reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dzień dobry w niedzielę ;-)

mąż poszedł po zakupy na śniadanko, młoda już swoją kaszkę zjadła i teraz tańczy do teledysku britney spears :-D

dziś ma być pogorszenie pogody :eek:
idę dziś na poszukiwania stroju kąpielowego dla mnie...
wiecie, że nigdzie nie mogę dostać :-(
to był praktycznie główny cel wyjazdu piątkowego i NIC NIE MA NA MNIE :angry:
może jeszcze u nas coś znajdę...
jak pytałam ostatnio panią czy coś będą jeszcze mieli to odpowiedziała, że już nie...koszmar...w kwietniu wyprzedali już niektóre rozmiary i nie dokupią ich :no:
masakra jakaś..przecież do wakacji jeszcze sporo czasu :dry:

no i dziś nie było już pobudki co 15 minut, czyli mała wczoraj sprawdzała czy jesteśmy...
moja mama mówiła, że ja miałam tak samo :-D
jak tylko rodzice gdzieś chcieli wyjść od razu miałam pobudkę, tak ich pilnowałam :-p

blueberry jak Karolek?
schodzi mu wysypka?
może już więcej jeść?

Ewelina witaj :-)

madzikm mam nadzieję, że właśnie się szykujecie na wycieczkę? :-)

udanej niedzieli :-)

reklama
Hej :-)
Mloda wstala wlasnie wypila troszke mleczka ;-) i juz rozwala wszystko :tak::-D

Agutek a dlaczego nie mozesz dostac? nie ma rozmiarow? czy zaden kroj Ci nie pasuje??

cos mi tu smierdzi chyba Niunka zrobila kupke :-p a dopiero co ja przewinelam :sorry2::tak:

udanej niedzieli zycze ;-):tak:

Witam:-)
u nas ok:tak: noc standard:tak: butla o 5:tak: tzn niekapek:-D

Agutku widzę że sezon bikini się rozpoczyna:-D ja też szukam:sorry2: strasznie podobają mi się kostiumy z Victoria Secret i w sumie mam już upatrzony;-) babka rano wysłała mi dokładne rozmiary:tak: także wieczorem zamówie:tak: ale niestety 3 tygodnie muszę czekać:baffled:

nie ma dla mnie rozmiarów :-(
wszystkie biustonosze są za małe :angry:
praktycznie wszystkie kończą sie na miseczce C...sporadycznie jest D...a ja potrzebuję kolejną literkę :-(

roksi Victoria Secret ma chyba bardzo drogie nie?
nie wiem, nie widziałam ich strojów, ale widziałam na allegro ceny ciuchów to fiu fiu...
ja dziś uderzę już to triumpha, bo może tam jakimś cudem robią mój rozmiar? :dry:
ale już widzę tę cenę :rolleyes:

ja 2 lata temu kupiłam strój z Triumpha o tej porze roku z poprzedniego sezonu za połowę ceny:tak: sprawdził się super:tak: ale niestety cycuchów nie mogę w niego zmieścić:zawstydzona/y:
kiedys kupowałam takie zwykłe i wszystkie mi blakły na słońcu i robiły się z nich ściery:angry: w tym roku postanowiłam zainwestować w coś fajnego:-D
ozdobie moje rozstępy:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

no wlasnie dziewczyny ktore maja rozstepy kupujecie stroje 2 czesciowe? ja sie tez nad tym ostatnio zastanawialam i chcialam kupic 1czesciowy ,ale jakos zle sie w tym czuje :baffled:

a kladziecie dzieci spac jeszcze w spioszkach? czy juz w pizamkach?

no wlasnie dziewczyny ktore maja rozstepy kupujecie stroje 2 czesciowe? ja sie tez nad tym ostatnio zastanawialam i chcialam kupic 1czesciowy ,ale jakos zle sie w tym czuje :baffled:

a kladziecie dzieci spac jeszcze w spioszkach? czy juz w pizamkach?
ja mam w dupie rozstępy (sorry że tak nieładnie) kupuje dwu częściowy:-) jak to mówi moja koleżanka rozstępy to medale macierzyństwa:-p

mała śpi w śpioszkach:tak: ale jak wyrośnie to kupie już piżamkę:tak:

Witajcie w niezielny, niespecjalnie słoneczny poranek:-(.

Oj macie "problemy" z tymi strojami... Laski takie z Was a się martwicie. Agutek jak Ci brakuje tego jednego rozmiaru to ja chętnie go do Ciebie przejmę;-), Ty sobie bez problemu dobierzesz górę a ja może w końcu będę zadowolona. Dla mnie każdy strój jest niedobry bo jaki by nie był to wyglądam beznadziejnie :baffled:. A poza tym to nie wiem nawet co z wakacjami zrobić więc nie wiem czy w ogóle mi będzie potrzebny.
A właśnie - wszystkie z Was już mają plany wakacyjne?
Ja myslałam o Bałtyku ale boję się niepogody, poza tym nie wiem czy już nie za późno na załatwianie czegoś.... Przez ostatnie lata nie robilismy specjalnych planów wakacyjnych bo zwykle jechaliśmy gdzies w ciemno samochodem i najczęściej to "gdzieś" to były Węgry :-D bo nam te rejony odpowiadają (wino, baseny termalne, dobre jedzenie, przystępne ceny..). Z małym dzieckiem to jednak wolałabym nie jechać w ciemno.. Coś czuję, że wylądujemy w górach i może wykorzystamy nosidełko.

A mam jeszcze pytanie - była któraś z Was w Krynicy Zdrój? W następny weekend zawozimy teściową do Muszyny i chcieliśmy przy okazji zrobić sobie weekend w okolicy. Musimy znaleźć jakieś przyzwoite kwatery a nie bardzo mam orientację w tamtych okolicach. Może coś przetestowałyście...?

Dzis wybieramy się na komunię chrześnicy męża i znów będzie "dom wariatów" bo pełno dzieci ;-).Mam nadzieję, że to jakoś przeżyję ... A pogoda nieciekawa i nie będzie można wyjść na zewnątrz...:baffled:

Aha - Mateusz już od dawna śpi w piżamach. Kupiłam na allergro 2 sztuki i zadowolona jestem. Wprawdzie plecy ma czasem gołe ale nie jest tak zimno więć chyba nic mu się nie stanie.

Dzień dobry.

Karolek śpi w piżamkach, chociaż się ciągle odkrywa i ma gołe plecki albo brzuszek. Jakoś mu ro nie przeszkadza :-).

Agutku, wcale wysypka nie schodzi :no:. Czasem jest bledsza, a czasem silniejsza (np po spaniu od ciepełka buzia się robi czerwona). Kupki też różne, ale głównie rzadkie. Już mu daję z powrotem herbatkę jabłkową i kaszki, bo stwierdziłam że to nie po tym. Ewidentnie szczepionka zaszkodziła. Nie daję mu tylko owoców i jogurtu.

A mnie wczoraj zaczął boleć ząb :szok:. Jak się sypie, to wszystko na raz :-(.

reklama
Blueberry :-( trzymajcie sie !!

ja tez wlasnie kupilam 2pizamki :tak: ale mam obawy nie co do golych pleckow bo zakladam body tylko obawiam sie golych stopek :sorry2: moze nie powinnam?? moja zawsze sie odkrywa i w sumie to pol nocy spi odkryta :sorry2:

Do góry