reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:tak:
U nas też od 2 dni pobudka w nocy kilka razy i też chyba z powodu drugiego ząbka. Pierwszy wyszedł bezobjawowo . :tak:Także córcia znowu śpi z mamą w łóżku bo inaczej nie chce:-( A już tak dobrze było.. Ale wiem, że nie tylko u nas ten problem :-(

reklama
Cześć wam...kurczę moje dziecko po tym szpitalu jest strasznie znerwicowane :-( Tak jak praktycznie w ogóle nie płakała tak teraz co chwilę płacz....już nie wiem co mam robić. Do tego dostałam w nocy @ :angry:

Cześć wam...kurczę moje dziecko po tym szpitalu jest strasznie znerwicowane :-( Tak jak praktycznie w ogóle nie płakała tak teraz co chwilę płacz....już nie wiem co mam robić. Do tego dostałam w nocy @ :angry:
Wiatam:tak:
Agutku jak się wali to wszystko:-( na 100% te nerwy to po szpitalu:-( mysle że mała z biegiem czasu zapomni:tak:

biedna Toleńka :-( i Tobie też nie zazdroszcze @ :no::-(
Wiatam:tak:
Agutku jak się wali to wszystko:-( na 100% te nerwy to po szpitalu:-( mysle że mała z biegiem czasu zapomni:tak:
zgadzam sie, napewno szybciutko będzie jak dawniej:tak:, bądź silna Agutku :tak:

Agutek współczuje "niespokojnych" dni... ale powiem ci ze mialam to samo, Xawek od urodzenia spal 12h w nocy nie plakal WOGÓLE i byl aniolkiem, jak mial 3 m-ce mial prawie zapalenie oskrzeli i chorowalismy przez miesiąc, i tak sie rozregulował ze teraz kiepsko jje a w nocy budzi sie 2-3 razy :-/ i tak juz chyba zostanie.

biedna Toleńka :-( i Tobie też nie zazdroszcze @ :no::-(

zgadzam sie, napewno szybciutko będzie jak dawniej:tak:, bądź silna Agutku :tak:

Dzięki Justine!:happy:

Agutek współczuje "niespokojnych" dni... ale powiem ci ze mialam to samo, Xawek od urodzenia spal 12h w nocy nie plakal WOGÓLE i byl aniolkiem, jak mial 3 m-ce mial prawie zapalenie oskrzeli i chorowalismy przez miesiąc, i tak sie rozregulował ze teraz kiepsko jje a w nocy budzi sie 2-3 razy :-/ i tak juz chyba zostanie.

Nie no mam nadzieję, że tak jednak nie zostanie ;-)

Pozdrowienia dla 7-miesięcznego Karolka i Boryska!:-)

Moje dziecko śpi - już się przyzwyczaiła na nowo do drzemki o tej porze, ale nocka znowu ciężka, co chwilę się budzi i marudzi.

Ja zmykam obejrzeć ostatni odcinek 2 serii Prison Breaka :-p
Ciao:-)

Pozdrowienia dla 7-miesięcznego Karolka i Boryska!:-)
Dziękujemy :tak:

Moje dziecko śpi - już się przyzwyczaiła na nowo do drzemki o tej porze, ale nocka znowu ciężka, co chwilę się budzi i marudzi.
U nas też noc była niespokojna. W sumie to chyba się młody tylko 2 razy obudził, ale za to długo nie mógł zasnąć. Ostatnio ma problemy z zasypianiem, jak próbuję go uśpić, to się buntuje, a sam też nie może usnąć...

Dziękujemy :tak:

U nas też noc była niespokojna. W sumie to chyba się młody tylko 2 razy obudził, ale za to długo nie mógł zasnąć. Ostatnio ma problemy z zasypianiem, jak próbuję go uśpić, to się buntuje, a sam też nie może usnąć...

Borysek tez dziekuje!

U nas to samo, kiedys w nocy jak sie wybudził szybko zasypiał, a teraz albo sie rozbudzi i jest skory to zabawy, próbujemy zapobiec ale nie zawsze sie udaje, albo wałęsa sie godzine od mamy do taty i wreszcie zmęcozny zasypia...

reklama
Do góry