reklama
elahar
mama Madzi
gdzie Ty pracujesz, że tyle urlopu???? fajnie:-)
Ja mam robotę państwową nie jest super płatna ale z dodatkami nie jest źle i rzeczywiście szef nam daje dodatkowe dni wolne oprócz urlopu
A
Agutek
Gość
no laseczki jak tam? domki lśnią, prezenty zapakowane??? u nas kicha bo wszyscy się kurujemy, ale upiekłam dziś kruche ciasto do snickersa, piekę ambitnego placka;-)
spodobało mi się podejscie agutka i malagi, co tam sprzątanie, dobry humor ważniejszy i tym sposobem....mamy syfek
Nic nie mam zrobione jakos nawet nie mam cisnienia na to...pierdziele, maz do 19 w pracy, jak wraca to znowu telefony dzwonia, ze jakas awaria jest, wiec dalej siedzi przed kompem i pracuje, ja do wieczora sama z mloda...e tam, nie chce mi sie
w weekend pojdziemy na zakupy, w niedziele pewnie kilka potraw zrobimy w stylu ryby po grecku i salatka jarzynowa, a reszte bedziemy "zebrac" od rodzicow
wróciłam z pracy:-) dostała premie świąteczną, umowe na czas nieokreślony i podwyżkę:-):-):-)
moja żabcia śpi:-( ale jutro mamy cały dzien dla siebie
a gdzie sie takich pracodawcow znajduje?
ja sie od miesiaca prosze o podwyzke i maja mnie gleboko w powazaniu
Ja mam robotę państwową nie jest super płatna ale z dodatkami nie jest źle i rzeczywiście szef nam daje dodatkowe dni wolne oprócz urlopu
tez fajny szefuncio
no laski! ostatni dzien w robocie...jol
Lajla83
Fanka BB :)
Witam:-)
ja mam wolne od dziś po świętach idę do pracy w czwartek ale tylko na jeden dzień i dopiero po Nowym Roku:-)
córcia wstała na butle o 6 żeby tak bylo codziennie
dzisiaj zabieram się za sprzatanie lazienki mogę gryść także lepiej żeby dzisiaj mnie nikt nie wkurzył
ja mam wolne od dziś po świętach idę do pracy w czwartek ale tylko na jeden dzień i dopiero po Nowym Roku:-)
córcia wstała na butle o 6 żeby tak bylo codziennie
dzisiaj zabieram się za sprzatanie lazienki mogę gryść także lepiej żeby dzisiaj mnie nikt nie wkurzył
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Dzień dobry. W sumie to taki sobie, bo wczoraj pokłóciłam się z mężem, a w nocy się nie wyspałam.
Roksi, gratuluję :-).
Agutku, nie za dużo byś chciała tych podwyżek? .
Roksi, gratuluję :-).
Agutku, nie za dużo byś chciała tych podwyżek? .
A
Agutek
Gość
No właśnie problem w tym, że nie
Ewelina z Bydgoszczy
Cześć:-)
Nie zajrzałam wieczorkiem, bo miałam wieczór dla siebie:-), M bawił się z Piotrusiem, a ja w łazience,
zrobiłam sobie piling z brązowego cukuru, maseczkę, depilację, brwi, ciepły dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugi prysznic i poczułam sie dużo lepiej:-);-),
gorąco polecam, dobre na odstresowanie:-)
A Piotruś źle dzis spał, wyjątkowo źle, bo budził się z płaczem, a do tej pory nie płakał:-(
Nie zajrzałam wieczorkiem, bo miałam wieczór dla siebie:-), M bawił się z Piotrusiem, a ja w łazience,
zrobiłam sobie piling z brązowego cukuru, maseczkę, depilację, brwi, ciepły dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugi prysznic i poczułam sie dużo lepiej:-);-),
A Piotruś źle dzis spał, wyjątkowo źle, bo budził się z płaczem, a do tej pory nie płakał:-(
Ewelina z Bydgoszczy
Przesyłamy tysiąc buziaczków dla MADZI z okazji miniurodzinek :-);-)
elahar
mama Madzi
Cześć:-)
Dziękujemy za życzonka.
Ewelina takie wieczory są nam potrzebne. Mnie też często ratuje długi prysznic ale niestety ja uwielbiam gorącą wodę. Mogę się polewać godzinami tylko boję się o skórę
reklama
A
Agutek
Gość
Przesyłamy tysiąc buziaczków dla MADZI z okazji miniurodzinek :-);-)
My też! Buziaczki Madziu!!!:-)
Ewelino no to takie małe SPA sobie zrobiłaś
A właśnie dziewczyny! Czy macie np. podgrzewacz do wosku i woski w rolce do depilacji? Używacie? Jeśli tak to jesteście zadowolone? Zastanawiam się nad kupnem