blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Smacznego :-). Ja dzisiaj w pracy jem pangę z hormonami ;-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam,
Elahar może posmaruj czyms rękę, zeby cię nie bolało
dzisiaj post, a ja zrobiłam męzowi kanapki do pracy z szynką, a na obiad rozmroziłam schabowy, chyba nastąpi zmiana planów
A mój synuś w ogóle za mną nie tęskni :---(
Agutku co z ta fotka?
lubicie Maję Sikorowską?? ostanio słucham namiętnie
W każdym bądź razie nie okazuje .Mysle, ze chyba teskni W koncu jestes mama, a mama jest niezastapiona ;-)
Agutek, ty leniuchuWkleje, wkleje...nie mam zadnej aktualnej teraz i nie bardzo mam co wkleic. Ostatnie 2-3 dni jakas taka spiaca stale jestem, ze zagladam tu na troche a potem biore ksiazke i czytam do wieczora i jakos tak nie chce mi sie bawic w wgrywanie zdjec. Ale na pewno wkleje, obiecuje
Agutek, ty leniuchu
spadam bo moje dziecko właśnie sra i znów nie mam chwili nawet żeby popisać na bb
spadam bo moje dziecko właśnie sra i znów nie mam chwili nawet żeby popisać na bb