reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej :-)

u mnie z ciaza to pierwszy objaw to byly strasznie bolace piersi :tak::eek: (wczesniej mnie nie bolaly nawet przy @ ) a pozniej to oczywiscie brak @ ;-):-D

Ja właściwie przez pierwszy miesiąc nie miałam żadnych objawów. Spóźniała mi się @ więc zrobiłam test i okazało się że jestem w ciąży. A później przez 2 miesiące mdłości i w 4 powoli przeszły . Do końca całe szczęście mogłam pracować.

hejka!

ferie mi się kończą, buuuu:-:)crazy:

blueberyy - to jest poradnia przy szpitalu, trafiają do niej dzieci z problemami od urodzenia, zasadniczo jest się pod jej opieką przez rok, u nas tak będzie, bo wszytsko jest już w porządku:-):-):-)

Dzień Dobry!
My już dzisiaj po spacerku (pierwszy na własnych nóżkach :rofl2:). Fajnie było tylko się zmachałam strasznie bo moje dziecię strzela piruety co chwila. A teraz łazi po łóżeczku, nie może się zatrzymać :angry: No nic, mam nadzieję, że padnie w końcu. A otem jak pada to by spał i spał no ale mu nie daję dłużej niż 3 godziny bo później noc kiepsko wygląda :-(

Oj, przepraszam :zawstydzona/y:.
Spóźnione BUZIAKI dla Natalki i Zosi

A w sprawie wizyty u okulisty. No cóż, pan doktor był ze mnie dumny, że mniej przy kompie siedzę, i że to od razu widać (rok bez jakiegoś drastycznego pogorszenia to u mnie naprawdę sukces:tak:) no ale na lewym oku mam już +5,25 a na prawym + 4,75.
Co do soczewek to brałam je pod uwagę ale jest dużo "ale..."
Po pierwsze mając soczewki trzeba też mieć okulary a to już na prawdę spory wydatek. W moim przypadku same szkła do okularów bez pocieniania 320 zł, do tego jakieś oprawki bo Szymek stare mi zdemolował (cudem jeszcze sie trzymają :wściekła/y:) a szkła kontaktowe dla mnie też nie są takie tanie i na pewno nie do kupienia na allegro (mam astygmatyzm i jakiś pokopany kąt widzenia). No, tak z grubsza to tyle :-)

Ewelina wszystko gra, nie mam apetytu tylko, wogóle tak to żadnych objawów nie mam, tyle, że @ się spóźnia...

u mnie to nie był żaden wyznacznik, bo zawsze miałam z tym kłopot:baffled:, ale przez tydzień, zanim wpadłam na to, żeby test zrobic leczyłam się kleikiem ryżowym, bo myslałam, że mam rozstrój żołądka:-D,

a szkła kontaktowe dla mnie też nie są takie tanie i na pewno nie do kupienia na allegro (mam astygmatyzm i jakiś pokopany kąt widzenia). No, tak z grubsza to tyle :-)
Ja właśnie też mam astygmatyzm, ale kupowałam zwykłe soczewki. Dlatego widziałam nie całkiem dobrze w nich. Soczewki toryczne też można kupić na allegro, ale są france drogie :szok:.

Ja właśnie też mam astygmatyzm, ale kupowałam zwykłe soczewki. Dlatego widziałam nie całkiem dobrze w nich. Soczewki toryczne też można kupić na allegro, ale są france drogie :szok:.

:-D:-D:-D rozbawiłaś mnie tymi normalnymi co nie całkiem dobrze w nich widziałaś :-D
No drogie a do tego okulary to już przegięcie cenowe jak dla mnie :no:

reklama

:-D:-D:-D rozbawiłaś mnie tymi normalnymi co nie całkiem dobrze w nich widziałaś :-D
No drogie a do tego okulary to już przegięcie cenowe jak dla mnie :no:
Kiedyś miałam mniejszy ten astygmatyzm i dobrze widziałam w zwykłych soczewkach, tylko musiały byś odrobinę mocniejsze. Nawet mi lekarz tak doradził wtedy. Ale wada się pogłębiła i widzę trochę niewyraźnie :-). Ale jak nie pracuję przy kompie, to mi to nie przeszkadza.

Do góry