reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Dobranoc blueberry ;-)

Agutku ja tez robie 2imprezki urodzinkowe :sorry2: 1wsze siodmego ,a drugie 10tego tak jak wypada :tak: a moze i nawet trzy zrobie :cool2:bo i w Pl jak bede z rodzinka to mam zamiar kupic torcik ,ale nie bede specjalnie imprezki robila bo mam zamiar w Wielkanoc go postawic tak z zaskoczenia :-p

Witam Baby:-D
tylko gdzie Wy się wszystkie podziewacie:confused:
więc rozpoczynam weekend:tak:
jutro idę zamówić tort urodzinowy:tak: będzie lala:tak:

Witam Kobitki, ja zwykle późno :zawstydzona/y:
moje dziecko męczy sie dzisiaj okropnie z ząbkami dlatego dałam jej Nurofen żeby dzisiaj dała mi pospać i żeby sama sie nie budziła. Dzisiaj obudziła sie o 7 rano a o 12 w południe jeszcze nie mogła zasnąć bidulka:-( po południu było to samo, trzy razy jej książeczkę czytałam a ona nic :no: dopiero o 17 padła ale tylko na 50 minut
teraz śpi więc wpadłam do Was na chwilke
blueberry DOBRANOC
Aga22 współczuje przeżyć :szok: ja bym chyba wrzeszczała ze strachu:baffled: ja chyba też robie imprezkę dwa razy bo małej urodzinki wypadają w Wielki Czwartek:-D

:-Dwitam sie dzisiaj z samego rańca.....
ostatnimi nockami jestem troche wykończona, Wikce idą górne 2 i 3 lub 4 nie wiem i to wszystko na raz:wściekła/y:dzisiaj na noc jej dałam Viburcol to obudziła sie 2 razy:confused:

jutro idziemy na zakupy do bartka zobaczyc czy jest juz nowa kolekcja i pójdę popytać sie o tort do tej cukierni co chce zamówić. Dziewczyny wiecie jak wyglada tort ze zdjęciem? Ja chce taki zrobić na sobotę jak bedą dziadkowie, ale jestem ciekawa jak to wygląda. Musze sie tej kobitki zapytac. A na niedziele dla chrzestnych chce albo smurfa, albo lale.
Uciekam szykowac sie do pracy,a Wam zyczę miłego dzionka.:-):-):-)

PIOTRUŚ WSZYSTKIEGO NAJ I BUZIAKI OD WIKTORII NA OSTATNIE MINIURODZINKI:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
dzien dobry

z mężami siedzimy, nie to co Ty:-p

kochana ja caly czas siedzialam z mezem :-p siedzial 30cm ode mnie :-D
a w miedzyczasie jeszcze razem bylismy w kuchni - on sprztal zmywarke, a ja robilam salatke nam na dzisiaj na sniadanie, a potem w lazience wieszalismy razem pranie :-D to dla nas idealny czas na dyskusje :-D

takze ja i z mezem z wami tu bylam :-p

Witam Baby:-D
tylko gdzie Wy się wszystkie podziewacie:confused:
więc rozpoczynam weekend:tak:
jutro idę zamówić tort urodzinowy:tak: będzie lala:tak:

ale ci dobrze :cool2:
ja jeszcze dzisiaj w robocie :baffled:
dodatkowo zapowiada mi sie ciezki przyszly tydzien, bo mam 7 spotkan (w tym piec 2-godzinnych :szok: - ale licze ze jednak beda duzo duzo krotsze), 2 prezentacje do tlumaczenia, kilka raportow do zrobienia, wszystko bedzie na poczatek tygodnia potrzebne :baffled: a do tego najprawdopodbniej bede musiala jeszcze wziac jeden dzien urlopu i nie wiem jak ja to zrobie:confused:
nawet nie chce mi sie o tym myslec :no:

jutro idziemy na zakupy do bartka zobaczyc czy jest juz nowa kolekcja i pójdę popytać sie o tort do tej cukierni co chce zamówić. Dziewczyny wiecie jak wyglada tort ze zdjęciem? Ja chce taki zrobić na sobotę jak bedą dziadkowie, ale jestem ciekawa jak to wygląda. Musze sie tej kobitki zapytac. A na niedziele dla chrzestnych chce albo smurfa, albo lale.
Uciekam szykowac sie do pracy,a Wam zyczę miłego dzionka.:-):-):-)

nowa kolekcja powinna juz byc, bo u nas byla ponad tydzien temu juz :tak:
co do torta ze zdjeciem to jadlam taki - wyglada bardzo ladnie naprawde, ale to z czego to zdjecie jest zrobione jest tak cholernie slodkie (przynajmniej na tym co ja jadlam takie bylo), ze prawie nikt nie zjadl calego kawalka, bo nie szlo wyrobic :baffled:

spytaj jak u was, z czego to jest robione i czy faktycznie takie slodkie?

ja zamowilam u Sowy - nigdy wczesniej nie bralam, ryzykuje ;-)oba beda smietanowe - lubie takie, bo wlasnie nie sa slodkie mocno i ciezkie :tak:

nasza nocka znowu z wieloma pobudkami :baffled:
moze zeby? nie wiem, bo moje dziecko nie da sobie sprawdzic, na moj gust chyba nie :no:
przeczytalismy kiedys jednak, ze jak dziecko zaczyna chodzic to gorzej spi w nocy, ma jakby takie mrowienie w nogach i stad poubudki...moze tak jest u nas? cora calymi dniami spaceruje (nareszcie nie ma takich czarnych kolan od raczkowania :-D)

no nic milego dnia...ale sie rozpisalam..hehe raz a dobrze :cool2:

Do góry