my też się dołączamyBuziaki dla Zosi i dla Natalki
reklama
a my nie bedziemy przyjmowac ksiedza, bo chodzi u nas w rannych godzinach gdzie oboje z m pracujemy:-(szkoda, bo mamy fajnych księży w parafii i liczyłam że bedą chodzić wieczorem, szczególnie że nasz blok ma młody ksiądz który chrzcił Wiktorie, no ale cóż....
dziewczyny, ja mam problem ze spaniem mojej Wiki, mnie się wydaje że dla niej łóżeczko jest za małe.Ona się nie wysypia jak spi samam w swoim łóżku, bo nie ma miejsca żeby sie przekrecać a jak spi ze mna w duzym to jest super wyspana i nie wiem czy jej nie kupie jakiegos skaładanego fotela czy małej kanapy i nie bedzie spała juz sama w duzym łóżku, tylko obstawionym żeby nie spadła:-baffled:
dziewczyny, ja mam problem ze spaniem mojej Wiki, mnie się wydaje że dla niej łóżeczko jest za małe.Ona się nie wysypia jak spi samam w swoim łóżku, bo nie ma miejsca żeby sie przekrecać a jak spi ze mna w duzym to jest super wyspana i nie wiem czy jej nie kupie jakiegos skaładanego fotela czy małej kanapy i nie bedzie spała juz sama w duzym łóżku, tylko obstawionym żeby nie spadła:-baffled:
A
Agutek
Gość
Hejo
u nas po pewnej poprawie znowu nieciekawie
Wczoraj mała zrobiła jedną wodnistą śmierdzącą jajem kupkę (sorry za dosadność) ale druga była całkiem ok, więc uznaliśmy, że to jeszcze to nieszczęsne jajo.
Dziś rano kupka też całkiem ok była, ale potem biegunka :-( Do tego moje dziecko to nie moje dziecko, markotna, smutna, zgaszona....Nic nie chciała jeść. Wypiła raptem raz 30ml i drugi raz 40ml mleka Zupka nie, deserek marchewkowy nie....
Lekarz stwierdził, że to ta alergia i biegunka sobotnia mogła przywrócić to ostatnie podrażnienie jelita i teraz znowu z tym jedziemy Mam już dość
Do tego stan podgorączkowy ma.
Wieczorem dałam jej smecte, a że nie chciała wypić na siłe strzykawką jej podałam. No i kilka minut później zwymiotowała :-(
Teraz poszła spać i znowu nic nie zjadła. Przez sen udało mi się jej tylko podać Nurofen, a czeka jeszcze do podania syrop na alergię. Też jakoś przez sen będę musiała jej wcisnąć. Ale najpierw jakoś mleczko, żeby chociaż coś miała na żołądku
Już teraz wiem czemu dzisiaj w nocy tak marudziła
Do końca tygodnia jestem z nią na opiece.
u nas po pewnej poprawie znowu nieciekawie
Wczoraj mała zrobiła jedną wodnistą śmierdzącą jajem kupkę (sorry za dosadność) ale druga była całkiem ok, więc uznaliśmy, że to jeszcze to nieszczęsne jajo.
Dziś rano kupka też całkiem ok była, ale potem biegunka :-( Do tego moje dziecko to nie moje dziecko, markotna, smutna, zgaszona....Nic nie chciała jeść. Wypiła raptem raz 30ml i drugi raz 40ml mleka Zupka nie, deserek marchewkowy nie....
Lekarz stwierdził, że to ta alergia i biegunka sobotnia mogła przywrócić to ostatnie podrażnienie jelita i teraz znowu z tym jedziemy Mam już dość
Do tego stan podgorączkowy ma.
Wieczorem dałam jej smecte, a że nie chciała wypić na siłe strzykawką jej podałam. No i kilka minut później zwymiotowała :-(
Teraz poszła spać i znowu nic nie zjadła. Przez sen udało mi się jej tylko podać Nurofen, a czeka jeszcze do podania syrop na alergię. Też jakoś przez sen będę musiała jej wcisnąć. Ale najpierw jakoś mleczko, żeby chociaż coś miała na żołądku
Już teraz wiem czemu dzisiaj w nocy tak marudziła
Do końca tygodnia jestem z nią na opiece.
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Jedno głupie jajo i tyle kłopotów, cierpienia dla maluszka:-(, no i dla mamy i taty,
współczuje bardzo, oby było już tylko lepiej
współczuje bardzo, oby było już tylko lepiej
debiutantka
Marcówka 2007
Oj biedna Tola ... Niech nam szybko zdrowieje!!
Najlepsze życzenia dla Natalki i Zosi!!!
Muszę Was popytać o wizyty u lekarza ale to na wlaściwym wątku.
Najlepsze życzenia dla Natalki i Zosi!!!
Muszę Was popytać o wizyty u lekarza ale to na wlaściwym wątku.
A
Agutek
Gość
dzien dobry
mam dosc, czy ktos moze podeslac nam troche zdrowia?
mam dosc, czy ktos moze podeslac nam troche zdrowia?
A
Agutek
Gość
No i mnie tez dopadlo
Znacie jakis sposob na przekonanie dziecka by cos wypilo albo zjadlo? I nie zwymiotowalo?
Jak tak dalej pojdzie to wyladujemy w szpitalu bo bedzie odwodniona
Znacie jakis sposob na przekonanie dziecka by cos wypilo albo zjadlo? I nie zwymiotowalo?
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Dzień dobry. Ja jak zwykle w pracy. Ale za to jutro mam wolne :-).
Agutku, współczuję kłopotów :-(. Oby się szybko skończyły.
Kasiu, w Ikei są łóżka z barierkami. Tylko że nie składane.
Agutku, współczuję kłopotów :-(. Oby się szybko skończyły.
Kasiu, w Ikei są łóżka z barierkami. Tylko że nie składane.
witam, witam i o zdrowie pytam:-)
na poczatek dzieki za zamkniety;-)
Po drugie i najważniejsze dużo zdrówka dla Toli, Agutek ja na biegunke dawałam młodemu zwykłe jagody robione w domu i razem z marchwianką pomogło(też robioną albo taki kleik jest gotowy "ors" cos tam)
Spóźnione buziaki dla Natalki i Zosi
Kasia580 my mamy łóżeczko 140x70 które potem mozna przerobić na tapczan, i myśle że to dobra inwestycja, bo Ignaś tez wędruje w nocy, najbardziej lubi spać odwrotnie niż go kłade, a teraz jak już zaczyna dreptać w łóżeczku to ma dużo miejsca:-)
na poczatek dzieki za zamkniety;-)
Po drugie i najważniejsze dużo zdrówka dla Toli, Agutek ja na biegunke dawałam młodemu zwykłe jagody robione w domu i razem z marchwianką pomogło(też robioną albo taki kleik jest gotowy "ors" cos tam)
Spóźnione buziaki dla Natalki i Zosi
Kasia580 my mamy łóżeczko 140x70 które potem mozna przerobić na tapczan, i myśle że to dobra inwestycja, bo Ignaś tez wędruje w nocy, najbardziej lubi spać odwrotnie niż go kłade, a teraz jak już zaczyna dreptać w łóżeczku to ma dużo miejsca:-)
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Kurczę :-(. Chyba trzeba podawać po troszku wodę strzykawką.No i mnie tez dopadlo
A może to jakiś wirus??