reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hm... ja miałam ten zastrzyk i nie polecam :no:. Miałam po nim okres przez 2 miesiące ;-). Z resztą gin na pewno ci odradzi, bo te zastrzyki są zalecane tylko przy karmieniu piersią.
no właśnie troszkę poczytałam o zastrzyku i opinie różne:baffled: obecnie biorę yasmin i czuje się ok:tak: ale jestem zapominalska:zawstydzona/y:

GORĄCE CAŁUSKI DLA HANULKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
no właśnie troszkę poczytałam o zastrzyku i opinie różne:baffled: obecnie biorę yasmin i czuje się ok:tak: ale jestem zapominalska:zawstydzona/y:

Alarm w komorce? ja tak mialam :tak:

chyba bardziej byłabym za wkładką:tak: jakoś plasterek mnie nie przekonuje szczególnie jego widok na ciele:no:

a kiedy planujesz druga dzidzie?
jesli szybko to raczej nie oplaca sie teraz wkladke montowac, ale oczywiscie mozna ;-) zalezy na ktora bys sie zdecydowala...jesli na miedziana to koszt duzy nie jest i spoko mozna brac..jesli mirene a szybko dzidziusia chcesz to koszt jest duzy i chyba bym sie wtedy na twoim miejscu wstrzymala...chociaz sama ja zalozylam sobie na wcale nie tak dlugi okres ;-) zalezy od podejscia :-p

Dzien dobry :-) nie bylo mnie kilka dni ,ale Malenka chora :-(marudzi w nocy co chwilke sie budzi i placze bo nie moze oddychac przez nosek :-(nie mam szans teraz nadrobic coscie naskrobaly :zawstydzona/y:ale mam nadzieje ,ze juz bedzie lepiej i bede mogla czesciej zajrzec :blink:

Agutek co to za sesja zdjęciowa na zamkniętym? Albo coś przegapiłam, albo sie i nie pochwaliłaś :-) Córcia jest śliczna.

Dziekujemy za buzialki i caluseczki!ale ten czas leci!juz 10 miechow!a zraz bedzie 20 lat!!!

Buzka dla WAS wszystkich!;-)

reklama
Witam po pracy (blueberry :-p)

ide zaraz obiadem zapchac moje dziecie, a potem licze, ze pojdzie spac, bo ponoc rano malo spala ;-)

Agutek co to za sesja zdjęciowa na zamkniętym? Albo coś przegapiłam, albo sie i nie pochwaliłaś :-) Córcia jest śliczna.

sesje robil moj brat - w prezencie gwiazdkowym mamy dostac od niego jedno ze zdjec (te ktore wybierzemy) w duzym formacie w postaci obrazu :tak: juz sie nie moge doczekac!!! teraz mam tylko dylemat, ktore zdjecie wybrac?

Do góry