reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

my też wszyscy zasmarkani. Zaczęło się od Wiki a dzisiaj to już mnie leci z nosa i m. Małej wczoraj leciało z noska tak na przezroczysto i jej wkraplałam Nasivin ale w nocy przeszło jej na wysokość zatok (których nie ma) i od dzisiaj wkraplam jej już Eubforium (czy jakoś tak). Ja już na aspirynie jadę, a może któraś z was ma jakiś dobry i szybki sposób na wyleczenie się???

taaa mamy, dużo leżeć, jakiś problem???:-D:-D:-D

reklama
Witam i współczuję katarów. Mi ulgę przynosiły "parówki" z amolu:tak: Wdychałam co jakiś czas i w miarę pomagało.

madzikm życzymy szybkiego powrotu do zdrowia. Mnie niestety dalej boli gardło, mimo antybiotyków. Na szczęście córcia czuje się juz lepiej. U Nas też była histeria jak próbowałam zakroplić coś do noska, albo do gardła.

taaa mamy, dużo leżeć, jakiś problem???:-D:-D:-D
no problem jest w tym że nie mam możliwości leżenia w łóżku, ani ja ani mój m - taka praca

Mojej Wice dzisiaj troche przeszedł katar za to mój m to zdycha na maxa. Mam nadzieje że do Świąt jakoś wydobrzejemy.....Ja dzisiaj niby mam wolne ale jeszcze musze polatać po sklepach i do banku więc z siedzenia w domu nici. Wszystkim pracusiom życzę milego dnia w pracy....:-D;-)

BUZIAKI DLA HANI Z OKAZJI 10 M-CA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

madzikm wiesz zauwazylam, ze te swistanie jakby czasem zanika a potem powraca, tak na zmiane....juz jest lepiej, potem troche pogorszenie przychodzi, a nastepnie znow jest lepiej....takie etapy :tak:

dzien dobry paniom :-p

Dzień dobry :-).

blueberry - a ty nie byłaś w pracy, że o tej porze spacerowałaś?
Wczoraj miałam wolne :tak:.

i co to za jakies palanowanie w którym pokoju dziecka??? tak wybiegasz w przyszłość czy jest coś na rzeczy?;-)
Tak trochę w przyszłość wybiegam :-). Czasem tak mam, że sobie wymyślę jakiś problem i mnie on męczy ;-).

Dzien Dobry:-)
Umówiłam się na jutro do mojego lekarza ginekologa i zastanawiam się nad zastrzykiem hormonalnym:confused: bo tabletki jakoś ciągle zapominam brać:wściekła/y: z tego co pamiętam któras z Was używa zastrzyki hormonalne:tak:

Dzien Dobry:-)
Umówiłam się na jutro do mojego lekarza ginekologa i zastanawiam się nad zastrzykiem hormonalnym:confused: bo tabletki jakoś ciągle zapominam brać:wściekła/y: z tego co pamiętam któras z Was używa zastrzyki hormonalne:tak:
Hm... ja miałam ten zastrzyk i nie polecam :no:. Miałam po nim okres przez 2 miesiące ;-). Z resztą gin na pewno ci odradzi, bo te zastrzyki są zalecane tylko przy karmieniu piersią.

reklama
Dzień Dobry:-)

Hanulko sto lat i tysiąc buzików od Piotrusia i ode mnie również:-);-):tak::-D

Blueberry, ja jestem na zastrzyku hormonalnym i rzeczywiście karmię piersią nadal, ale u mnie okres pojawia się sporadycznie, a ostatnio to w ogóle go nie mam, ale tak tez moze być.

życzymy zdrówka wszystkim chorym mamom i ich maluszkom:-D,żeby wszyscy wydobrzeli na święta:-)

Wczoraj zrobilismy prawie ostatnie świąteczne zakupy:happy2:, dziś tylko jakies dodatki:tak:, a jutro sie pakujemy i jedziemy do mamy na święta:cool2:

Do góry