reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dzień dobry
U kogo za dużo słońca to podeślijcie bo u nas pochmurno :-(

kaskada gratulacje chłopaka :tak:

reklama
Hej :-)

Kaskada gratuluje:tak::-D

ja chyba tez bym chciala 2dziewczynki :-p:sorry2:choc z drugiej strony parka tez fajnie :tak:;-) ale ja czuje jak Agutek ,ze my tez tylko dziewczynki :rofl2:

Kaskada gratulacje synka :)

Ja się melduje po weekendzie....komunijnym
W niedziele zaliczylismy 2 komunie chrzsniaków, mój m oczywiście za dużo wypił i wczoraj musiałam jeździć z nim w pracy i efekt był taki że wrócilismy do domu o 22 z Wiką- której od soboty nie widziałam, bo oddałam ją do moich rodziców. I wiecie, że strasznie mi się teskniło, stwierdziłam że na 1 dzień to jeszcze ok ale na dłuzej to oddawać jej nie będę. Dzisiaj w pracy i dopiero w piatek wolne. Jeszcze do tego mam babcie w szpitalu i się znów wszystko poplatało- doba bedzie dla mnie za krótka... To tak w skórcie przedstawił się mój weekend.

A ja bym chciała miec drugiego synka, ale jak bedzie córeczka to tez nic sie nie stanie tylko mój m bedzie miał przechlapane- 3 baby w domu :)

Uciekam popracować. Do wieczorka

Dzień dobry :-).

Byłam dzisiaj u dentysty. Mój portfel trochę na tym ucierpiał, mimo że po znajomości :baffled:. Dostałam próbkę pasty dla Karola i ulotkę o pielęgnacji zębów małych dzieci. Oczywiście powinno się myć po każdym posiłku :dry:.

Agutku, koleżanka też powiedziała, że nie masz się czym martwić. Że do 18 miesiąca jest czas na pierwsze ząbki :tak:.

Kaskada, gratuluję :-). Ja bym chciała drugą córkę, ale na wszelki wypadek nastawiam się, że będzie chłopak ;-). Dwóch chłopców też fajnie, będą się lepiej bawić razem :tak:.

Dzień dobry :-).

Kaskada, gratuluję :-). Ja bym chciała drugą córkę, ale na wszelki wypadek nastawiam się, że będzie chłopak ;-). Dwóch chłopców też fajnie, będą się lepiej bawić razem :tak:.

blueberry, nic dodać nic ująć :tak:
U nas pochmurno ale zaraz zbieramy się na spacerek (tylko kawę dopiję).
Dzisaij zaliczyliśmy jeną pobudkę na 90 ml mleka i chyba zasną, ja na pewno ;-) i wstał k 8.30, oczywiście jak weszłam był bez śpiocha i pieluszki :baffled:

a tak w ogole to zdalam sobie sprawe, ze jak ona o 19 zje kolacje (mleko z kleikiem), to pierwszy posilek rano zjada najczesciej o 9, czasami o 8(budzi sie zwykle po 8):szok:

mój Piotrek tez je ok 19.00 kaszkę na gęsto i rano również kaszkę dopiero ok 8-9.00

Nie pochwaliłam się jeszcze... drugi dzidziuś to ..Michaś:))

gratuluje synka:tak:, ładne imię wybrałaś;-)

Tak w ogóle, to sie dopiero witam, bo nijak nie mogę wczesniej, mały jak zauważy laptopa, to aż sie trzęsie, taki jest podekscytowany:no::no::no::no:,
mam czas tylko podczas drzemki i wieczorem:-:)-:)-(

Kaskada gratulacje
u nas po równo w domu:p 2 baby i 2 chłopów jakoś nie chce dodawać juz 2+2 starczy :p

my po spacerku i zakupach w miescie mięsko sie kończyło dziś akcja jemy szpinak ciekawe jak im pójdzie :p

miłego dnia

I ja się witam po długiej nieobecności:sorry2: dla mnie doba to stanowczo za mało, od kiedy Ignaś chodzi do żłobka to jakoś czasu mi brakuje, co z tego że ostatni tydzień miałam wolny jak musielismy wstawać o 7.30, na 8.30 odstawiałam Ignaca do żłoba i wracałam do domu wypić kawę, zjeść coś i posprzątać, a o 11 jechałam już po niego:baffled:
potem spacer, zakupy, obiad.... a jak M wracał do domu to już nici z komputera:angry: ostatnio maniakalnie gra w bilard on line:szok: dobrze że w telefonie mam blueconnecta i mogę was chociaż poczytać przed snem;-) :-Dpisać mi się nie chce bo na tel to jakoś dziwnie:-)
My też mamy problemy ze spaniem, budzi się, płacze z zamkniętymi oczami ( czyt. wrzeszczy) i tylko Tatuś go może uspokoić:szok: może dlatego że ma się na czym położyć:blink: czasem regularnie co 2 godz nas zrywa, ciekawe jak ja jutro pójdę na 12h do pracy jak będzie taka nocka jak dziś:-(

Z kolei jedzenie idzie u Ignasia rewelacyjnie, na noc 250ml kaszki na gęsto, o 5.15 kolejne 200ml, potem ok 7.30 płatki z mlekiem, w żłobku kanapki, o 11.30 obiad, po drodze w autobusie jakiś herbatnik albo biszkopty i potem do wieczora jest ciągle " aaaa-m"
A z nowości to zjada mleczną kanapkę co drugi dzień, płatki "cheerios" z mlekiem (bebiko) i kaszki bobvita : owsianka i wielozbożowa

aha dziś piszę, bo nie bylismy w złobku ( spaliśmy do 9.30:laugh2:)

reklama
hej!

soppana - nie pisz nam takich nieprzyzwoitych rzeczy o swoim śnie:baffled:;-)

My dziś 5.30 pobudka, bawiła się sama obok, ostatecznie wstałam 7.20 ale co to za sen na "czuja":crazy:

agutek - zrobię tak jak mówisz, dzięki:happy:

kaskada - Michaś! ładnie!

Zosia śpi dwa razy, w tych porach co Karolek:-)teraz jest właśnie ta pora dlatego zmykam się położyć:tak:

Do góry