ewa0381
Fanka BB :)
Ja też mam Tylko, że poziomą (po CC)Wiecie co? Ja mam jeszcze kreskę na brzuchu. Co prawda jest ledwo widoczna, ale jest .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam Tylko, że poziomą (po CC)Wiecie co? Ja mam jeszcze kreskę na brzuchu. Co prawda jest ledwo widoczna, ale jest .
Wiecie co? Ja mam jeszcze kreskę na brzuchu. Co prawda jest ledwo widoczna, ale jest .
Oj, przydałoby mi się ;-) Ile to cudo kosztuje?? :-)do tego od wczoraj lykam sobie bodymax, zeby byc pelna wigoru i checi do zycia zobaczymy czy mi pomoze
Oj, przydałoby mi się ;-) Ile to cudo kosztuje?? :-)
Właśnie mi się Piotruś przewrócił, upadł na buzię, czoło spuchnięte, a z noska polała się krew :-( Moja mama mówi, żeby się wstrzymać i nie jechać do szpitala, tylko obserwować.. A ja się tak boję o niego :-(
Co Wy byście zrobiły??
Nie wiem szczerze powiedziawszy... Zaczerwienione, lekko opuchnięte czoło na środku, nad nosem.. Posmarowałam Altacetem, bo nie dał sobie przyłożyć zimnego kompresu na dłużej..A to spuchniecie to guz czy jednak cos innego?