reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry,
U nas dzisiaj +1 stopień na dworze i jak widzę niezła chlapa się robi bo już śnieg topnieje. Znowu będzie szaro i błotnisto. Niecierpie.:baffled:
W środę mamy księdza po kolędzie w domu, ciekawe jak Madzia zareaguje .:tak:

Zosia podarła ministrantom modlitewnik a księdzu wymamlała stuę:-D:-D:-D

blueberry - to ewidentnie KArolek w nocy nadrabia niejedzenie dzienne, trudno go będzie oduczyć:baffled:

to Natalka też z 7 marca??? buziaczki dla niej!

reklama
agutek - Karwia leży (chyba) gdzieś koło Jastrzębiej Góry, nie wiem dokładnie, moja ciocia polecała mi ta miejscowość ze względu na spokój, bliski dostęp do morza i towarzystwo...tam same rodziny z dziećmi przyjeżdżają, nie ma młodzieży i huligaństwa:tak:

Witam:-)
nas wczoraj odwiedziła sąsiadką 2 latka skończy w kwietniu:tak: ale rozrabiak dokuczała Natalce:szok: i powiem szczerze że nie wyobrazam sobie dzieci tak rok po roku:szok: sajgon:szok:

:-D:-D:-D
Moja ciotka na swięta powiedziała, że nie życzy już nikomu dzieci:-D Sama ma taką sytuację, że mieszkają z nią jej dwie córki, obie mężatki, młodsza ma córkę 6 lat, a starsza synka 2 lata i teraz w lutym urodzi drugiego chłopca. W święta ciotka się dowiedziała, że i ta młodsza jest w ciąży. Urodzi w lipcu. Będą mieli 4 dzieci w domu, 6 lat, 2 latka i dwoje malutkich :szok: Jak bylismy niedawno u nich to musiałam pilnować Wiktorii, bo balam się, że nie przeżyje:dry:

środę mamy księdza po kolędzie w domu, ciekawe jak Madzia zareaguje .:tak:

My mamy jutro:blink: Jakoś nie specjalnie jestem zadowolona, to co się dzieje w naszej parafii to..., szkoda gadać. Też jestem ciekawa jak córcia zareaguje, problem to może być dopiero za rok, jak Wiktoria będzie już mówiła:-D

reklama
Do góry