blueberry77
Podwójna Marcówka :)
U mnie podobnie. I jeszcze brzuch mnie bolał jak przy @.u mnie pierwszy objaw ciąży to cycki były strasznie nabrzmiałe i obolałe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie podobnie. I jeszcze brzuch mnie bolał jak przy @.u mnie pierwszy objaw ciąży to cycki były strasznie nabrzmiałe i obolałe
Ewelina wszystko gra, nie mam apetytu tylko, wogóle tak to żadnych objawów nie mam, tyle, że @ się spóźnia...
Ja właśnie też mam astygmatyzm, ale kupowałam zwykłe soczewki. Dlatego widziałam nie całkiem dobrze w nich. Soczewki toryczne też można kupić na allegro, ale są france drogie .a szkła kontaktowe dla mnie też nie są takie tanie i na pewno nie do kupienia na allegro (mam astygmatyzm i jakiś pokopany kąt widzenia). No, tak z grubsza to tyle :-)
Ja właśnie też mam astygmatyzm, ale kupowałam zwykłe soczewki. Dlatego widziałam nie całkiem dobrze w nich. Soczewki toryczne też można kupić na allegro, ale są france drogie .
Kiedyś miałam mniejszy ten astygmatyzm i dobrze widziałam w zwykłych soczewkach, tylko musiały byś odrobinę mocniejsze. Nawet mi lekarz tak doradził wtedy. Ale wada się pogłębiła i widzę trochę niewyraźnie :-). Ale jak nie pracuję przy kompie, to mi to nie przeszkadza.
rozbawiłaś mnie tymi normalnymi co nie całkiem dobrze w nich widziałaś
No drogie a do tego okulary to już przegięcie cenowe jak dla mnie