blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Cytologia zaliczona :-). Mam o tyle fajnie, że mam z pracy abonament w Lux-Medzie. Nie muszę więc płacić, a warunki są jednak inne niż w państwowej służbie zdrowia ;-).
Moje dziecko nie chce spać. Teraz babcia z nim jest jako trzecia osoba w kolejności. Ja wymiękłam, bo już mnie nerwy brały. Karolek się przewraca z jednej strony łóżka na drugą, wymienia sobie smoczki, bawi się nimi, ogląda... Spanie ma gdzieś :-). Mąż szybciutko się poddał, przyniósł go do pokoju niby na picie, a synek uśmiech od ucha do ucha. No i babcia go wzięła w obroty.
Oczywiście ja też życzę wszystkiego najlepszego Natalce i Zosi .
Moje dziecko nie chce spać. Teraz babcia z nim jest jako trzecia osoba w kolejności. Ja wymiękłam, bo już mnie nerwy brały. Karolek się przewraca z jednej strony łóżka na drugą, wymienia sobie smoczki, bawi się nimi, ogląda... Spanie ma gdzieś :-). Mąż szybciutko się poddał, przyniósł go do pokoju niby na picie, a synek uśmiech od ucha do ucha. No i babcia go wzięła w obroty.
Też mi się kiedyś tak zdarzyło. Mamy butelki Aventu i one tak mają, że trzeba je bardzo dokładnie zakręcać .Miałam wam o tym nie pisać ale napisze jak dzisiaj napoiłam córkę.
Ooo a co to za poradnia? Pierwsze słyszę. Ciekawe czy u mnie też jest taka11 mc mnie zmobilizował i umówiłam się już na szczepienie, do Poradni Oceny Rozwoju Noworodka i koniec z lekarzami na roczek! szczepimy na pneumo za miesiąc
Oczywiście ja też życzę wszystkiego najlepszego Natalce i Zosi .