Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Witam, nie było mnie przez weekend, a tu tyle naskrobane, mąż-ciekawski zaglądał mi przez ramię, co tak studiuje,a ja nadrabiam zaległośći
Kaskada, a jak Wojtek porzucił cycusia? jak go przystawiałaś, to nie chciał pić, bo mój ostatnio dziwnie sie zachowuje, nie chce w dzień, ale rano i przed snem, to i owszem , a teraz jakie mleczko mu dajesz?
Agusieńko współczuje kłopotów karmieniowych:-(, ale jak mówiłaś może jeszcze nie doszedł do siebie po chorobie, trzymam kciuki, żeby wszystko wróciło do normy
Piotrus pieknie zasnął, po malutkiej walce, mamy wieczorek dla siebie
poza tym spedzilismy miły weekend u mamy (zreszta jak zwykle), wróciliśmy obładowani wałówką,
wichury u nas tez były, (nie lubię wiatru)
miłego wieczoru dla wszystkich
Kaskada, a jak Wojtek porzucił cycusia? jak go przystawiałaś, to nie chciał pić, bo mój ostatnio dziwnie sie zachowuje, nie chce w dzień, ale rano i przed snem, to i owszem , a teraz jakie mleczko mu dajesz?
Agusieńko współczuje kłopotów karmieniowych:-(, ale jak mówiłaś może jeszcze nie doszedł do siebie po chorobie, trzymam kciuki, żeby wszystko wróciło do normy
Piotrus pieknie zasnął, po malutkiej walce, mamy wieczorek dla siebie
poza tym spedzilismy miły weekend u mamy (zreszta jak zwykle), wróciliśmy obładowani wałówką,
wichury u nas tez były, (nie lubię wiatru)
miłego wieczoru dla wszystkich