reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

witajcie:tak:

ale miałam zaległości:szok:, ale jestem juz na bieżąco:tak:

przekonałam sie, że jednak moje dziecko nie potrzebuje dużo snu i już:crazy:,
byliśmy na wsi u babci, spędzalismy całe dnie na dworzu :tak:, moje dziecię bawiło się w ziemi, wyglądało bosko takie umowrusane:-D, a wieczorem był taki zmęczony, że zasypiał na siedząco w łózeczku:szok:, a myslicie ze spał całą noc:-p, najwyżej do północy, a potem ochota na zabawę:no:,
jedyne co dobre, to jego apetyt:tak:, nie mam najmniejszego problemu z karmieniem;-), ale mleka i tak nie chce:happy:

reklama
ewelina - witaj:-)

no ty to jesteś optymistka! - Piotruś mleka nie je, w nocy nie śpi a i tak nie narzekasz:-D

wow witamy nasza "zgube" Ewelinke :-):-D;-) no to super ,ze wyjazd sie udal i najwarzniejsze ,ze nie masz problemow z karmieniem :tak:;-)

ewelina - witaj:-)

no ty to jesteś optymistka! - Piotruś mleka nie je, w nocy nie śpi a i tak nie narzekasz:-D

chyba sie przyzwyczaiłam, bo Piotrus od urodzenia nie spi:-D, podobno nawet (siostra mi opowiadała) po urodzniu, gdy leżał pod lampami, na dogrzaniu, to wszystkie maluszki spały, tylko nie moje dziecię i tak mu zostało:-D:-D

wow witamy nasza "zgube" Ewelinke :-):-D;-) no to super ,ze wyjazd sie udal i najwarzniejsze ,ze nie masz problemow z karmieniem :tak:;-)

Sandi, mam nadzieje, że mąz mi pozwoli sie "zgubic" jeszcze troszkę:-D:-D

a moja odziwo wypila dzisiaj rano mleczko :tak: tylko cos sobie zazyczyla zeby mamusia trzymala butelke :sorry2: no ale co mi tam :-p wazne ,ze wypila :-)

Moja jak pije z butelki to też się domaga żeby jej trzymać a ona w tym czasie bawi się albo ciągnie za stopy, skarpety... :baffled:

Witam!

sandi - przesyłam trochę słońca bo u nas cudownie:happy:

agutek - Zosia ma 7 zębów i nigdy nie ryczała z tgeo powodu, no ale kto wie:confused:

Dziś pospała do 7.30 z jedną skundową pobudką, utuliłam i zaraz spanko. Jesteśmy więc wyspane! (teraz już na pierwszej drzemce).

Muszę chyba zrobić tak jak agutek - czyli odpuścić mleko na jakiś czas całkiem. Rano przecież musi być głodna a nie chce w ogóle z butelki ani z kubka. Zjadła 100 ml łyżeczką i śniadanie ze mną - parówka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

madzikm różnie bywa...i niektóre zęby mogą jednak dokuczać...któreś pamiętam są takie mocniej dokuczające...trójki??
i widzę, że teraz was dopadła faza na nie jedzenie mleka i kaszki :baffled:
odpuść...ja się martwiłam, próbowałam wiele razy i nic, a jak dałam spokój to po kilku dniach nagle polubiła znowu :tak: dzisiaj wypiła mi już mleko dwa razy na przykład, co jeszcze niedawno było nie do pomyślenia :happy:
mam nadzieję, że i wam minie :-)

witajcie u nas pada wiec siedzimy w domu
aj z tymi ząbkami to róznie jest córci wyszły bez płaczu a synek cierpi bidulek
my na etapie oduczania smoka i powoli mysle o zmianie mleka na junior

a jak jest u was ze spaniem w dzień ile razy śpia ????

witajcie u nas pada wiec siedzimy w domu
aj z tymi ząbkami to róznie jest córci wyszły bez płaczu a synek cierpi bidulek
my na etapie oduczania smoka i powoli mysle o zmianie mleka na junior

a jak jest u was ze spaniem w dzień ile razy śpia ????
moja tylko raz ;-)

reklama
Do góry