Witam się wieczorkiem
po pracy miałam zamiar kupić te sandały bez Zosi a jutro najwyżej wymienić, ale z BARTKÓW nic mi sie nie nadało, ANTYLOPA ma strasznie wysokie za kostkę a do innych już miałam kawał drogi.
agutek - ja mam jedne nieskórzane sandały i ich nienawidzę
, pieką france, natomiast w takich od LASOCKIEGO chodzę już 3 lata i są super. Faktycznie trzeba kupić dobre!
ja będę zakładać już teraz - na skarpetę, a w lecie na gołą nogę
Kupiłam w Cocodrillo kapelusz za ......15 zł
nie spodziewałm się, ze mają tam coś tak taniego. Nowa kolekcja cudna:szmizjerki, pulowerki mhhhmm bajer, ale ceny powalające - nic nie kupię
blueberry - cieszę się, że mogłam pomóc. Moja kol. bardzo była zadowolona z tej pani. Trafili do niej z diagnozą, że dziecko ma krzywą miednicę, dłuższą nogę i że jest kaleką
wszystko odwołała! u nas to same konowały
A cena bardzo atrakcyjna, byle pediatra bierze około 100 zł.
Kraków znam w miarę dobrze bo przez 4 lata mieszkania nie siedziałam nad książkami
miałam praktyki po całym mieście i jeździłam sobie sama w ciekawe miejsca....
elahar - Zosia podobnie domaga się spaceru jak Madzia
przy powrocie tradycyjnie rzucanie na ziemię i ryk.
Najgorzej jak babcia ją przyprowadza, na mój widok placze bo wie, że chcę ją zabrac do domu i wyciąga ręce do babci. Nienawidzę tego
A wiecie co
teściowa straszy mną Zosię...jak nie chce jej jeść albo robi coś zakazanego to mówi: "że mama zbija Ci dupkę"myślałam, że padnę, ostro powiedziałam,żeby NIGDY tak do niej mówiła bo ja jej nie biję