reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Wiecie co? Ja mam jeszcze kreskę na brzuchu. Co prawda jest ledwo widoczna, ale jest :tak:.

ja juz od dawna nie mam tej kreski i w koncu tez nie widac juz tak rozstepow..uff :rolleyes:
dlugo byly bardzo widoczne i sie przejmowalam ale w koncu zblakly i teraz tylko widac troszke wglebienia w skorze, ale nie jest to juz takie straszne ;-)nawet stwierdzilam, ze kupie sobie stroj 2-czesciowy na plaze, a jeszcze kilka miesiecy nie bylo o tym absolutnie mowy :rofl2: wiec zle nie jest :-p

do tego od wczoraj lykam sobie bodymax, zeby byc pelna wigoru i checi do zycia :-D zobaczymy czy mi pomoze :-p

Właśnie mi się Piotruś przewrócił, upadł na buzię, czoło spuchnięte, a z noska polała się krew :-( Moja mama mówi, żeby się wstrzymać i nie jechać do szpitala, tylko obserwować.. A ja się tak boję o niego :-(
Co Wy byście zrobiły??

witam sie po pracy :happy:

ale mi sie chce spac, rany boskie :szok:

Oj, przydałoby mi się ;-) Ile to cudo kosztuje?? :-)

wiesz co na stronie bodymax opakowanie 30szt. niby ma kosztowac 29zl, a najbardziej ekonomiczne jest opakowanie 200szt. ktore kosztuje 99zl. A wczoraj w mojej aptece znalazlam promocje gdzie te 200szt. kosztuje 85zl, a ja az tyle nie chcialam i zapytalam czy maja mniejsze opakowanie. A pani odpowiedziala, ze nie, ale sprzeda mi po prostu listek, w ktorym bedzie te 30 sztuk i zaplacilam za to 17,50, bo liczy od tej promocyjnej ceny ;-)

Właśnie mi się Piotruś przewrócił, upadł na buzię, czoło spuchnięte, a z noska polała się krew :-( Moja mama mówi, żeby się wstrzymać i nie jechać do szpitala, tylko obserwować.. A ja się tak boję o niego :-(
Co Wy byście zrobiły??

A to spuchniecie to guz czy jednak cos innego?

witam was kochane babki....wskoczyłam na trochę bo zaraz zmykam na jazdę -pojutrze mam egzamin na prawo jazdy -to nic że 5 z kolei ale liczę że w końcu zdam!chociaż to graniczy z cudem ha ha ha.Mały znowu chory nie ma goraczki ale lekarz stwirdził ze ma angine zapisał antybiotyk ale ja nie dałam bo nie chce go więcej tym faszerować -zobacze co się będzie działo jak będzie goraczkował to ewentualnie sie pokuszę.wychodzą mu zęby z góry 4 na raz-koszmar.Ale jest w miarę spokojny.

reklama
Do góry