reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dziękujemy za życzonka. :tak:

My jesteśmy właśnie po wizycie gości. Dziecko szalało z radości bo się dużo działo. Ale trochę mi się rozbrykała i goście poszli a ja padam. Spotkanie z pół roku starszą koleżanką wpłynęło stymulująco na jej zachowanie :tak: Rozrabia jeszcze bardziej i szybciej wchodzi w te kąty gdzie jej nie wolno :tak::baffled:

reklama
Na starosc to bede miec przekichane - imieniny i dzien babci w jedym, mniej prezentow dostane :-D :evil: :-p

Agutek powinnaś się cieszyć, w końcu przynajmniej te 50 lat (zależy kiedy zostaniesz babcią;-)) będziesz dostawać prezenty konkretnie z okazji imienin. Ja niestety jestem pokrzywdzona (i będę) przez całe życie;-) Jeden prezent na święta i na imieniny:-(;-) Chociaz pamiętam, że od dziadka zawsze dostawałam wielką torbę cukierków - na imieniny:happy2:

Chyba znow będę chora. Głowa mnie strasznie boli i gardło. Ale może zacznę od początku.:blink: Córcia wczoraj dopadła do szafki i za nim zdążyłam zareagować narozrabiała. Wyrzuciła z szafki butelkę z... hmm... polskim "koniakiem";-)Zrobiła to tak sprytnie, że odpadło dno:szok: Na szczęście nie skaleczyła się, ale musiałam ją kąpać, no i sprzątać. Najgorszy był smród, nie dało się wytrzymać. Konieczne było wietrzenie, no i się dorobiłam... zaraz mi głowa pęknie:wściekła/y:

Acha. Chyba już wiem co Nasza córcia wybierze na swoich urodzinkach:-D

Witam się i ja.
Ja dzisiaj chyba musiałam rozładować złość na świat i sprzątałam ile wlezie (z pomocą Szymka), zrobiłam w jego pokoju totalne przemeblowanie (mąż był w szoku jak wrócił jak udało mi się meble przetachać:-)), za chwilę pędzę na aerobik na basen i może padnę...
Trochę mi już dzisiaj lepiej bo w sobotę i niedzielę ryczałam co chwila, ilekroć myślałam o Mai :-(

Najlepszego dla 10- miesięczniaków !!!
i dla Agutka w szczególności oraz dla wszystkich dzisiejszych Agnieszek!!!

Agutek powinnaś się cieszyć, w końcu przynajmniej te 50 lat (zależy kiedy zostaniesz babcią;-)) będziesz dostawać prezenty konkretnie z okazji imienin. Ja niestety jestem pokrzywdzona (i będę) przez całe życie;-) Jeden prezent na święta i na imieniny:-(;-) Chociaz pamiętam, że od dziadka zawsze dostawałam wielką torbę cukierków - na imieniny:happy2:

Chyba znow będę chora. Głowa mnie strasznie boli i gardło. Ale może zacznę od początku.:blink: Córcia wczoraj dopadła do szafki i za nim zdążyłam zareagować narozrabiała. Wyrzuciła z szafki butelkę z... hmm... polskim "koniakiem";-)Zrobiła to tak sprytnie, że odpadło dno:szok: Na szczęście nie skaleczyła się, ale musiałam ją kąpać, no i sprzątać. Najgorszy był smród, nie dało się wytrzymać. Konieczne było wietrzenie, no i się dorobiłam... zaraz mi głowa pęknie:wściekła/y:

Acha. Chyba już wiem co Nasza córcia wybierze na swoich urodzinkach:-D

No tak, ty masz gorsza wersje z imieninami w swieta ;-)
Co do alkoholu to myslalam, ze cie boli bo skoro butelka pekla to wypilas wszystko ;-) :-D

jeszcze raz dziekuje wszystkim za zyczenia :-)

my wrocilismy od dziadkow, strasznie sie ucieszyli na prezent od Gwiazdelki :-)

My też dziękujemy za życzonka :tak:
Madzia śpi smacznie a ja idę wziąść długą kąpiel bo mnie wszystkie mięśnie bolą :baffled: , pół dnia wyciągałam ją z kątów. Odkąd nauczyła się raczkować wszędzie musi zajrzeć.

jestem nieprzytomna:wściekła/y: moja malutka strasznie płakała w nocy:-( ząbki dały jej popalić:szok: przez godzinę strasznie cierpiała:-( idą dolne dwójki:tak: w sumie mamy już 6 ząbków przebitych i dwa idące:tak:

reklama
Czesc laski :-)

u nas od rana sniezy, ale tez i od razu topnieje, wiec na dworze wyglada badziewiasto. Wczoraj dostalam maila, ze moj wozio juz jedzie do mnie, ale mam radoche :-D
Mam tylko nadzieje, ze bedzie w porzadku :sorry2:i ze bede zadowolona :-p

Madzia śpi smacznie a ja idę wziąść długą kąpiel bo mnie wszystkie mięśnie bolą :baffled: , pół dnia wyciągałam ją z kątów. Odkąd nauczyła się raczkować wszędzie musi zajrzeć.

Hehe, a tak chcialysmy, zeby dzieci raczkowaly, chodzily, itp. :-p

jestem nieprzytomna:wściekła/y: moja malutka strasznie płakała w nocy:-( ząbki dały jej popalić:szok: przez godzinę strasznie cierpiała:-( idą dolne dwójki:tak: w sumie mamy już 6 ząbków przebitych i dwa idące:tak:

wspolczuje przebojow nocnych :sorry2:
moja dzisiaj tez budzila sie z placzem, ktory przeradzal sie potem we wrzask, ale maz zadecydowal, ze nic jej nie jest i trzeba ja przetrzymac i faktycznie, bo kilku minutach sama sie polozyla spac i spala do rana :tak:

u nas zeba nadal ani jednego, wiec boje sie, ze jak rusza to wszystkie na raz i wtedy bedzie akcja :szok:

Idę sobie zrobić kawkę :-).

smacznego :-)

Do góry