reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Agutek ja też zamawiam u Sowy, bo jadłam od nich tort śmietankowy i był pycha. Wcale nie był taki słodki a super wyglądał i smakował. A kobitka mi powiedziała że to zdjęcie to można sobie postawić a nie tylko zjeść, więc nie wiem z czego to jest zrobione.

Wika po mleku i jestem w szoku bo zjadła 300ml, a wczoraj na noc tez zjadła 300ml. Grubasek mi rośnie.

Witam:-)
moja dzisiaj spała całą noc:szok:
to słodkie na torcie z czego jest fotka to pewnie marcepan:tak: u nas sukienka lalki będzie z tego zrobiona;-) jadłam tort macepanowy i jest słodki ale żeby aż tak:confused: dało się zjeść:tak:
Gorące buziaczki dla Piotrusia i Wiktorii !!!!!!!!!!!!!!!!

Agutek ja też zamawiam u Sowy, bo jadłam od nich tort śmietankowy i był pycha. Wcale nie był taki słodki a super wyglądał i smakował. A kobitka mi powiedziała że to zdjęcie to można sobie postawić a nie tylko zjeść, więc nie wiem z czego to jest zrobione.

Wika po mleku i jestem w szoku bo zjadła 300ml, a wczoraj na noc tez zjadła 300ml. Grubasek mi rośnie.

ja jadlam taki tort gdzie wlasnie cala polewa to bylo to zdjecie :tak:

roksi no my jak jedlismy to dla nas bylo za slodkie :sorry2: moze my nie jestesmy az tak slodkolubni? :confused: ;-) naprawde dla nas nie dalo sie tego zjesc, zemdlilo nas :sorry2:

wczoraj jak wybieralam tort to wlasnie pytalam o te marcepanowe, bo sa przesliczne :tak:ale pani wlasnie ostrzegla, ze sa bardzo slodkie dlatego zrezgynowalam, bo my po prostu takich nie lubimy :-) ;-)jak komus smakuje to spoko :-) bo nie ukrywam, ze wizualnie sa bardzo atrakcyjne :-)

mysle, ze na takie torciki bede sie decydowac moze w nastepnych latach jak beda one juz typowo dla dzieci-gosci kupowane, wtedy beda sie fascynowac tymi rozniastmi przesmiesznymi ksztaltami :-)

Gorące buziaczki dla ostatnich 11 miesięcznych marcowiątek
hm a jakby nie było 29 lutego to by nie było minurodzinek:confused:??
My też mieliśmy zamiar zamówić u sowy, kakaowe ciasto i śmietanowa masa, ale u nich drogo jest trochę a jedlismy na "18" podobny tylko masa była śmietanowa z biała czekoladą i na wierzchu biała czekolada a wzorek z ciemnej i był przepyszny, kosztował 35 zł na 18 osób, więc znajomi obiecali zamówić nam u siebie w cukierni taki własnie, a Ignaś ze świeczką będzie miał swój:tak:malutki cały dla niego, będzie mógł sobie zjeść sam, hehehe a my będziemy robić fotki:-)

zmykamy sobie na długi spacerek, może mi się będzie lepiej oddychało, bo ten katar mnie dobija:-(miłego dnia marcówki

Dzień dobry. Ja też mam już weekend :tak:.

Gorące buziaczki dla ostatnich 11 miesięcznych marcowiątek
I od nas :-).

Ale ciekawa dyskusja toczy się właśnie w TVP2:tak: o edukacji seksualnej młodzieży i dzieci. Senyszyn z Cejrowskim dokładają sobie do pieca:-D
Cejrowskim Wojciechem? Tym co chodzi bez butów? Nie wiedziałam, że on się angażuje w takie sprawy :-).

jutro idę zamówić tort urodzinowy:tak: będzie lala:tak:
Szalejecie z tymi tortami :-). Ja nigdy nie zamawiałam tortu :szok:. Jakoś nie ma u nas w rodzinie takiego zwyczaju.

dzień dobry paniom i dzicątkom:-D

no to sie zaczęło odliczanie:szok:, dla nas to wielki dzien, bo szykujemy dużą imprezę:happy2:

Wiktorio buziaczki od Piotrusia i ode mnie tez oczsywiscie:-);-):tak::-D

dziekujemy wszystkim za zyczonka i przesyłamy buziaczki,

Witajcie :tak:
Ja torta tez jeszcze nie zamawiałam nigdy ale teraz na pewno dla córci zamówię. Podczytuję wasze pomysły ale o tej Sowie to nie słyszałam. W ogóle to ja torty uwielbiam, nawet super słodkiego zjem. :tak: Jak jestem na weselu to zdarza mi się ciasta nie jeść ale torta zawsze obowiązkowo :tak:

Dziewczyny chciałam was zapytać o ciapy dla dziecka. Kupiłyście na sztywnej czy takiej elastycznej podeszwie ? Bo w sklepach widzę i takie i takie.

Buziaczki dla Piotrusia i Wiktorii :tak:

reklama
ja mam z zetpolu sa na sztywnej podeszwie.
gdzies tu na forum czytalam, ze ktos polecal gdzies (ale gdzie nie wiem :-p)

u nas zwyczaj z tortem zawsze byl :-)

Do góry