reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
A w ogole jak tam Piotrus? Tak rzadko piszesz..nie wiemy co u was. Opowiadaj :happy2:
Piotruś to jest mały łobuziak lubiący postawić na swoim ;-):-D Jak mu coś zabiorę, nie pozwolę otwierać witryny, wysuwać szuflad to się rzuca mały piernik i trzeba uważać, żeby się nie uderzył :-p Ale nie ustępuję :happy2: Widocznie ma taki etap, ciekawi go wszystko.. Mam nadzieję, że mu tak nie zostanie :-p
A ja pracuję dalej ;-), zmieniamy się z mężem przy Piotrusiu, czasem przychodzi teściowa :tak: Ogólnie ostatnio mam takie denne nastroje :-p Mam nadzieję, że to tylko pogoda tak na mnie działa i niedługo mi przejdzie :-p Poza tym to nic ciekawego się nie dzieje, nuda straszna :-D

Ja cytologii też jeszcze nie zrobiłam. Ale wybieram się w najbliższym czasie ;-)
Pocieszyłaś mnie :-D Ja też się wybieram ;-) A już teraz jak mnie ta pierś boli to już muszę..

Witajcie Kobitki!!

Bardzo Wam dziekuję za pamięć i życzenia dla Mateusza!!!
Wstyd powiedzieć ale mi przypomniałyście o tych 11 miesiącach bo ja od rana jestem taka zakręcona w pracy, że mi ten fakt umknął. Wprowadzili u nas elektroniczny system obiegu dokumentacji a mnie wrobili w bycie jednym z administratorów (nie miałam nawet mozliwości odmówienia:baffled:) i teraz moja robota leży odłogiem a ja jestem "infolina" i pomoc techniczna i zaczyna mnie to delikatnie mówiąc wkurzać...:wściekła/y:

Gratulacje dla Rybki!!! No to się zaczyna :tak:

Malaga a długo już nie karmisz??

Co do cytologii to ja miałam już jedno podejście ale mi ginka powiedziała, że jak się karmi to wyniki mogą być zafałszowane (nie pamiętam jak się to fachowo nazywa ale komórki mogą jakieś inne niż przy nie-karmieniu). Dziwne troche bo kolezanki, które karmią miały robioną cytologie i nic takiego im lekarze nie mówili..

Piszecie o wiosennej pogodzie - u mnie dzis szaro -buro ale wczoraj było naprawdę super i mi się to wiosenne rozluźnienie udzieliło (nie mogłam się na pracy skupić). Mogłaby juz zima nie wracac.....

Chłopaki u mnie posnęły , też bym się przyłączyła ale jak znam życie jak ja sie położę to się Mateusz zaraz obudzi....:angry:

u nas też była słoneczna wiosenna pogoda i dzieki temu wybrałysmy się na 1,5 h spacer. doładowałam troche swoje akumulatorki i juz dzieki temu zrobiłam obiadek na jutro i sałatke a wczesniej mi sie strasznie nie chciało, teraz Wiktoria sobie śpi i ja bym też padła, ale chyba bym później nie wstała a musze poczekac na m jak wróci z pracy

Witam sie wieczorowa pora :-)

Dzisiaj prawie caly dzien nie widzialam corencji - od razu po pracy mielismy tysiace spraw do zalatwienia. Ale wszystko sie udalo, mam "kreacje" na roczek dla malej. W coccodrillo sa duze przeceny. Strasznie zaluje, ze nie wiem jaki rozmiar bedzie miala corcia w przyszla zime, bo kombinezony zimowe mozna kupic juz za 77zl :baffled:

Jak wrocilismy tak pozno to corcia slicznie nas przywitala. Powiedzialam by mnie ukochala i sie tak mocno do mnie przytulila :-) Tesciowa mowi, ze tesknila tak od godz. 15.00 kiedy to przewaznie ja jestem juz w domku :-)

No i dzisiaj odbebnilam usg piersi (ostatnio piers mnie bolala i sie przestraszylam). Wszystko w porzadku i strasznie sie ciesze! :-)

A teraz padam ze zmeczenia. Okropnie sie czuje...

Dobry wieczór Kobitki!
Rybka GRATULACJE!!!
( ja jeszcze sobie tego nie wyobrażam na razie :confused:)

Mateuszku, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO 11- miesieczniaku

Kobitki, marsz do gina która nie była :tak:

U nas dzisiaj znowu wiosna :-), mam nadzieję, że jutro też tak będzie.

agutek - masz u siebie cocodrillo..miałabym prośbę....
Zosia dostala dwie takie bluzeczki Coccodrillo, ta w drobne kwiatuszki, ostatnia z prawej, ona jest w komplecie zz sukienką ogrodniczką (2 od prawej rząd wyzej), nie zdążyam jej kupić u siebie, w Krk tez nie ma, mogłabyś zerknąć czy jest u Ciebie rozmiar 80/86? i mi wysłać

Dzisiaj prawie caly dzien nie widzialam corencji - od razu po pracy mielismy tysiace spraw do zalatwienia. Ale wszystko sie udalo, mam "kreacje" na roczek dla malej. W coccodrillo sa duze przeceny. Strasznie zaluje, ze nie wiem jaki rozmiar bedzie miala corcia w przyszla zime, bo kombinezony zimowe mozna kupic juz za 77zl :baffled:

pisze tez na innym forum z dziewczynami ktore urodzily dzieci w 2005 roku czyli dwu latki z grudnia;-) i dzieci ich przewaznie nosza rozmiary 90-96 :tak:;-)

reklama
hejka :-)

agutek - masz u siebie cocodrillo..miałabym prośbę....
Zosia dostala dwie takie bluzeczki Coccodrillo ,ta w drobne kwiatuszki, ostatnia z prawej, ona jest w komplecie zz sukienką ogrodniczką (2 od prawej rząd wyzej), nie zdążyam jej kupić u siebie, w Krk tez nie ma, mogłabyś zerknąć czy jest u Ciebie rozmiar 80/86? i mi wysłać

madzikm u nas niestety tez powykupiane juz wszystko - pojechalam w celu wlasnie znalezienia sukienki i jedyna jaka znalazlam to taka Coccodrillo (trzeci rzad pierwsza od lewej). Zostaly juz tylko dwie sztuki, z czego jedna ja kupilam. Wyprzedaze pewnie zaczely sie od stycznia i teraz pustki juz sa. Jedyne czego byla masa (praktycznie caly sklep :szok:) to kurtki i kombinezony. Tak sie zastanawiam dlatego czy nie poczekac do konca lutego i znowu pojechac. Byc moze beda jeszcze wieksze znizki na te zimowe ciuszki i wtedy kupie jakas kurtke.

pisze tez na innym forum z dziewczynami ktore urodzily dzieci w 2005 roku czyli dwu latki z grudnia;-) i dzieci ich przewaznie nosza rozmiary 90-96 :tak:;-)

Ja myslalam wlasnie o rozmiarze 92. Ale moje dziecie takie drobne, ze nie wiem czy to nie bedzie jej za wielkie. Trudno tak wcelowac z tym rozmiarem. Z drugiej strony mozna kupic a potem opchnac na allegro za cene nowki nie? :-p

Do góry