ewa0381
Fanka BB :)
Dzieciaczki zdrówka wam zycze, a mamusie witam i mam nowinę, mianowicie dopały mnie dwie krechy...
Gratulacje
Ja tez chcę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieciaczki zdrówka wam zycze, a mamusie witam i mam nowinę, mianowicie dopały mnie dwie krechy...
Piotruś to jest mały łobuziak lubiący postawić na swoim ;-) Jak mu coś zabiorę, nie pozwolę otwierać witryny, wysuwać szuflad to się rzuca mały piernik i trzeba uważać, żeby się nie uderzył Ale nie ustępuję Widocznie ma taki etap, ciekawi go wszystko.. Mam nadzieję, że mu tak nie zostanieA w ogole jak tam Piotrus? Tak rzadko piszesz..nie wiemy co u was. Opowiadaj
Pocieszyłaś mnie Ja też się wybieram ;-) A już teraz jak mnie ta pierś boli to już muszę..Ja cytologii też jeszcze nie zrobiłam. Ale wybieram się w najbliższym czasie ;-)
Dzisiaj prawie caly dzien nie widzialam corencji - od razu po pracy mielismy tysiace spraw do zalatwienia. Ale wszystko sie udalo, mam "kreacje" na roczek dla malej. W coccodrillo sa duze przeceny. Strasznie zaluje, ze nie wiem jaki rozmiar bedzie miala corcia w przyszla zime, bo kombinezony zimowe mozna kupic juz za 77zl
agutek - masz u siebie cocodrillo..miałabym prośbę....
Zosia dostala dwie takie bluzeczki Coccodrillo ,ta w drobne kwiatuszki, ostatnia z prawej, ona jest w komplecie zz sukienką ogrodniczką (2 od prawej rząd wyzej), nie zdążyam jej kupić u siebie, w Krk tez nie ma, mogłabyś zerknąć czy jest u Ciebie rozmiar 80/86? i mi wysłać
pisze tez na innym forum z dziewczynami ktore urodzily dzieci w 2005 roku czyli dwu latki z grudnia;-) i dzieci ich przewaznie nosza rozmiary 90-96 ;-)