reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

roksi - patrzę z przerażeniem na ten suwaczek.. :-p Nie wiem, czy się zdecydujemy.. Im dalej, tym mniej mi się chce... Sama nie wiem.. Ale raczej chyba jeszcze nie teraz..:rolleyes2:

Jakaś taka zmęczona, zniechęcona jestem.. chyba jakiś kryzys mam :sorry2: Nic mi sie nie chce, tylko bym spała :-p Chyba też się uszę na solarkę wybrać, naświetlić trochę, humor poprawić :sorry2:

malaga a moze ty juz jestes? :-p:-D

Dziewczynki, doradźcie coś.. Już drugi albo trzeci dzień swędzi mnie lewa brodawka.. bardzo, co chwilę sie drapię :sorry2: A jak przed chwilą nacisnęłam, to pojawiły się kropelki tak jakby pokarmu.. Ucisnęłam prawą i nic się nie pojawiło...

Co to może być? Pewnie wizyta u ginekologa mnie nie ominie... :baffled:

Oj nie wiem...moze jeszcze jednak pokarm masz?

reklama
malaga nie przejmuj sie nie tylko ty masz handre, mnie też dopadła,niby słonko świeci za oknem a ja bym z łóżka nie wychodziła, leni mega wielki.
Wolałabym być pełna werwy, wigoru, jakby tego nie nazwać :-p A nie tak oklapnięta jak teraz..

Wiecie, że nie zrobiłam kontrolnej cytologii po porodzie? :zawstydzona/y: Chyba jednak ta wizyta jest konieczna... :zawstydzona/y:

Wolałabym być pełna werwy, wigoru, jakby tego nie nazwać :-p A nie tak oklapnięta jak teraz..

Wiecie, że nie zrobiłam kontrolnej cytologii po porodzie? :zawstydzona/y: Chyba jednak ta wizyta jest konieczna... :zawstydzona/y:

malaga sio do gina!
niech cie zbada, sprawdzi co i jak i w ogole...kurde ja u gina bylam juz chyba 5 razu :szok:

malaga a moze ty juz jestes? :-p:-D

Oj nie wiem...moze jeszcze jednak pokarm masz?
Raczej nie ;-) Chociaż trochę zaszaleliśmy w tym cyklu.. :-p Ale wg mnie już było dawno po owulacji :-D

A co do piersi.. nie swędziała mnie, ani nie bolała do tej pory wogóle... Sama nie wiem, to wygląda jak pokarm.. :confused:

Raczej nie ;-) Chociaż trochę zaszaleliśmy w tym cyklu.. :-p Ale wg mnie już było dawno po owulacji :-D

A co do piersi.. nie swędziała mnie, ani nie bolała do tej pory wogóle... Sama nie wiem, to wygląda jak pokarm.. :confused:

Hihi...no wiesz...roznie z ta owulacja bywa ;-):-p

reklama
Do góry