reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

moja już też poszła spać...strasznie marudna była po popołudniowej drzemce i już słuchać jej nie mogłam :-p

wróciło do nas mleko do łask, ale nie w jakiś wielkich ilościach - około 140-150ml zazwyczaj, ale dobre i to nie? ;-)

zapomniałam pogratulować Adze okresu :-p :-D

reklama
na naszym mleku napisane jest chyba, że 2-3 razy dziennie po 210ml mleka na dobę :baffled:
u nas jak dobrze pójdzie to czasem są dwie butle, raz się zdarzyły trzy, a czasami nie ma w ogóle...
ostatnio nie dawałam jej po tej akcji protestacyjnej, całkowicie jej odpuściłam to zaczęła sama znowu pić..

u nas od 2 dni jest jedna po 210ml:tak: niedawno była jeszcze jedna popołudniu ale jak zrobiło się ciepło to Natalka więcej pije herbatki i nie ma już ochoty na mleko:no:

u nas mleka może 250 ml (2 butle)a kaszka z wielkim trudem około 60 ml na kolację, a reszta kanapka

A u nas jest 3x po 180-210 ml zagęszczonego kaszką :tak:. Moja mleko jeszcze bardzo lubi :tak:
niestety coraz częściej domaga się smoka a powinno być odwrotnie. Muszę czymś ją zajmować żeby zapominała o nim :baffled:

reklama
cześć dziewuszki:-)

ale sie wydarzyło na BB:tak:,
Aga fajnie, że wyszło wszystko po Twojej myśli:tak:, ja tez nie byłabym gotowa na drugie szczęscie i tez nie chodzi mi o wychowanie, tylko o TEN poród:-D,

Agutek, Roksi super zakupki:blink:

Madzik zdrówka dla M;-)

Blueberry buziaczki dla Twojego plamuska:-)

gorące całuski dla całej reszty:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a my majówkę spedzilismy, jak zwykle na wsi;-), mam kupe prania, a Piotrusia to musiałam doszorować:-D

miłej niedzieli

pa pa:tak:

Do góry