blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Dziękuję :-). Dzisiaj mam od 10-tej laskę na szkoleniu, więc nici z siedzenia na forum .smacznego :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję :-). Dzisiaj mam od 10-tej laskę na szkoleniu, więc nici z siedzenia na forum .smacznego :-)
Dzień dobrywspolczuje przebojow nocnych
moja dzisiaj tez budzila sie z placzem, ktory przeradzal sie potem we wrzask, ale maz zadecydowal, ze nic jej nie jest i trzeba ja przetrzymac i faktycznie, bo kilku minutach sama sie polozyla spac i spala do rana
u nas zeba nadal ani jednego, wiec boje sie, ze jak rusza to wszystkie na raz i wtedy bedzie akcja
:-)
Agutek a jak zasypia twoja córcia po takim płaczu? Bo moja zawsze powykręcana w jakiejś dziwnej pozycji, albo w poprzek łóżka i oczywiście odkryta. Więc ja czuwam i po jakimś czasie wchodzę i prostuję ją i przykrywam.
Co do alkoholu to myslalam, ze cie boli bo skoro butelka pekla to wypilas wszystko ;-)
jestem nieprzytomna moja malutka strasznie płakała w nocy:-( ząbki dały jej popalić przez godzinę strasznie cierpiała:-( idą dolne dwójki w sumie mamy już 6 ząbków przebitych i dwa idące
Obudziłam się w nocy i nie mogłam znaleźć córci na łóżku Okazało się, że trochę zsunęła się z łóżka - leżała na brzuszku, głowa i tułów na łóżku, a dupka i nogi zwisały nad podłogą Nie wiem jakim cudem nie spadła.
Agutek u Nas też pada śnieg, i tez się zrozpuszcza.