reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hello :-p

ale sie fatalnie czuje...podczas kapieli mlodej taki mi slabo sie zrobilo, ze musialam otworzyc okno i polozyc sie...teraz tez co chwile mi jakos brakuje powietrza i cisnienie do glowy uderza :dry:

wakacje mamy ostatecznie przez wlasciciela domku potwierdzone - zaliczka wplynela :tak:
no to mamy do czego odliczac - 5 miesiecy do wyjazdu :-p

reklama
Hej Babiszonki :-) a ja dzisiaj wogole nie mialam czasu do Was zajrzec :-( meza mialam na "karku" od samego rana dzis :-D:-p a i wiecie co u nas w nocy dzisiaj bylo trzesienie ziemi :szok::szok::szok::szok::szok: strasznie sie przestraszylam :szok: nigdy czegos takiego jeszcze nie przezylam :no: ojej ,az do teraz jak o tym pomysle to mam stracha :szok: w wiadomosciach mowili ,ze ponoc bylo odczuwalne do 200 km :szok: mowie Wam okropienstwo :-( ale to bylo takie "slabe" (jesli mozna to tak ujac ,ale i tak chata sie cala trzesla :szok: ja pierw mowie do meza ,ze chyba sie dach zawalil ,ze az taki rumot :szok::szok: a tu sie pozniej okazuje ,ze to wlasnie trzesienie bylo :szok:) wspolczuje ludziom ktorzy mieszkaja w krajach co bywaja takie co domy sie wala :( bardzo to straszne ......:(

Aga, współczuję, domyślam się, że można ze strachu umrzeć :-:)szok: Czytałam o tym z samego rana.
Ale zobaczcie (babiszonki :-) - strasznie mi się to spodobało) co się z klimatem dzieje :szok::szok::szok:
Dobrej nocki!

A ja tam dziś miałam dobry humor :-) nie licząc wizyty (niedoszłej) u lekarza. Nie ma ludzi, więc sobie pomyślałam, że pewnie nie ma lekarza. Pytam babki w rejestracji, a ta do mnie z gębą czy czytać umiem:szok: "To prosze se przeczytać na drzwiach" To se przeczytałam i poszłam do niej jeszcze raz spytać, który dziś mamy:-)

ALĘ mi siĘ humorek poprawił jak zajechałam na stację benzynową, a tam zaczął mnie podrywać jakiś 19sto latek:szok: (żeby blueberry nie przeczytała, że 100latek:-D) Lekka konsternacja jak zobaczył Wiktorię, ale jakoś mu to nie przeszkadzało i brnął dalej:-D

Agutek a może zapłaciłas kasę, a ten apartament wygląda tak:-D

historia zna takie przypadki:-D

dzien dobry

Aga ło matko! współczuję przeżyć :szok: dobrze, że wam się nic nie stało!

ewo no mam nadzieję, że nie :-p teraz bez zadatku nikt nie chce robić rezerwacji :no:

Witam sie z rana
Aga to współczuje, okropieństwo. Poczekamy jeszcze troche to do nas dojda takie świństwa....
Agutek a gdzie Wy jedziecie??Bo mi jakos umkneło.....

U nas nawet ładnie sie robi za oknem tylko nie wiem ile jest stopni ciepła, bo moją to juz korcą butki i zeby chodzić a nie jeździć w wózku, tylko Wika jeszcze sama nie chodzi, tylko za rączki.....
uciekam szykować sę do pracki.....
miłego dnia Wam zyczę

Hej :-)

Roksi ja sie przylacze do porannej kawki :tak: Maleńka zrobila mi dzis pobudke o 6 :szok: co jej sie nigdy nie zdarza :baffled::sorry2: i teraz mamusia nie tomna ;-):-D

Fredzik Babiszonki :-D - jak sie podoba to tak bede na Was mowic :tak::-D

reklama
Dzień dobry :-). Nawet się wyspałam, bo jak mały się obudził o północy, to dałam mu nurofen. I spał aż do 5:30 i po butli jeszcze do 6:30. Rano zdążyłam załatwić urząd skarbowy i nie spóźnić się do pracy :tak:. A jeszcze dzisiaj mnie czeka wyprawa do sądu i do biura tłumaczeń, ale to sprawa służbowa tym razem. Trochę się nabiegam :-D.

Ewo, właśnie, właśnie :-D:-D:-D. Proszę o precyzję wypowiedzi :-p.

Aga, współczuję przeżyć. Mówili o tym trzęsieniu ziemi w wiadomościach :szok:.

Do góry