reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Mi też słoneczko opaliło gębulę i ręce :yes: :-)
Powiem szczerze, że nie myślałam, że te spacery to taka ciężka praca :-D ;-)

reklama
A my wczoraj na spacerze tak poszalelismy z Boryskeim ze przebiliśmy kółko w Mutsiaku...ale dziś tata dzwonił z pracy że juz naprawione. :-)

Widze Agutku ze nie tylko mnie wciąż boli krocze, musze iść do kontroli bo cały czas mam złe przeczucie co do tych szwów, a że nigdy nie miałam żadnej operacji to nie wiem jak długo to sie powinno goić...:baffled:

a my dzisiaj bylismy w baby clinic, gdzie mozna przychodzic skontrolowac malenstwo - na poczatku mamy bywac co tydzien.
no i sie okazalo, ze od ostatniego wazenia, czyli 2 tygodnie temu, Olivka przytyla 700g!!:-)wazy teraz 4340:-)no i powiedzieli, ze wszystko jest super, mala rosnie jak na drozdzach:-)

a ja wam sie chyba naraze, bo 3 tygodnie po porodzie wchodze bez problemu w moje najciasniejsze dzinsy...:zawstydzona/y:tylko brzuszek jeszcze nie taki i boczki tez sie troche3 wylewaja;-)

mam takie niedyskretne pytanie, czy uzywacie jeszcze wkladek?
ja niestety jeszcze musze i nie wiem czy to normalne
po poprzednich porodach chyba szybciej przestalo leciec :eek:

ja nawet podpasek :wściekła/y:
są dni, że tylko plamię, a potem nagle leci znowu mocniej...
a mam takie wkładki co mają minimalny ten pasek do wchlaniania i mogłabym po prostu być zalana, więc wolę jednak lecieć jeszcze na podpaskach :sick:

ja juz nie plamie ale czuje jakiś dyskomfort w poniedziałek jadę do lekarza na kontrolę.

Dawno tutaj nie byłam marzę posiedzieć trochę dłużej na forum opisać poród ale nie mam czasu.........czy ja jestem źle zorganizowana wy patrze co rusz tutaj siedzicie.

ja uzywam, chcociaz juz niewiele leci i w bardzo jasnym kolorze, wiec mysle, ze sie niedlugo skonczy:-)
ale czytalam, ze do 6 tygodni moze, byleby nie zaczelo nagle mocniej krwawic, wtedy to moze byc powod do niepokoju

U mnie było jasne jakiś czas temu i tez myślałam, że to koniec, a potem znowu ciemniejsze ...
Czytałam, że najpierw jest żywa krew, potem właśnie jasna żółtawa wydzielina, a potem znowu takie brunatne krwawienie.

No i położne mi powtarzały, że może lecieć 6 tygodni i nie ma co panikować. Tylko kurka ja już mam dość tych podpasek :oo:

A ponoć zdarzają się przypadki, że kobiety plamia nawet 12 tygodni!

reklama
Do góry