reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
wspolczuje przebojow nocnych :sorry2:
moja dzisiaj tez budzila sie z placzem, ktory przeradzal sie potem we wrzask, ale maz zadecydowal, ze nic jej nie jest i trzeba ja przetrzymac i faktycznie, bo kilku minutach sama sie polozyla spac i spala do rana :tak:

u nas zeba nadal ani jednego, wiec boje sie, ze jak rusza to wszystkie na raz i wtedy bedzie akcja :szok:

:-)
Dzień dobry :tak:

U nas 4 ząbki na dole ale całe szczęście wyszły prawie bezobjawowo. Góra już idzie bo mocno spulchniona :tak:

Agutek a jak zasypia twoja córcia po takim płaczu? Bo moja zawsze powykręcana w jakiejś dziwnej pozycji, albo w poprzek łóżka i oczywiście odkryta. Więc ja czuwam i po jakimś czasie wchodzę i prostuję ją i przykrywam.

Agutek a jak zasypia twoja córcia po takim płaczu? Bo moja zawsze powykręcana w jakiejś dziwnej pozycji, albo w poprzek łóżka i oczywiście odkryta. Więc ja czuwam i po jakimś czasie wchodzę i prostuję ją i przykrywam.

U nas tez w dziwnych pozycjach i odkryta wiec potem ja przekladamy i przykrywamy ;-)

u nas z dwoma dolnymi ząbkami też było w miarę ok ale jak szły 3 górne na raz to były jazdy i 39 stopni:szok: zazdroszczę bez objawowego ząbkowania:tak:
ja dzisiaj do pracy:baffled: szkoda że niem mam czasu w pracy zerknąć na bb:-(

Co do alkoholu to myslalam, ze cie boli bo skoro butelka pekla to wypilas wszystko ;-) :-D

Wtedy bolałby mnie język, a nie głowa. Język oczywiście od zlizywania alkoholu z wykładziny (a byloby co zlizywac, bo w butelce nie została nawet kropla):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jestem nieprzytomna:wściekła/y: moja malutka strasznie płakała w nocy:-( ząbki dały jej popalić:szok: przez godzinę strasznie cierpiała:-( idą dolne dwójki:tak: w sumie mamy już 6 ząbków przebitych i dwa idące:tak:

Roksi pociesze Cię, że u Nas też idą dolne ząbki, i córcia w dzień obudziła się z wielkim płaczem. Noc na szczęście spokojna.
Obudziłam się w nocy i nie mogłam znaleźć córci na łóżku:szok: Okazało się, że trochę zsunęła się z łóżka - leżała na brzuszku, głowa i tułów na łóżku, a dupka i nogi zwisały nad podłogą:-D:-D Nie wiem jakim cudem nie spadła.

Agutek u Nas też pada śnieg, i tez się zrozpuszcza.

Witam,

A my dzisiaj zaszalelismy, spaliśmy do 9.30:szok:, pobudka była o 7.00, ale wzięłam Piotrusia do siebie do łózka, bo myślałam, że sie pobawi, a on sie przytulił do mnie i poszedł spać:tak::-D;-), nie dziwię się, że śpicie z maluchami, to takie słodkie, jak szukaja naszego ciepła i sie tulą do nas:-):-):-)

Obudziłam się w nocy i nie mogłam znaleźć córci na łóżku:szok: Okazało się, że trochę zsunęła się z łóżka - leżała na brzuszku, głowa i tułów na łóżku, a dupka i nogi zwisały nad podłogą:-D:-D Nie wiem jakim cudem nie spadła.

Agutek u Nas też pada śnieg, i tez się zrozpuszcza.

Ewa rzeczywiście mała kaskaderka z twojej córci :-):-D

U mnie dzisiaj piękne słońce świeci. Rano trochę popadało a teraz można iść na spacer :tak:

reklama
Do góry