reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hejka!!!

agutek - Zosia też ma taką sukienkę:-), szkoda, że tej zielonej niet:-(

ja się postu trzymam, wysprzatałam kuchnię i nic nie mamy do jedzenia:-Dczekam na teściową:sorry2:

lubicie Maję Sikorowską?? ostanio słucham namiętnie:happy2:

witam,
Elahar może posmaruj czyms rękę, zeby cię nie bolało:tak:

dzisiaj post, a ja zrobiłam męzowi kanapki do pracy z szynką:shocked2:, a na obiad rozmroziłam schabowy:-D, chyba nastąpi zmiana planów:baffled:

Smaruję cały czas. na oparzenia bardzo dobra jest Lignocaina. Kiedyś lekarka mówiła mi, że dobrze działa po wyrwaniu zęba a nawet przed wyrwaniem warto posmarować.
Niestety i ja zapomniałam, że dzisiaj post i najadłam się wędliny :baffled:

Majki Sikorowskiej jakoś nie kojarzę :baffled:

A mój synuś w ogóle za mną nie tęskni :-:)-:)-(

Mysle, ze chyba teskni :happy: W koncu jestes mama, a mama jest niezastapiona ;-)

Agutku co z ta fotka?

Wkleje, wkleje...nie mam zadnej aktualnej teraz i nie bardzo mam co wkleic. Ostatnie 2-3 dni jakas taka spiaca stale jestem, ze zagladam tu na troche a potem biore ksiazke i czytam do wieczora i jakos tak nie chce mi sie bawic w wgrywanie zdjec. Ale na pewno wkleje, obiecuje :tak:

lubicie Maję Sikorowską?? ostanio słucham namiętnie:happy2:

Nie znam, nie slyszalam...kto to?

witam sie po pracy
myslałam że troche poleniu****e a tu niestety moje dziecie łazi i sie domaga uwagi, a mnie sie tak nie chce.............
my dzisiaj tez poscimy, ten jeden dzień postu przestrzegam wiec na obiadek rybka a na kolacje sałatka i zero wędliny
spadam bo moje dziecko właśnie sra i znów nie mam chwili nawet żeby popisać na bb

Agutek, ty leniuchu :-p:-D

:sorry2::sorry2::sorry2:
rano jeszcze jakos mam energie, ale po poludniu jak wracam z pracy to tak mnie oczy szczypia i chce mi sie spac, ze szok (swoja droga juz w pracy kolo poludnia lapie mnie kryzys:sorry2:). Ide wczesnie spac, a jak sie juz poloze to wtedy nie moge zasnac :baffled: Kurde...jakies przesilenie wiosenne czy jak?:-D Mysle, ze to chwilowe. Jak przyjdzie weekend i do pracy nie bede musiala isc to mi przejdzie :-p

spadam bo moje dziecko właśnie sra i znów nie mam chwili nawet żeby popisać na bb

padlam :-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Też się uśmiałam. :-):-) A moja dzisiaj w ogóle bez kopy. Zjadła ze mną banana i chyba przez to.

Teraz ładnie usnęła. Pomachałam jej na dobranoc, ona do mnie i dzisiaj ani razu nie wstała żeby mnie jeszcze na chwile przywołać.
A w przesilenie wiosenne a właściwie porzedwiosenne to ja wierzę. Jak jest słońce to jakoś zawsze mam więcej siły i dłużej coś porobie wieczorem. A tak jak dzisiaj - deszczowo to zaraz kolacja, prysznic i telewizorek. Pewnie szybko usnę.

Do góry