reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam
mała wczoraj obudziła się o 21 poleżała z nami:baffled: i mąż ja zaniósł do łóżeczka jeszcze troszeczkę popłakała i zasnęła:tak: mieliśmy iść ją przykryć ale padliśmy z mężem nieprzytomni i chyba nasza córcia spała całą noc odkryta:sorry::sorry::sorry:
zmęczenie dało nam popalić bo poprzednią noc nie spalismy do 3:szok:

ja chciałam byc pierwsza blueberry :-D

reklama
Ja się witam już po porannym spacerku. :tak: Wybrałam się na pocztę po przesyłkę. Okazało się, że przysłali z Nutricii nowy poradnik, jogurt i próbki mleka i kaszki. Właśnie moje dziecko ma super zabawę przy tej paczce.

cześć dziewczyny, ja sie witam, troszeczke leniwie. Wizyte u gina mam dopiero za tydzień i 4 dni i nie moge się doczekać kiedy zobacze moja małą, nowa kruszynke...
Przed chwila także miałam poważną, śmierdzącą awarie, miłego dnia kochane...

Witajcie,

Bleberry, dzieki za podpowiedź w sprawie soczewek, ale i tak muszę iść do okulisty, żeby sprawdzić dokładnie, jak tam moje oczeta:-D,

Elahar, tez dostałam taka przesyłke z Nutricii:tak:,

Rybka, jak tam samopoczucie:laugh2:

pIOTRUS NIE DAJE MI NIC JUZ NAPISAC

NA RAZIE

Ewelina wszystko gra, nie mam apetytu tylko, wogóle tak to żadnych objawów nie mam, tyle, że @ się spóźnia...

reklama
u mnie pierwszy objaw ciąży to cycki:sorry: były strasznie nabrzmiałe i obolałe:eek: i w ogóle jakos czułam wewnętrznie że jestem w ciąży:tak:
acha miałam temperaturę ok 37 stopni :tak:

Do góry