reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agutek, pewnie Tola teraz nadrabia straty z choroby :tak:.

U nas było tak: Karol poszedł wcześniej spać wczoraj, bo miał tylko jedną drzemkę i na kolację zjadł tylko 100 ml. Obudził się koło 22:00 i wciągnął 200 ml mleka z kaszką, po czym obudził się o 3:40 i wypił chyba ok 150 ml mleka. No i rano nie bardzo był głodny :-).

reklama
Witam:-)
my już dzisiaj byłyśmy odwiedzić Babcie:tak: i okazało się że nasza córcia boi się windy:szok: nie wiem co ją napadło ale płakała strasznie:zawstydzona/y: jakoś wcześniej była bardziej odważna:baffled:

Agutku wszystkiego najlepszego z okazji imienin:-)

dzień dobry
Na początek wszystkiego najlepszego dla imieninowych Agnieszek:tak:

Ignaś jak nidgy obudził się tylko raz w nocy ,więc się wyspalismy.
A ja rano pełna energii zasiadłam przed kompem w poszukiwaniu pracy a tu na forum zastałam taką smutną wiadomość a że ja mam oczy na mokrym miejscu to se popłakałam:-( biedny Ignaś nie wiedział co się dzieje i tak dotykał paluszkiem lecące łzy:happy2: a ja patrzyłam na niego i ryczałam jak bóbr...

Heja heja :-)

dzisiaj znowu w pracy :eek: :-p
elahar ja dzisiaj dostalam na imieniny od meza parasolke - to chyba zebym w razie deszczu chodzila z mala na spacery :-D

moje dziecko obudzilo sie dzisiaj o 4.30 z rykiem....w koncu wpadlam na pomysl, ze glodna i faktycznie, wtrabila 200ml mleka :szok: jakis skok wzrostu czy jak, ze ona taka glodna?
:rolleyes: :-p

Takie pobudki z płaczem też kilka razy miałam i właśnie butelka mleka pomagała. Spała później jak aniołek nawet do 9. Czyli chyba wszystkie dzieci tak czasami mają.
Co do parasolki to mam małą do torebki ale przypomniałam sobie, że w pracy zostawiłam taką dużą, solidną i rzeczywiście na spacery w taką pogodę się przyda :tak: bo foli żadnej na wózek nie mam.

Wszystkiego najlepszego z okazji imienin :tak:

Dla wszystkich naszych forumowych Agnieszek wszystkiego najlepszego z okazji imienin:-)

My babcie, prababcie i dziadka obskoczyliśmy wczoraj, bo wszystkich mamy daleko, kupiliśmy kwiaty, minigerbery z ładnym przystrojeniem i smiesznymi ozdobami:tak:, zresztą w kwiaciarniach są dobrze przygotowani na ten dzień i mają niezły wybór na prezenty:happy2:

Dziekowac, dziekowac dobre kobiety :-D
Na starosc to bede miec przekichane - imieniny i dzien babci w jedym, mniej prezentow dostane :-D :evil: :-p

my dziadkom przygotowalismy zdjecie Gwiazdelki oprawione w rameczke :-)
zawsze narzekali, ze nie maja jej zdjecia, to teraz beda miec :-p

buziaki dla 10-miesieczniakow i wszystkiego dobrego pozostalym Agom :-D

reklama
Do góry