reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agutek wracajcie do dokmu szybko i ucałuj mocno Tolcie od nas. Jeszcze tylko 2 dni a najważniejsze że Tola bedzie zdrowa, w swoim domku zapomni szybko o szpitalnym koszmarze:-)

reklama
No na szczęście dzisiaj miałyśmy ciemno w pokoju i mogłyśmy pospać. Teraz tylko po kropelkach i inhalacji bidulka ma zapchany nosek i nie może oddychać i nie możne napić się mleczka :-(

Dzień Dobry,

Agutku ucałuj Tolę od Piotrusia:tak:, niech szybciutko zdrowieje i wracajcie do domku:-D.

Agutku bardzo ci współczuje, a najgorsze jest to , że nie mogłas się skupić tylko na córeczce, bo miałaś uciązliwych sasiadów.
(A swoją drogą, jak mozna nie usłyszec swojego płaczącego dziecka:no::szok:)

Jak zauwazyłaś zaległości dużych nie masz na BB, bo wątek się jakoś nie kleił:no:.

JMM GRATULACJE DLA LAURY:tak:

(Ewo, tak na marginesie, to samo pomyslałam, co Ty, bo tez zdarza mi sie najpierw pobieznie czytać posty, a później dopiero dokładnie)

DEBIUTANTKO BUZIACZKI DLA MATEUSZKA;-)

Witam :-).

Agutek, współczuję :-(. Zupełnie sobie nie mogę wyobrazić pobytu w szpitalu z moim nerwuskiem. Chyba całkiem przestałby spać... Tak czy inaczej wracajcie szybko do zdrowia i do domku :tak:.

Wszystkiego naj naj naj dla Mateusza :-).

Kasia
, gratuluję uruchomienia firmy i zazdroszczę :tak:.

JMM, fajnie, że Laura będzie w kalendarzu - super pamiątka.

Mój synek tej nocy nie jadł. Postanowiłam go odzwyczaić i w nocy 2 razy dostał wodę do picia, a jedzonko dopiero o 7 rano. Zobaczymy czy się uda.

blueberry jak byłyśmy w domu to mała już też nie jadła w nocy, a teraz znowu je koło 4 nad ranem. Uznałam że skoro wypija mi po 100ml wody w nocy to nie dlatego, że tak spragniona jest ale że jest głodna i faktycznie, po tej setce wody wypiła jeszcze 90ml mleka :tak:

Mała zasnęła, czekamy na obchód....jak znam życie wybudzą mi ją :angry:
Miała dzisiaj pobraną krew - pewnie sprawdzą czy ma nadal stan zapalny, oby nie :rolleyes2:

reklama
blueberry jak byłyśmy w domu to mała już też nie jadła w nocy, a teraz znowu je koło 4 nad ranem. Uznałam że skoro wypija mi po 100ml wody w nocy to nie dlatego, że tak spragniona jest ale że jest głodna i faktycznie, po tej setce wody wypiła jeszcze 90ml mleka :tak:
A sama przestała jeść, czy ja oduczyłaś?
Może tak być, że jest głodna, skoro mniej je w dzień.

Do góry