reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
A moje zeżarło 200 ml gęstej kaszki. A pewnie i tak się obudzi na mleko w nocy. Agutek, spróbuj dawać młodej kaszę łyżeczka. Może też nie chce butelki, jak jej chłopak ;-);-);-).

Ostatnio dalam i pogardzila. To znaczy zjadla jakos polowe tylko i potem dawalam jej jeszcze troche mleka do picia.
Nie wiem czemu ale po ostatnim ataku lakomstwa nastapil znowu etap, ze je mniej, a na kolacje coraz czesciej bardzo malo i przymusowe dokarmianie nocne mamy :baffled:
Ogromny apetyt miala dopoki nie odzyskala wagi sprzed choroby. Jak tylko doszla do tej wagi automatycznie glodomor jej sie zablokowal :-D

A swoja droga dziwne, ze tak nagle dzieciaki butli nie chca, za ktora do niedawna szalaly:baffled: I teraz mecz sie matka i kombinuj:dry:

Blueberry, może czegos nie rozumiem, więc podpowiedz, ale jak dopasowuje się szkła do wady wzroku przez allegro:confused2:, ja mam np. -2 na prawe i -2lewe oko,
Trzeba wysłać do sprzedawcy maila z mocą soczewek po licytacji. Albo wpisuje się to w uwagach do przelewu. Zależy od sprzedawcy - informacja jest zawsze w mailu, który dostajesz po zalicytowaniu, albo na stronie "o mnie". Ja kupowałam wiele razy soczewki na Allegro, bo są 3 razy tańsze niż w salonie optycznym.

A swoja droga dziwne, ze tak nagle dzieciaki butli nie chca, za ktora do niedawna szalaly:baffled: I teraz mecz sie matka i kombinuj:dry:

Całe szczęście moja jeszcze 3-4 razy pije z butelki i to po 180-200 ml. Ale rzeczywiście bez butelki było by dużo trudniej.

Gorące buziaki dla Zosi i Natalki

Jak ja położyłam spać Wiktorię i mam w końcu czas na kompa, to Wy oczywiście idziecie spać:-(

Fredzik jak po wizycie u okulisty? ja musze się wybrać, bo moje okulary już ledwo sie trzymają, córcia nie ma dla nich litości.

reklama
Do góry