reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

No wyjątkowo u nas cicho...

Moja już śpi. Oczywiście najpierw chciała przesunać spanie w nieskończoność. Czytanie książki przedłużała jak mogła, potem chciała bym koło niej się położyła. Ale jak się kładłam to wstawała, szalała...w końcu się wkurzyłam i wyszłam. Wstała i ryczała pod drzwiami. Chwilę ją przetrzymałam, położyłam jeszcze raz i od razu zasnęła.

reklama
Moja słucha jak jej opowiadamy co jest w książce, ale też w międzyczasie sama przewraca strony, naśladuje zwierzęta, które tam są czy inne rzeczy. Nie wysłucha tak zupełnie na spokojnie, że leży, ja jej czytam i ona zasypia, o nie ;-) :-D

Babki nie zdążyłam nawet poczytac co dziś pisałyście :(.

Za 2 h ruszamy nad morze. Osttanie dni mialam pod górkę mam nadzieje, ze cało dojedziemy i wrócimy...

Trzymajcie się ciepło i mam nadzieję, że do zobaczenia wkrótce :).

Paaaaaaaaaaaaaaaa

spoko Agutku za rok znów wakacje:tak: ustaw suwak:-D kurcze ja już się nie mogę doczekać w poniedziałek idziemy do biura podróży by w końcu wybrać hotel:tak:

wam też fajnie :-D

mi jeszcze parę dni urlopu zostało, no ale raczej już nigdzie jechać nie będziemy ;-)
trzeba się psychicznie nastawić na rok ciężkiej pracy, a potem znowu laba :-p

a w ogóle przeglądałam dziś kalendarz na przyszły rok i lipa z długimi weekendami:wściekła/y: wszystkie ważniejsze święta wypadają w sobotę lub niedzielę:szok:
uciekam spać buziaki:-)

Witajcie!!!
Marcinek wczoraj szalał w piaskownicy. Stał tam plastikowy domek do którego kazał wchodzić ciociom :-D:-D:-D 2 się dały przekonać :-D:-D:-D
Gdy któraś weszła od razu ją zamykał :-D:-D. Później dzieciaki urządziły sobie w domku prawdziwy "raj"

a moja nie bardzo chce by jej czytać książki:no: woli sama je przeglądać i gadać po swojemu co jest na obrazku:-D

Mój Marcinek też nie posiedzi za długo jak się mu czyta, woli sam. Ewentualnie pokazuje paluszkiem i trzeba mu mówić co to jest :-D

reklama
Dzień dobry :-)

No i pogoda się zepsuła...
roksi mówisz, że tak kiepsko ze świętami? Ale chyba jest przepis, że jak święto państwowe wypada w sobotę to chyba dostajemy dodatkowy dzień wolny czy jakoś tak?

Do góry