reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej!

widzę, że nic nie poradziłyście mi w sprawie płaczliwych nocek:-( nie chce jeść, pić, płacze chwilę i tylka ja mogę ją utulić:-(

Kolejny kaprys Zosi - nie będzie piła mleka z niczego:szok:- zjada podane łyżeczką:confused:

dla mnie dzisiejsze święto to Zesłanie Ducha Świętego i nie ma nic wspólnego z pogaństwem;-)dlatego nie pojechaliśy dziś do Krakowa - dzwoniłam do GK i zamknięte

agutek - aleś bojąca;-)na dłuższe wycieczki Zosię wozi mój mąż a jak jesteśmy sama to ja jadę:tak:wiadomo, że nigdy wszystkiego nie przewidzę i coś może się stać ale jak prowadzę wózek to też może ktoś w nas wjechać, nie?

blueberry - i jak nie zjadł obiadu to dałaś dopiero następny posiłek zgodnie z planem czy coś wcześniej?

Jasna cholera! Tydzień temu nie oglądałam serialu i obejrzałam sobie w poniedziałek odcinek w internecie. A teraz się okazało, że to był dzisiejszy odcinek, a nie poprzedni :angry:.

Madzik, zjadł kilka łyżek obiadu, a resztę mu zaproponowałam po spacerze, ale nie ruszył, więc schowałam do lodówki na jutro. Jak jedliśmy obiad, to dostał trochę ciasta z pizzy. Po drzemce dałam deserek, ale nie chciał nawet spróbować. Dałam więc mleko i wypił trochę (może 80ml). No a potem już kolacja.

Ze spaniem w nocy to nie wiem jak ci pomóc, bo sama mam z tym problem. U nas mleko pomaga zazwyczaj :baffled:.

cholercia...zapomnialam na noc wylaczyc kompa...przychodze patrze a on wlaczony i to na bb :-D

madzikm a moze zabki ida?
blueberry bo oni umieszczaja w necie zaraz po premierze odcinka w tv juz nastepny :-D

Dzień dobry :-)

blueberry bo oni umieszczaja w necie zaraz po premierze odcinka w tv juz nastepny :-D
No właśnie. Ale przeczytałam początek streszczenia poprzedniego odcinka i wydawało mi się, że już go oglądałam :-). A jednak nie :-D. No ale skoro się nie zorientowałam... to chyba niewiele mnie ominęło :-D:-D:-D. Tylko zepsułam sobie wczorajszy seans ;-).

Dzień dobry

Moja niuńka znowu wylądowała u nas w łóżku i spała z nami bo budziła sie co jakiś czas i płakała. Popsuło się jej to ładne spanie. :baffled:
Idziemy na spacerek.
Miłego dnia.

Hej :-) ja dzisiaj jestem wkur...:baffled: spac mi sie chce i wogole :baffled: pogoda do bani :crazy: ide pobawic sie z niunka troszke moze mi sie humorek poprawi :sorry2: a i jeszcze dzisiaj na 14ta na szczepienie z Malenka :oo: wiec pewnie bedzie marudna :frown: poprostu suuuper :sorry2:

Witam!

sandi - przesyłam trochę słońca bo u nas cudownie:happy:

agutek - Zosia ma 7 zębów i nigdy nie ryczała z tgeo powodu, no ale kto wie:confused:

Dziś pospała do 7.30 z jedną skundową pobudką, utuliłam i zaraz spanko. Jesteśmy więc wyspane! (teraz już na pierwszej drzemce).

Muszę chyba zrobić tak jak agutek - czyli odpuścić mleko na jakiś czas całkiem. Rano przecież musi być głodna a nie chce w ogóle z butelki ani z kubka. Zjadła 100 ml łyżeczką i śniadanie ze mną - parówka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
a moja odziwo wypila dzisiaj rano mleczko :tak: tylko cos sobie zazyczyla zeby mamusia trzymala butelke :sorry2: no ale co mi tam :-p wazne ,ze wypila :-)

Do góry