reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej

witam zagubione owieczki :-p

ja jakaś padnięta jestem...coś mnie brzuch boli :baffled:
a drzemki popołudniowej młoda dziś nie miała :no:

reklama
tośmy niewiele dziś popisały:sorry2:

agutek - ja popołudniowej drzemki ZOsi czekałam jak zbawienia:-Dpo tak wczesnej pobudce i pracy położyłam się na zjeżdżalni i usiłowałam drzemać jak Zosia po mnie chodziła. Na szczęście o 15 poszła na 2 h spać a ja na godzinkę:tak:

agatulka - i jak szpinak smakował? dla mnie to straszny syf:sorry2:

junior jadł ten zje wsioooo hehhe byle z talerza nie uciekało :p a szpinak zdrowy
a ze córka nie jadła zrobie ja w balona i jutro kopytka zielone będą eheheheheh
córka wybredna sie robi ostatnio chce jesc tylko kanapki z ogórkiem i pić kakao ale przecież muszę dbać o urozmaiconą dietę

soppana tez podaje malenkiej nieraz mleczna kanapke :tak: dzisiaj np jadla :tak:;-)

Bylam u kumpelki zobaczyc Maluszka :tak: i wiecie ja juz chyba zapomnialam jak to bylo z takim malym dzieckiem ;-) on taki malusi mi sie wydawal ,ze szok :szok::szok: nie moglam uwierzyc ,ze Niunka tez taka mala byla :szok: a nawet mniejsza o 320 gr :-p:szok:

Witam po pracy:-)
moja córcia teraz kąpie się jak mama wraca:baffled: tak sobie z tatusiem ustalili:baffled: więc tatuś kąpie a mamusia ubiera i kładzie spać:tak:
soppana zgubo:-)
agatulko ale z Ciebie mama męczyć dzieci szpinakiem:rofl2: ja raz próbowałam i w sumie jakbym jadła trawę:szok::baffled: moja córcia nie chciała jeść :no: ale szpinak jest strasznie zdrowy:tak:

hej :-)

u nas zimno od wczoraj, na szczęście słońce świeci :-)
mała wczoraj poszła spać już jakoś o 18.30 bo nie było popołudniowej drzemki, a co się z tym wiąże budziła się co chwilę z płaczem :dry:

agatulka mam nadzieję, że i córcia z chęcia zje ten szpinak :-)
soppana, Sandi ja dałam kilka razy mleczną kanapkę, ale nie całą...dzielę ją na około 3 części, więcej mała nawet i tak by mi nie zjadła :-)

reklama
dzień dobry :tak:
u nas słonko ale chłodny wiaterek tak jak wczoraj no i zdecydowanie chłodniej bo teraz jest 9 st.
Dziecię marudne bo znowu zęby idą, o rany czy one kiedyś wyrosną? :baffled: i gębula mu się ie zamyka, cały czas coś nadaje :-D fajne to i nie mogę się nadziwić, że taki interaktywny się robi, z dnia na dzień coraz bardziej :tak:

Do góry