reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hejka!

My pantofelki mamy z BEFADO, bardzo podobne do Zetpola, tylko trochę droższe, ale wiem gdzie u nas są, a tamtych bym musiała szukać:tak:

kasia - Zosia nigdy jeszcze nie zjadła 300 ml:szok:, to są jej 2 posiłki

Przyznam, że nie rozumiem Waszych szaleństw z tortami w kształcie lali, tygryska itp.:-p, dla kogo to ma być radocha?;-)

ja torta piekę sama, mam już wypróbowanego, będzie jaki wyjdzie:-Dna pewno mi nikt nie powie, że jest niedobry:-D

BUZIAKI DLA WIKTORII I PIOTRUSIA!!!!

Przyznam, że nie rozumiem Waszych szaleństw z tortami w kształcie lali, tygryska itp.:-p, dla kogo to ma być radocha?;-)

dla dzieci, ktore sa zaproszone na "kinder bal" :-p
sa w przedziale wiekowym 2-5 lat wiec dla nich to bedzie radocha :tak:

dla nas w dniu urodzin tort jest tradycyjny, bez zadnych bajerow :-p

ale pusto :szok:

ja ja wkur...ona strasznie :wściekła/y::angry::wściekła/y: jak ja nienawidze papugowania :wściekła/y::angry: a mam "znajomych" co wszystko papuguja :wściekła/y: najlepiej to nic nie robic i nic nie kupowac bo nikt nie moze przeciez byc gorszy :baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szlag mnie trafia!!!

my już po spacerku:tak:
byłam na zakupach tym razem dla mnie:-) no ale oczywiście Natalce też musiałam coś kupić i padlo na czapkę NIE OD WóJCIKA:-D:-D:-D:-D

jeśli chodzi o tort to niestety moja mama i teściowa nie potrafią piec tortów:no: ja też nigdy tego nie robiłam:no:
tort zamówiłam 2 kilogramowy:tak: i w uzgodnieniu z mężem padł typ na lalkę:tak: będzie z bita śmietaną:tak: a jeśli chodzi o marcepan to nie trzeba go jeść można zjeść ciasto:tak:

sama takiego nigdy bym nie zrobila :-D
w ogole to nigdy jeszcze torta sama nie robilam :-p
Ja też nie ;-). Ale moja teściowa robi bardzo dobry tort orzechowy i jakieś inne też potrafi. Pewnie że nie są tak ozdobione jak te z cukierni, ale mnie jakoś na tym nie zależy :-).

Ale dzisiaj fajnie było na spacerze, mówię wam... Karol cały czas gadał, krzyczał, śpiewał i podskakiwał :-D. Zdecydowanie wolę spacery bez kombinezonu :-).

Aga22, a co się dokładnie stało? Podziel się z babiszonkami :-D.

Gorące buziaczki dla ostatnich 11 miesięcznych marcowiątek

Cejrowskim Wojciechem? Tym co chodzi bez butów? Nie wiedziałam, że on się angażuje w takie sprawy :-)
:tak: Ale się działo:shocked2:

no to sie zaczęło odliczanie:szok:, dla nas to wielki dzien, bo szykujemy dużą imprezę:happy2:

Nam zostały 3 dni do 1 urodzinek:szok: Ale imprezkę chyba będziemy robic dopiero w święta.

Dziewczyny chciałam was zapytać o ciapy dla dziecka. Kupiłyście na sztywnej czy takiej elastycznej podeszwie ? Bo w sklepach widzę i takie i takie.

Jesli pytasz o kapcie to do tej pory córcia miała Zetpol, ale juz sa za małe. Wczoraj nachodziłam się, żeby znaleźć coś sensownego. Jak były ładne to szerokie i ciężkie, z Zetpolu nie było rozmiaru, no i w końcu znalazłam Befado (mają znak zdrowej stopy czy cóś;-)).
Jak to jest z butami? Na dwór mają być 1cm wieksze, a jak z kapciami?

reklama
Do góry