reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

roksi - wow! super wiadomość na Święta, a myślałaś o zmianie pracy, nastraszyłaś ich i Cię docenili?;-)

zmykam do łóżka coby kurowanie było skuteczniejsze

aaaa! i jeszcze samych słodkości dla Hani!!!

reklama
no laseczki jak tam? domki lśnią, prezenty zapakowane??? u nas kicha bo wszyscy się kurujemy, ale upiekłam dziś kruche ciasto do snickersa, piekę ambitnego placka;-)

spodobało mi się podejscie agutka i malagi, co tam sprzątanie, dobry humor ważniejszy i tym sposobem....mamy syfek:-p

Nic nie mam zrobione :-p jakos nawet nie mam cisnienia na to...pierdziele, maz do 19 w pracy, jak wraca to znowu telefony dzwonia, ze jakas awaria jest, wiec dalej siedzi przed kompem i pracuje, ja do wieczora sama z mloda...e tam, nie chce mi sie :cool2:
w weekend pojdziemy na zakupy, w niedziele pewnie kilka potraw zrobimy w stylu ryby po grecku i salatka jarzynowa, a reszte bedziemy "zebrac" od rodzicow :-D

wróciłam z pracy:-) dostała premie świąteczną, umowe na czas nieokreślony i podwyżkę:-):-):-)
moja żabcia śpi:-( ale jutro mamy cały dzien dla siebie:tak:

a gdzie sie takich pracodawcow znajduje?:sorry2:
ja sie od miesiaca prosze o podwyzke i maja mnie gleboko w powazaniu :baffled:

Ja mam robotę państwową :tak: nie jest super płatna ale z dodatkami nie jest źle i rzeczywiście szef nam daje dodatkowe dni wolne oprócz urlopu :tak:

tez fajny szefuncio :tak:

no laski! ostatni dzien w robocie...jol :cool2:

Witam:-)
ja mam wolne od dziś:tak: po świętach idę do pracy w czwartek ale tylko na jeden dzień:tak: i dopiero po Nowym Roku:-)
córcia wstała na butle o 6:tak: żeby tak bylo codziennie:baffled:
dzisiaj zabieram się za sprzatanie lazienki:wściekła/y: mogę gryść także lepiej żeby dzisiaj mnie nikt nie wkurzył:szok:

Cześć:-)

Nie zajrzałam wieczorkiem, bo miałam wieczór dla siebie:-), M bawił się z Piotrusiem, a ja w łazience:happy2:,
zrobiłam sobie piling z brązowego cukuru, maseczkę, depilację, brwi, ciepły dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugi prysznic i poczułam sie dużo lepiej:-);-):tak::-D,
gorąco polecam, dobre na odstresowanie:-)

A Piotruś źle dzis spał, wyjątkowo źle:no:, bo budził się z płaczem:szok:, a do tej pory nie płakał:-(

Cześć:-)

Nie zajrzałam wieczorkiem, bo miałam wieczór dla siebie:-), M bawił się z Piotrusiem, a ja w łazience:happy2:,
zrobiłam sobie piling z brązowego cukuru, maseczkę, depilację, brwi, ciepły dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugi prysznic i poczułam sie dużo lepiej:-);-):tak::-D,
gorąco polecam, dobre na odstresowanie:-)

Dziękujemy za życzonka.

Ewelina takie wieczory są nam potrzebne. Mnie też często ratuje długi prysznic ale niestety ja uwielbiam gorącą wodę. Mogę się polewać godzinami tylko boję się o skórę :baffled:

reklama
Do góry