reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

No my mamy remonty też w planach jeszcze, choć pewnie nawet nie uda się w tym roku - łazienka i toaleta musi być cała zrobiona. A w tym roku planuję jeszcze zakup szafy do przedpokoju. Także kasa potrzebna. Ale obiecałam sobie, że choćby nie wiem co się działo to na jakieś wakacje jechać musimy i mam nadzieję, że się uda ;-)

reklama
No my mamy remonty też w planach jeszcze, choć pewnie nawet nie uda się w tym roku - łazienka i toaleta musi być cała zrobiona. A w tym roku planuję jeszcze zakup szafy do przedpokoju. Także kasa potrzebna. Ale obiecałam sobie, że choćby nie wiem co się działo to na jakieś wakacje jechać musimy i mam nadzieję, że się uda ;-)

my też na wakacje zawsze kase znajdziemy;-)nigdy nie wyczyszczamy kont do zera:tak:
a gdzie nam morze byście jechali????my moze do Karwii

Wiesz co jeszcze nie wiem. Czasami przeglądam net ale nie podjęłam jeszcze decyzji. A Karwia w którym rejonie jest? My najbliżej mamy do okolic Kołobrzega, ale zastanawiałam się czy nie uderzyć bardziej w stronę Trójmiasta lub Międzyzdrojów. Nie byłam też jeszcze w Łebie, więc może tam?

Ja też się trochę boję, ale dostałam wycieczkę z pracy, więc nie mam wyjścia :-D

O jacie ale fajnie! To jest firma porządna! Nie potrzebują pracowników czasem? :-p
Tylko ty masz takie godziny pracy niefajne :sorry2::-D

Łeba jest bardzo fajnym rodzinnym miasteczkiem:tak:, ma wiecej atrakcji, ale niekoniecznie dla malucha, mimo to polecam:-), bylismy tam, ale jeszcze bez Piotrusia:-D.

A jakiś pensjonat możesz polecić? Albo jeszcze lepiej ośrodek z domkami do wynajęcia? Bo chciałabym właśnie domek, żeby mała na dworze mogła być jak najwięcej :tak:

reklama
A to za to 10-lecie :happy2:
U nas nagrody dostaje się dopiero po 25 latach pracy i jest to coś w stylu: żelazko, sokowirówka, mikser...śmiech na sali :baffled:

U mnie też nagrody chyba dopiero po 20 latach pracy ale co roku na wakacje dostajemy ponad tysiączka więc nie jest źle.:tak:

Do góry