reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dziękujemy za życzonka. :tak:

My jesteśmy właśnie po wizycie gości. Dziecko szalało z radości bo się dużo działo. Ale trochę mi się rozbrykała i goście poszli a ja padam. Spotkanie z pół roku starszą koleżanką wpłynęło stymulująco na jej zachowanie :tak: Rozrabia jeszcze bardziej i szybciej wchodzi w te kąty gdzie jej nie wolno :tak::baffled:

reklama
Na starosc to bede miec przekichane - imieniny i dzien babci w jedym, mniej prezentow dostane :-D :evil: :-p

Agutek powinnaś się cieszyć, w końcu przynajmniej te 50 lat (zależy kiedy zostaniesz babcią;-)) będziesz dostawać prezenty konkretnie z okazji imienin. Ja niestety jestem pokrzywdzona (i będę) przez całe życie;-) Jeden prezent na święta i na imieniny:-(;-) Chociaz pamiętam, że od dziadka zawsze dostawałam wielką torbę cukierków - na imieniny:happy2:

Chyba znow będę chora. Głowa mnie strasznie boli i gardło. Ale może zacznę od początku.:blink: Córcia wczoraj dopadła do szafki i za nim zdążyłam zareagować narozrabiała. Wyrzuciła z szafki butelkę z... hmm... polskim "koniakiem";-)Zrobiła to tak sprytnie, że odpadło dno:szok: Na szczęście nie skaleczyła się, ale musiałam ją kąpać, no i sprzątać. Najgorszy był smród, nie dało się wytrzymać. Konieczne było wietrzenie, no i się dorobiłam... zaraz mi głowa pęknie:wściekła/y:

Acha. Chyba już wiem co Nasza córcia wybierze na swoich urodzinkach:-D

Witam się i ja.
Ja dzisiaj chyba musiałam rozładować złość na świat i sprzątałam ile wlezie (z pomocą Szymka), zrobiłam w jego pokoju totalne przemeblowanie (mąż był w szoku jak wrócił jak udało mi się meble przetachać:-)), za chwilę pędzę na aerobik na basen i może padnę...
Trochę mi już dzisiaj lepiej bo w sobotę i niedzielę ryczałam co chwila, ilekroć myślałam o Mai :-(

Najlepszego dla 10- miesięczniaków !!!
i dla Agutka w szczególności oraz dla wszystkich dzisiejszych Agnieszek!!!

Agutek powinnaś się cieszyć, w końcu przynajmniej te 50 lat (zależy kiedy zostaniesz babcią;-)) będziesz dostawać prezenty konkretnie z okazji imienin. Ja niestety jestem pokrzywdzona (i będę) przez całe życie;-) Jeden prezent na święta i na imieniny:-(;-) Chociaz pamiętam, że od dziadka zawsze dostawałam wielką torbę cukierków - na imieniny:happy2:

Chyba znow będę chora. Głowa mnie strasznie boli i gardło. Ale może zacznę od początku.:blink: Córcia wczoraj dopadła do szafki i za nim zdążyłam zareagować narozrabiała. Wyrzuciła z szafki butelkę z... hmm... polskim "koniakiem";-)Zrobiła to tak sprytnie, że odpadło dno:szok: Na szczęście nie skaleczyła się, ale musiałam ją kąpać, no i sprzątać. Najgorszy był smród, nie dało się wytrzymać. Konieczne było wietrzenie, no i się dorobiłam... zaraz mi głowa pęknie:wściekła/y:

Acha. Chyba już wiem co Nasza córcia wybierze na swoich urodzinkach:-D

No tak, ty masz gorsza wersje z imieninami w swieta ;-)
Co do alkoholu to myslalam, ze cie boli bo skoro butelka pekla to wypilas wszystko ;-) :-D

jeszcze raz dziekuje wszystkim za zyczenia :-)

my wrocilismy od dziadkow, strasznie sie ucieszyli na prezent od Gwiazdelki :-)

My też dziękujemy za życzonka :tak:
Madzia śpi smacznie a ja idę wziąść długą kąpiel bo mnie wszystkie mięśnie bolą :baffled: , pół dnia wyciągałam ją z kątów. Odkąd nauczyła się raczkować wszędzie musi zajrzeć.

jestem nieprzytomna:wściekła/y: moja malutka strasznie płakała w nocy:-( ząbki dały jej popalić:szok: przez godzinę strasznie cierpiała:-( idą dolne dwójki:tak: w sumie mamy już 6 ząbków przebitych i dwa idące:tak:

reklama
Czesc laski :-)

u nas od rana sniezy, ale tez i od razu topnieje, wiec na dworze wyglada badziewiasto. Wczoraj dostalam maila, ze moj wozio juz jedzie do mnie, ale mam radoche :-D
Mam tylko nadzieje, ze bedzie w porzadku :sorry2:i ze bede zadowolona :-p

Madzia śpi smacznie a ja idę wziąść długą kąpiel bo mnie wszystkie mięśnie bolą :baffled: , pół dnia wyciągałam ją z kątów. Odkąd nauczyła się raczkować wszędzie musi zajrzeć.

Hehe, a tak chcialysmy, zeby dzieci raczkowaly, chodzily, itp. :-p

jestem nieprzytomna:wściekła/y: moja malutka strasznie płakała w nocy:-( ząbki dały jej popalić:szok: przez godzinę strasznie cierpiała:-( idą dolne dwójki:tak: w sumie mamy już 6 ząbków przebitych i dwa idące:tak:

wspolczuje przebojow nocnych :sorry2:
moja dzisiaj tez budzila sie z placzem, ktory przeradzal sie potem we wrzask, ale maz zadecydowal, ze nic jej nie jest i trzeba ja przetrzymac i faktycznie, bo kilku minutach sama sie polozyla spac i spala do rana :tak:

u nas zeba nadal ani jednego, wiec boje sie, ze jak rusza to wszystkie na raz i wtedy bedzie akcja :szok:

Idę sobie zrobić kawkę :-).

smacznego :-)

Do góry