżalismy wczoraj w nocy to sie nieźle blyskalo.
Mam nadzieje, ze jutro nie bedzie caly dzien lalo bo planujemy po sniadaniu ruszyc "w teren" oczywiscie zabezpieczeni w cieple ciuchy .
Od poniedz. pewnie bedę pozbawiona netu ale wole nei miec przez kilka dni netu niż pogody....
Dobrej nocy bo ja ide odsypiac wczorajszą
reklama