reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Cześć wam :-)

Tesciowa mowi, ze tesknila tak od godz. 15.00 kiedy to przewaznie ja jestem juz w domku :-)
A mój synuś w ogóle za mną nie tęskni :-:)-:)-(

Malaga a długo już nie karmisz??
Właśnie, bo ja miałam resztki pokarmu przez ładnych kilka miesięcy :tak:.

Kobitki, marsz do gina która nie była :tak:
Ja byłam już 3 razy, tylko nie zrobiłam cytologii, bo ciągle były jakieś plamienia i inne niespodzianki :-). Ale już jest ok, więc na pewno się wybiorę kiedyś po pracy.

reklama
Witam:-)
ja kupiłam juz kreacje na roczek:tak: spódniczkę, rajstopki z kolekcji Wójcik dokupiłam jeszcze bluzę bo nie mogłam się oprzeć:zawstydzona/y: ale jak wynajdę jeszcze coś fajnego to zmienimy struj urodzinowy:tak:

szykujemy się z Natalką na pierwszy pochorobwy spacer:tak: ale na razie pogoda licha:baffled: zobaczymy jak będzie póżniej:tak:

Dzień dobry :tak:
Dzionek nam się zaczął całkiem miło. Wszyscy wstali wyspani ale już mi się znowu spać chce. Pewnie jakieś ciśnienie nie za bardzo dzisiaj. :-(Dziecko tez mi się rozmarudziło, nie chce się bawić tylko wdrapuje mi się na ręce. A ja wczoraj poparzyłam trochę rękę i mam dzisiaj pęcherzyki, które mnie urażają. :-(

Za strojem dla córci na pierwsze urodziny też już się rozglądam. Ale jeszcze nic mi w oko nie wpadło.Rzeczywiście w sklepach są teraz wyprzedaże więc muszę się wybrać. A na razie na spacer.

Hej :-)

Agutku no wlasnie przeciez zawsze na allegro mozna puscic ;-)

Elahar oj biedna Ty z tym oparzeniam :-( oby szybko sie bable pozagajaly :tak:

Agutku co z ta fotka?

u nas pogoda piekna :tak: sloneczko :tak:az wstyd sie przyznac ale mam takiego lenia dzisiaj ,ze jeszcze w pizamie jestem:zawstydzona/y: ale pojdziemy na spacerek jak moj A wstanie ;-)

witam,

ze słonecznej pogody zrobiła nam sie deszczowa:no:, ta pierwsza zdecydowanie bardziej nam odpowiadała:tak:,
Piotrus strasznie ziewał, więc zaniosłam go do łóżeczka, a teraz tam dokazuje, a po senności ani sladu:-D

Elahar może posmaruj czyms rękę, zeby cię nie bolało:tak:

dzisiaj post, a ja zrobiłam męzowi kanapki do pracy z szynką:shocked2:, a na obiad rozmroziłam schabowy:-D, chyba nastąpi zmiana planów:baffled:

reklama
Do góry