reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dzień dobry

U nas noc spokojna a w dzień ostatnio to śpi po 3 godziny :tak:

Szpinak to moja wcina aż się uszy trzęsą

reklama
Agutek,u nas jedna to mało! Ja właśnie jadę do pracy,z chęcią bo dawno nie byłam:) Ignaś śpi tylko raz między 12 a 14 ale nauczył sie dopiero w żłobku.
Co do szpinaku to wg mnie jest ohydny jak sie kupi zmielony,ja kupuje w liściach i duszę w cebulą,czosnkiem i cytryna. Ignaś troche zje:)
Ok wysiadam,miłego dzionka

:-)witam:tak:

u nas noce wróciły do stanu poprzedniego, czyli kilka pobudek:no:, a ja juz myslałam, że bedzie lepiej:-(,

co do słodyczy, to małemu tez daje mleczną kanapkę, na spacerku, zeby go utrzymac w wózku,

szpinaku nie podawałam osobno, tylko w zupce i jadł, ale mój jest smakoszem brokułów:tak:

Dzień dobry :-).

Szpinak pycha, tylko musi być doprawiony. Bo sam faktycznie smakuje jak trawa. Dzisiaj będę jadła na obiad spaghetti ze szpinakiem i fetą :tak:.

A poza tym za godzinę prowadzę szkolenie i muszę się przygotować. Pa :-p.

Agutek,u nas jedna to mało! Ja właśnie jadę do pracy,z chęcią bo dawno nie byłam:) Ignaś śpi tylko raz między 12 a 14 ale nauczył sie dopiero w żłobku.
Co do szpinaku to wg mnie jest ohydny jak sie kupi zmielony,ja kupuje w liściach i duszę w cebulą,czosnkiem i cytryna. Ignaś troche zje:)
Ok wysiadam,miłego dzionka

no niestety w liściach nie dostałam ale przyprawiłam podobnie co ty i jakoś dało się zjeśc zaraz idę lepic kopytka i krupniczek :p
my już po spacerku pogoda nawet ładna

mój synek dziś pospał do 9 o 6 dostał mleczka i sobie pospał pewnie w dzień już nie pójdzie spać ale może lepiej w nocy pospi

Hej corenka dala mi dzisiaj pospac do 8 :szok::-D:szok::-D supper :tak: ale co mi z tego jak mnie m tak wkur... ,ze szok :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ide szykowac Maleńka na spacerek moze humor mi sie poprawi :dry:

reklama
My jesteśmy po długim spacerku i myślałam, że tak jak zawsze Madzia pójdzie spać a tu bunt. :baffled: Biega po domu i ani myśli spać a na dworze ziewała jak smok.

Do góry