reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
U nas jakis czas byla juz jedna drzemka a teraz generalnie znowu dwie :tak:
Do tego spac idzie kolo 19.30-20.00.

witajcie u nas pada wiec siedzimy w domu
aj z tymi ząbkami to róznie jest córci wyszły bez płaczu a synek cierpi bidulek
my na etapie oduczania smoka i powoli mysle o zmianie mleka na junior

a jak jest u was ze spaniem w dzień ile razy śpia ????

widze, ze w koncu jakas mama z trojmiasta;-):-)
moja Olivka spi raz, miedzy 12 a 14 ok. 1,5 godziny, potem kladzie sie spac miedzy 19.30 a 20

a tak w ogole to zdalam sobie sprawe, ze jak ona o 19 zje kolacje (mleko z kleikiem), to pierwszy posilek rano zjada najczesciej o 9, czasami o 8(budzi sie zwykle po 8):szok:
widzicie ile to godzin bez jedzenia:szok:ja bym tyle nie wytrzymala:baffled:

Witam po pracy:tak:
moja śpi raz dziennie 2-3 godziny w okolicach 11godziny:tak: jeśli wstanie późno to drzemka się przesuwa:tak: wieczorkiem chodzi spać po 20:tak: i śpi jak zabita całą noc:-)

moja kolezanka dzisiaj o 18:33 urodzila synka waga 3300:tak::-) imie prawdopodobnie Kevinek ;-)ciesze sie ogromnie :tak::-):-D i w zwiazku z tym maz moj dostal dzisiaj wychodne :tak: i poszedl na popijawke z "świezym" tatusiem ;-)

hej!
Co do spania to Szymek wstaje... hmmm różnie, miedzy 5.30 a 8.30, potem idzie spać miedzy 11 a 13 na ok 1,5 do 3 godz (to raczej rzadko) a wieczorem ok 20 i ostatnio coraz częściej przesypia nocki ale no dzisiaj 3 pobudki zaliczyliśmy ale to zęby (tylko nie wiem które :baffled:) ale ślini się na maksa i gryzie paluszki.
A śpi jeden raz dziennie odkąd skończył 7 miesięcy? Jakoś tak :-( A nocki też dopiero teraz coraz lepsze. Najgorsze nocki to jak chciał się tulić przez 2 godziny i nie dawał się do łóżeczka odłożyć. A i oczywiście ja musiałam go nosić tata nie bo wrzask :angry:

Witam również porannie:)

Nie pochwaliłam się jeszcze... drugi dzidziuś to ..Michaś:))

Wczoraj na USG widziałam ewidentnie siusiaka. Pani doktor była tym mocno zdziwiona bo badanie wcześniej stawiała na dziewczynkę.. no ale coż..:))

JAk ja z tyloma chłopami w domu wytrzymam?:))

pozdrawiam i ruszam do roboty

Witam:-)
kaskada gratuluje synusia:-) zaoszczędzisz na wyprawce:tak: dla chłopca wszystko masz:-) a ja chyba drugą wolałabym dziewczynkę:sorry2: chociaż mój m chciałby chłopala bo mówi że z nastoletnimi córkami okupującymi łazienkę nie wytrzyma:laugh2::laugh2:

reklama
ja bym chciała dla odmiany chłopca, ale czujemy z mężem, że nam pisane są dwie dziołchy :-p
kaskada gratuluję chłopaka! :-)

Do góry