reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

U nas najpierw padał okropnie śnieg, zaczął od razu topnieć, potem wyszło słońce i pięknie święciło...cudnie :tak:
Ale już znowu jest pochmurno i brzydko :eek:

blueberry jak tam szkolenie? :-p

reklama
u nas też pogoda w kratke :wściekła/y: pada wieje , na chwilkę wyjrzało słoneczko ale już sie schowało :baffled:
Pięknie dziękujemy za wszystkie życzonka :happy2::happy2::happy2:
spadam bo dziecko chce obiad:zawstydzona/y: a matka sobie przed komputerem siedzi ;-):-D

Wiecie co? Wypełniłam ankietę na stronie Nivea (był link tu na forum), ale na końcu trzeba było podać adresy e-mail 5 koleżanek, a ja ich nie podałam, więc myślałam że się nie liczy. A przed chwilą dostałam maila z Nivea, że zostałam ekspertką i mam dostać spray do nosa. I że dziękują za zaproszenie koleżanek :-D:-D:-D.

Wiecie co? Wypełniłam ankietę na stronie Nivea (był link tu na forum), ale na końcu trzeba było podać adresy e-mail 5 koleżanek, a ja ich nie podałam, więc myślałam że się nie liczy. A przed chwilą dostałam maila z Nivea, że zostałam ekspertką i mam dostać spray do nosa. I że dziękują za zaproszenie koleżanek :-D:-D:-D.

Blueberry ja też dostałam taką samą wiadomość i też nie podałam 5iu koleżanek. :-):-D Czekam na przesyłkę :-D:-D

ja juz po pracy, dziecko spi, a ja relax przy kubku goracej herbaty :-)
czekam czy moze pan kurier laskawie nie przyjedzie z wozkiem, chcialabym, ale kto wie czy to jutro jednak nie bedzie :sorry2:

Na dzisiaj skończyłam. Nie można za dużo na raz, bo by się dziewczynie pomieszało ;-). Jutro ciąg dalszy.

aaa....biedna dziewczyna :sorry2::-p:-D

Blueberry ja też dostałam taką samą wiadomość i też nie podałam 5iu koleżanek. :-):-D Czekam na przesyłkę :-D:-D

ekspertki :-p:-D

a mnie rozbolal brzuch i wlasnie zaczelam plamic :baffled:
chyba nadciaga @ :dry:

ide poczytac inne watki :-p

No dobra to teraz prosze jeszcze o info gdzie sie podziala wiekszosc nizej wymienionych marcowek co:confused::dry:

Marzec 2007 :-D

mmadzia - 1 marzec

mrs_szaya - 1 marzec - synek

Agutek - 2 marzec - córeczka

zombus - 2 marzec

roksi23 - 2 marzec - córeczka Natalka

bogda - 4 marzec - córeczka Hania

Aneta80 - 4 marzec

malaga - 5 marzec - synek Piotruś

julia6 - 5 marzec - córeczka Julitka

debiutantka - 5 marzec - synek Mateuszek

ulaig - ok. 5 marzec