reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
:-p:-p:-p

Super! Właśnie miałam pytać ile kosztuje taka sesja :-).

mnie nic...aparat brat pozyczyl od szefa (jezu wiecie jaki super wypasiony ten aparat byl...ja chce taki!!!), zalatwil papier do tla, lampe...i przyszedl wczoraj do nas i pstrykal nam zdjecia :tak: dzisiaj siedzi i je obrabia....musze tylko dzis podjac jeszcze decyzje co do tego jednego jedynego, ktore chce miec jako obraz. za niego brachol poniesie koszt wlasnie - koszt materialu, ale szczerze powiedziawszy to nie wiem ile to bedzie kosztowac, bo nie pytalam...w koncu to prezent to nie wypada ;-)

Też bym miała problem z wyborem :-). Ale chyba najbardziej mi się podoba to pierwsze, bo nie jest to taki klasyczny portret. Tylko trochę za dużo jest pustego miejsca na górze, ale może brat coś tam wkomponuje :-). Ewentualnie wybrałabym to takie podobne, tylko czarno-białe.

na chwile obecna mamy trzy typy (nie wszystkie wgralam w galerie) i sobie dumamy z mezulem :-D najchetniej wszystkie trzy bym wziela :-p

moje dziecie spi...

macie juz wszystkie prezenty swiateczne?
ja mam problem z bratem wlasnie, nie wiem co mu kupic :dry:

Dzień dobry :tak::tak:
Buziaczki dla Hani.
Agutek tez bym miała problem które zdjęcie wybrać bo wszystkie sa ładne.:tak:

Mi szef dał już wolne do końca roku a po nowym znowu biorę urlop i siedzę w domu z córcią.

Dzień dobry :tak::tak:
Buziaczki dla Hani.
Agutek tez bym miała problem które zdjęcie wybrać bo wszystkie sa ładne.:tak:

Mi szef dał już wolne do końca roku a po nowym znowu biorę urlop i siedzę w domu z córcią.

gdzie Ty pracujesz, że tyle urlopu???? fajnie:-)

no laseczki jak tam? domki lśnią, prezenty zapakowane??? u nas kicha bo wszyscy się kurujemy, ale upiekłam dziś kruche ciasto do snickersa, piekę ambitnego placka;-)

spodobało mi się podejscie agutka i malagi, co tam sprzątanie, dobry humor ważniejszy i tym sposobem....mamy syfek:-p

reklama
wróciłam z pracy:-) dostała premie świąteczną, umowe na czas nieokreślony i podwyżkę:-):-):-)
moja żabcia śpi:-( ale jutro mamy cały dzien dla siebie:tak:

Do góry