reklama
A
Agutek
Gość
Dzień dobry :-)
A
Agutek
Gość
No na szczęście dzisiaj miałyśmy ciemno w pokoju i mogłyśmy pospać. Teraz tylko po kropelkach i inhalacji bidulka ma zapchany nosek i nie może oddychać i nie możne napić się mleczka :-(
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Dzień Dobry,
Agutku ucałuj Tolę od Piotrusia, niech szybciutko zdrowieje i wracajcie do domku.
Agutku bardzo ci współczuje, a najgorsze jest to , że nie mogłas się skupić tylko na córeczce, bo miałaś uciązliwych sasiadów.
(A swoją drogą, jak mozna nie usłyszec swojego płaczącego dziecka)
Jak zauwazyłaś zaległości dużych nie masz na BB, bo wątek się jakoś nie kleił.
JMM GRATULACJE DLA LAURY
(Ewo, tak na marginesie, to samo pomyslałam, co Ty, bo tez zdarza mi sie najpierw pobieznie czytać posty, a później dopiero dokładnie)
DEBIUTANTKO BUZIACZKI DLA MATEUSZKA;-)
Agutku ucałuj Tolę od Piotrusia, niech szybciutko zdrowieje i wracajcie do domku.
Agutku bardzo ci współczuje, a najgorsze jest to , że nie mogłas się skupić tylko na córeczce, bo miałaś uciązliwych sasiadów.
(A swoją drogą, jak mozna nie usłyszec swojego płaczącego dziecka)
Jak zauwazyłaś zaległości dużych nie masz na BB, bo wątek się jakoś nie kleił.
JMM GRATULACJE DLA LAURY
(Ewo, tak na marginesie, to samo pomyslałam, co Ty, bo tez zdarza mi sie najpierw pobieznie czytać posty, a później dopiero dokładnie)
DEBIUTANTKO BUZIACZKI DLA MATEUSZKA;-)
A
Agutek
Gość
Lajla83
Fanka BB :)
Dzień Dobry:-)
chcę zdementowac plotkę z tym marcem to chodziło mi o to że Laureńka może w tym kalendarzu trafi na marzecJMM gratulacje może będzie marcówką
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Witam :-).
Agutek, współczuję :-(. Zupełnie sobie nie mogę wyobrazić pobytu w szpitalu z moim nerwuskiem. Chyba całkiem przestałby spać... Tak czy inaczej wracajcie szybko do zdrowia i do domku .
Wszystkiego naj naj naj dla Mateusza :-).
Kasia, gratuluję uruchomienia firmy i zazdroszczę .
JMM, fajnie, że Laura będzie w kalendarzu - super pamiątka.
Mój synek tej nocy nie jadł. Postanowiłam go odzwyczaić i w nocy 2 razy dostał wodę do picia, a jedzonko dopiero o 7 rano. Zobaczymy czy się uda.
Agutek, współczuję :-(. Zupełnie sobie nie mogę wyobrazić pobytu w szpitalu z moim nerwuskiem. Chyba całkiem przestałby spać... Tak czy inaczej wracajcie szybko do zdrowia i do domku .
Wszystkiego naj naj naj dla Mateusza :-).
Kasia, gratuluję uruchomienia firmy i zazdroszczę .
JMM, fajnie, że Laura będzie w kalendarzu - super pamiątka.
Mój synek tej nocy nie jadł. Postanowiłam go odzwyczaić i w nocy 2 razy dostał wodę do picia, a jedzonko dopiero o 7 rano. Zobaczymy czy się uda.
A
Agutek
Gość
blueberry jak byłyśmy w domu to mała już też nie jadła w nocy, a teraz znowu je koło 4 nad ranem. Uznałam że skoro wypija mi po 100ml wody w nocy to nie dlatego, że tak spragniona jest ale że jest głodna i faktycznie, po tej setce wody wypiła jeszcze 90ml mleka
Mała zasnęła, czekamy na obchód....jak znam życie wybudzą mi ją
Miała dzisiaj pobraną krew - pewnie sprawdzą czy ma nadal stan zapalny, oby nie
Mała zasnęła, czekamy na obchód....jak znam życie wybudzą mi ją
Miała dzisiaj pobraną krew - pewnie sprawdzą czy ma nadal stan zapalny, oby nie
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
A sama przestała jeść, czy ja oduczyłaś?blueberry jak byłyśmy w domu to mała już też nie jadła w nocy, a teraz znowu je koło 4 nad ranem. Uznałam że skoro wypija mi po 100ml wody w nocy to nie dlatego, że tak spragniona jest ale że jest głodna i faktycznie, po tej setce wody wypiła jeszcze 90ml mleka
Może tak być, że jest głodna, skoro mniej je w dzień.