A
Agutek
Gość
Uściski i buziaczki dla Wiktorii i Pitorusia na 11 miesięcy bycia poza brzuszkiem mamuś :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agutek ja też zamawiam u Sowy, bo jadłam od nich tort śmietankowy i był pycha. Wcale nie był taki słodki a super wyglądał i smakował. A kobitka mi powiedziała że to zdjęcie to można sobie postawić a nie tylko zjeść, więc nie wiem z czego to jest zrobione.
Wika po mleku i jestem w szoku bo zjadła 300ml, a wczoraj na noc tez zjadła 300ml. Grubasek mi rośnie.
I od nas :-).Gorące buziaczki dla ostatnich 11 miesięcznych marcowiątek
Cejrowskim Wojciechem? Tym co chodzi bez butów? Nie wiedziałam, że on się angażuje w takie sprawy :-).Ale ciekawa dyskusja toczy się właśnie w TVP2 o edukacji seksualnej młodzieży i dzieci. Senyszyn z Cejrowskim dokładają sobie do pieca
Szalejecie z tymi tortami :-). Ja nigdy nie zamawiałam tortu . Jakoś nie ma u nas w rodzinie takiego zwyczaju.jutro idę zamówić tort urodzinowy będzie lala