reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam, nie było mnie przez weekend, a tu tyle naskrobane:szok:, mąż-ciekawski zaglądał mi przez ramię, co tak studiuje:-D,a ja nadrabiam zaległośći:tak:

Kaskada, a jak Wojtek porzucił cycusia? jak go przystawiałaś, to nie chciał pić, bo mój ostatnio dziwnie sie zachowuje, nie chce w dzień, ale rano i przed snem, to i owszem:-D :-D, a teraz jakie mleczko mu dajesz?

Agusieńko współczuje kłopotów karmieniowych:-(, ale jak mówiłaś może jeszcze nie doszedł do siebie po chorobie, trzymam kciuki, żeby wszystko wróciło do normy:tak:

Piotrus pieknie zasnął:tak:, po malutkiej walce, mamy wieczorek dla siebie:-D:-p

poza tym spedzilismy miły weekend u mamy (zreszta jak zwykle), wróciliśmy obładowani wałówką:szok::-D,
wichury u nas tez były, (nie lubię wiatru:dry::dry::dry:)

miłego wieczoru dla wszystkich

reklama
moja córcia zrobiła mi dzisiaj super prezent:tak: ja sobie leżałam w salonie na kanapie a Natalcia przyszło do mnie ze swojego pokoiku i dała mi buziaczka w usta:-D po prosu nachyliła się i mnie pocałowała:-):tak:

Ale słodko :tak: Moja Madzia całuje tylko siebie w lustrze w przedpokoju :-):-D. Ścieram często bo uślinione :-)

Piotrus pieknie zasnął:tak:, po malutkiej walce, mamy wieczorek dla siebie:-D:-p

poza tym spedzilismy miły weekend u mamy (zreszta jak zwykle), wróciliśmy obładowani wałówką:szok::-D,
wichury u nas tez były, (nie lubię wiatru:dry::dry::dry:)

Moja Madzia też ładnie zasnęła a raczej padła. Przyjechali do nas teściowie i też dostaliśmy sporo wałówki. Wybawili się z dzieckiem i wszyscy zadowoleni. :tak:

moja córcia zrobiła mi dzisiaj super prezent:tak: ja sobie leżałam w salonie na kanapie a Natalcia przyszło do mnie ze swojego pokoiku i dała mi buziaczka w usta:-D po prosu nachyliła się i mnie pocałowała:-):tak:
Roksi aż serce "rośnie", co? :-)
Mnie córcia całuje i jeszcze mocna przytula, obejmując mnie za szyję. Dla takich chwil warto żyć... :-)

pogoda blee, głowa mnie boli, plecy mnie bolą , ech ale narzekam :zawstydzona/y:

To i ja dołożę swoje 5 groszy. Już od tygodnia boli mnie głowa, a raczej napier.... bo inaczej się tego nie da określić. Byłam u lekarza i powiedział, że to zapalenie gardła. Leki mi nic nie pomogły więc dziś wylądowałam w szpitalu, i Pan doktor (inny) stwierdził to samo, a bynajmniej nic innego nie znalazł. Dostałam zastrzyk z ketonalu (bolało jak nie wiem co:wściekła/y:), a głowa mi dalej pęka i mam zawroty głowy. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mam iść po skierowanie do neurologa. Po prostu super.

kaskada powinnaś sie cieszyć że Wojtek "sam sie odstawił" :-D:tak: u nas pewnie sie nie obejdzie bez bólu bo Laura to nadal WIELKI CYCUS :baffled: i nie odstawi sie sama na pewno :no:

Otóż to, kaskada powinna się cieszyć:tak: U Nas tez będzie ciężko. Wiktoria podchodzi do mnie i chce "cycy", a jak się z nią droczę i mówię, że nie ma to jest płacz. Nie wiem jak będzie wyglądało odzwyczajanie.

dzień dobry ja tez zaraz zmykam do pracy i najgorsze że jade dzisiaj pksem (szok- autko pożyczone odbieram dopiero jutro) więc dzisiaj mam ciekawy dzień. u nas też mroźno i troche śniegu leży.
pozdrowionka i miłego dnia Wam życzę

reklama
Do góry