reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Madzikm, tez slyszalam o tych panelach na ogrzewanie ,ze sie nie nadaja!ale juz nawet dzisiaj jak bylismy w Ikeii to zajechalismy do Obi i juz sobie upatrzylam panele z ta v-fuga!cudne!

kupilismy lozeczko malej!zdjecia pokaze moze jutro bo jeszcze nie zlozone jest!no i uwaga:pierwsze zasypianie bez smoka dzisiaj nastapilo!najpierw sie wyglupiala, potem gadala cos do siebie jak opowiadalam jej bajke(mamy taka ulubiona o krasnoludku co ma rozne przygody-wymyslanka oczywiscie)potem zaczela mialczec, potem plakac udawanym placzem zalosci ale bez lez!a potem wsadzila sobie koniec paluszka do buzi i tak fajnie sie przytulila do mnie i powoli zaczely sie oczka zamykaci paluszek uciekl i zasnela!nawet nie trwalo to dlugo,jakies pol godzinki!w sumie tyle ile zawsze!zobaczymy jak bedzie w nocy!przez sen moge wymieknac i dac jej smoka, albo zaniose go do innego pokoju!

ale fajne meble kuchenne w ikeii widzielismy!tylko drogie jak skunks!
moze ktoras z Was chcialaby kupic od nas mieszkanie?bo cos nie moze nam sie trafic kupiec!a czas powoli nas goni!:angry:co? :sorry2:

reklama
aha,

Malaga, twarda jestes!!!
Agnes, witaj!
Agutek, bidulka Tolunia z tymi jajami!
Madzikm, ja juz slyszalam rozne wersje z ta podloga!i sama nie wiem!niby kafle lepiej to cieplo przewodza!ale nie ma to jak panele!ja mam wrazenie,ze poprostu jest z nimi przytulniej w salonie, no bo tak kafle w calej chalupie klasc to glupio!
ach...
Roksi, jak loze?wygodne?moja chodzila kolo swojego i chyba jej sie spodobalo bo caly czas lapala za te kulki wystajace!zobaczymy jak bedzie spala!?

:-D :-D

Hej ;-)

debiutantko no właśnie, naleśnika zje, ciasteczka te dziecięce i tam też jest jajo i nic się nie dzieje. Jakiś czas temu dostawała po kawałkach ugotowane jajo, ale nie jakoś dużo i pojawiła się wtedy tylko jedna plamka i szybko znikła, a jak je w formie jajecznicy to wystarczy dosłownie okruszynka i już wysypana.

witam

U nas ciąg dalszy walki z zasypianiem. A wczoraj dodatkowo pierwszy raz wyjęła szczebelki i przytuptała do nas do pokoju. Jedliśmy akurat frytki więc się przyłączyła :baffled: W końcu musieliśmy zamocować tak szczebelki żeby ich nie wyciągnęła :-(

Zapowiedzieli u nas upały na cały tydzień. Dobrze, że mamy spory park koło domu to będzie gdzie się schować :tak:

Witam:tak:
u nas nocka ok:-) młoda pospała do 7:30:tak:
kurcze rzeczywiście z tym jajem dziwna sprawa:baffled: Agutku a byłaś u alergologa:confused:
mówiłam że jak my odwołaliśmy wyjazd nad pl morze to pogoda będzie super:-D
widziałam wczoraj na tvn że prawie do połowy sierpnia ma być gorąco:-)

Witam. Wróciliśmy z urlopu nr1 byliśmy 5 dni na wsi i Ignaś to na krowie nawet siedział i na koniu:)
Napisze więcej jak nadrobie zaległości w czytaniu;)

Dzien dobry w poniedziałek :-)

Nadrobiłam zaleglości trzydniowe forumowe uffff
Muszę coś z tym kompem w domu zrobić bo mnie szlag trafi, a że znam sie na tym jak cholera to chyba sobie zainstaluję system na nowo, bo innego pomysłu nie mam

Witam Agnes :)

reklama
roksi termin do alergologa mamy na wrzesień ale nasz pediatra na razie nie chce nam dać skierowania :angry:

Skierowanie powinien dać na prośbę rodziców.

Mi z kolei nie chcą wydać wyników testów alergologicznych które robiliśmy ponad 2 tygodnie temu. Mam czekać na wizyte do 21 października bo podobno musi być zgoda lekarza prowadzącego. A ta jest na urlopie. Paranoja.

Do góry