reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hejo laseczki :-)

czy ktos mnie jeszcze tu pamieta??:happy: u nas ogolnie spoko tylko Malenka tez troszke przeziebiona :-( i po chrzcie juz jestesmy ;-)

Agutku biedna Tolcia :-( 1000 buziaczkow dla niej i obyscie jak najszybciej wracaly do domciu.

reklama
BUZIACZKI DLA NATALKI Z OKAZJI 7 M-C OD WIKTORII:-D:-D

a my dopiero wróciliśmy, towar nam już częściowo przywieźli więc od środy zaczynamy :-D ale teraz może bede miała więcej czasu do udzielania sie na BB bo czekamy na podłączenie netu tam w skleipie:-D
a na razie mówimy wszystkim DOBRANOC i idziemy się kąpać

kurrde dziewczyny ile ja sie nameczylam, cos nam sie komp walił i nie moglam nic tu pisac bo jak tylko otwieralam strone zaraz się SAMA zamykała, mój mąż powiedzial ze poprostu nasz kom ma dosyć BB :):) i zastrajkował :) alewkoncu jakos sie otworzyło i póki co piszę.. ale szybciutko zeby wrazie czego zdazyc napisac jak najwiecej :):)

caluski dla 7 miesieczniakow i gratulacje dla laurki
my znowu chorzy
przewlekle zapalenie oskrzeli
inchalacje antybiotyki i syropki
ach dosyc mam tych lekarzy
chodzilam bo kaszlal i kaszlal a oni ze wszystko w porzadku ze udaje
a co najlepsze bylam w piatek u lekarza znowu a babka do mnei ze czysto i nic mu ni ejest a w sobote jecvhalismy na pogotowie bo mi si edziecko dusilo:szok::szok::szok:
szok
agutku my nie przechodzilismy przez tyle badan ale wiem przez co przechodzicie
dostalismy do domu inchalator i dzialamy ale uwierzcie nie jest latwo taka maske dziecku zalozyc i utzrymac pare minut
placz krzyk i wogule
zycze zdrowia wszystkim naszym dzieciaczkom :tak:

Również od nas buziaczki dla 7-o miesięczniaków:-)

Ja po wizycie u rodzinki znowu walczyłam o uśpienie Madzi we własnym łóżeczku. 2 dni poza domem rozregulowało jej spanie. :no: A może to emocje?

dziękujemy :):) i również przesyłamy buziaki dla wszystkich 7 miesięczniaków :)
już 8-my miesiąc zaczelismy i lada moment stuknie pierwszyroczek. niesamowite, a dopiero z brzuchalkiem chodzilam, mam nawet zdjecie jak leze na KTG jak mnie przyjmowali do szpitala... ehh... łezka się kręci co? :happy2: niesamowite...
mam teraz 2 kolezanki w7-mym miesiacu i jak patrze jak głaszczą brzuchy i czują kopniaki to aż mnie zazdrość kręci ze tez chcialabym to jeszcze poczuć. takie mile uczucie...

c
szok
agutku my nie przechodzilismy przez tyle badan ale wiem przez co przechodzicie
dostalismy do domu inchalator i dzialamy ale uwierzcie nie jest latwo taka maske dziecku zalozyc i utzrymac pare minut
placz krzyk i wogule
zycze zdrowia wszystkim naszym dzieciaczkom :tak:

Wiem coś o tym, od 8 dni inhaluję ją 3 razy dziennie :sick:I mam to robić jeszcze najbliższe 6 tygodni :dull: Musiałam dzisiaj kupić inhalator, bo u nas nie ma za bardzo od kogo pożyczyć i 175zł poszło :confused2: No, ale to inwestycja przyszłościowa, każdemu z nas się przyda.
Współczuję Tristankowi choroby, zdrówka dużo dla niego! :happy:

Aha....chyba zapomniałam napisać, że piszę do was z domu :happy2:Yeah!!! Wróciłyśmy!!!:happy2::-D

reklama
Witam:-)
Dziękujemy za wszystkie życzenia i również przesyłamy moc calusków dla siedmiomiesiecznych dzieciaczków:-)
Agutku super że jesteście już w domku:tak:
Miloku życzę szybkiego powrotu do zadrowia:tak: kurujcie się:tak:

Do góry