reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

A jakiś pensjonat możesz polecić? Albo jeszcze lepiej ośrodek z domkami do wynajęcia? Bo chciałabym właśnie domek, żeby mała na dworze mogła być jak najwięcej :tak:

Mieszkalismy w Góralskiej Chacie, ale to jest hotel, co prawda obok głównego deptaku i bardzo blisko morza, ale z dzieckiem nie polecam, my bylismy tam jeszcze bezdzietnie:-p, odbywaja sie codziennie imprezy, dyskoteki i jest bardzo głosno.

reklama
Witajcie Mamuśki

W imieniu Mateusza dziękuję za życzenia :tak:. My mamy tyły życzeniowe :zawstydzona/y:więc wszystkim 10miesięczniakom, którym ich nie złożyliśmy to teraz skladamy :tak:.

Agutek przeczytałam o Toli!! Ja to bym chyba spanikowala!!!!!! Dobrze, że już jest oki!! I pomyśleć, że takie głupie białko może tyle nawyrabiac........:no::shocked2:

Muszę się Wam pochwalić ( mam nadzieję, że akurat nie jecie :-)), że Mateusz dokonał dziś nie lada wyczynu - został posadzony po raz pierwszy na nocniku i zrobił do niego kupe :-D . Mam nadzieję, że to nie jednorazowe ;-).

U mnie też nagrody chyba dopiero po 20 latach pracy ale co roku na wakacje dostajemy ponad tysiączka więc nie jest źle.:tak:

U nas rzucą na wakacje po 100zł na łebka :baffled:
Na święta nic nie dają :no:
Po prostu żenada :baffled:

debiutantko gratulacjony dla Matiego :-)

A ja dzisiaj średnio wyspana. Mała coś brzydko dzisiaj spała i co chwilę budziła się, wstawała i ryczała. W końcu przewinęłam ją, bo miała kupsko i mam nadzieję, że to była przyczyna płaczu a nie coś innego :sorry2:

Dzień dobry :-). U nas tradycyjnie w nocy 2 flachy obalone. A w dzień porażka z jedzeniem. Mleka właściwie w ogóle nie je :no:.
Muszę się Wam pochwalić ( mam nadzieję, że akurat nie jecie :-)), że Mateusz dokonał dziś nie lada wyczynu - został posadzony po raz pierwszy na nocniku i zrobił do niego kupe :-D . Mam nadzieję, że to nie jednorazowe ;-).
Właśnie jem śniadanie :-D:-D:-D.

Karolek też robi kupki do nocnika :tak:.

Witam:-)
nas wczoraj odwiedziła sąsiadką 2 latka skończy w kwietniu:tak: ale rozrabiak dokuczała Natalce:szok: i powiem szczerze że nie wyobrazam sobie dzieci tak rok po roku:szok: sajgon:szok:

Dzień dobry,
U nas dzisiaj +1 stopień na dworze i jak widzę niezła chlapa się robi bo już śnieg topnieje. Znowu będzie szaro i błotnisto. Niecierpie.:baffled:
W środę mamy księdza po kolędzie w domu, ciekawe jak Madzia zareaguje .:tak:

reklama
Do góry